GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bez interesa za kupnju 3. maja

Bez interesa za kupnju 3. maja
PORAZNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.08.2021 / 19:01
Autor: SEEbiz / H
RIJEKA - Na javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju 88,27 posto dionica koje Uljanik d.d. u stečaju drži u društvu 3. maj Brodogradilište, u zadanom roku nije se javila ni jedna pravna ili fizička osoba, doznaje se u petak od stečajne upraviteljica u Uljaniku Marije Ružić.

O daljnjim aktivnostima oko unovčenja imovine stečajnog dužnika, tj. o načinu i uvjetima prodaje odlučit će vjerovnici na jednoj od budućih skupština, rekla je Ružić za Hinu.

Javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju 88,27 posto dionica, koje Uljanik d.d. u stečaju drži u 3. maju Brodogradilištu d.d., objavljen je u početku srpnja na temelju odluke skupštine vjerovnika Uljanika iz svibnja ove godine.

Temeljni kapital 3. maja, čija je osnovna djelatnost gradnja brodova i plutajućih objekata, iznosi 181,2 milijuna kuna, a u pozivu je bilo navedeno da je Uljanik u stečaju imatelj 88,27 posto dionica - 1.249.568 dionica oznake 3MAJ-R-A i 350.000 dionica oznake 3MAJ-R-B. Dionice oznake 3MAJ-R-A uvrštene su na Zagrebačku burzu.

Javnim pozivom su zainteresirane osobe bile pozvane obaviti uvid u relevantne podatke o 3. maju, koji su dostupni na internetskim stranicama burze i 3. maja te potom iskazati interes za kupnju svih 88,27 posto dionica, koje Uljanik u stečaju drži u 3. maju.

Rok za podnošenje ponuda je bio do danas, 27. kolovoza do 14 sati, a zainteresirani su svoj interes mogli iskazati i dostaviti u obliku pisma namjere.

Prema podacima objavljenima na Zagrebačkoj burzi, Glavna skupština 3. maja je jučer utvrdila godišnja financijska izvješća za 2020. - izvješće o financijskom položaju na dan 31. prosinca 2020., s iznosom ukupne imovine od 381,1 milijun kuna te izvještaj o sveobuhvatnoj dobiti za godinu koja je završila s 31. prosinca 2020. s iskazanim gubitkom od 74,5 milijuna kuna. Usvojena su izvješća Uprave, Nadzornog odbora i revizora, a direktoru i Nadzornom odboru je dana razrješnica za poslovnu 2020. godinu.

Tagovi: 3. maj, brodogradnja, Uljanik
PROČITAJ I OVO
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
FLOTA
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
BEOGRAD - Osmi avion Air Serbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Air Serbije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF.
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
PLANOVI
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
MUNCHEN - Njemačka inženjerska grupa Siemens priopćila je u srijedu da će otvoriti novi centar za istraživanje i inovacije u satelitskom kampusu Tehničkog sveučilišta u Münchenu.
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
PLAĆE
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
ZAGREB - Skandinavski divovi koji prodaju namještaj i kućne potrepštine ostvarili su protekle godine snažan poslovni rast na tržištu Hrvatske.
Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
BONUSI
Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
ZAGREB - Upravni odbor Fortenove odlučio je menadžmentu isplatiti bonuse za ostvarene poslovne rezultate u protekloj poslovnoj godini.
Johnson & Johnson nadmašio očekivanja analitičara
BOLJE OD OČEKIVANJA
Johnson & Johnson nadmašio očekivanja analitičara
NEW YORK - Američki zdravstveni konglomerat Johnson & Johnson premašio je očekivanja analitičara svojim rezultatima u prvom kvartalu ove godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE