GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bernarda Cecelja proglašena najuspješnijom poduzetnicom 2020.

Bernarda Cecelja proglašena najuspješnijom poduzetnicom 2020.
PODUZETNICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.03.2020 / 18:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ženski poduzetnički centar u nedjelju je na petom Kongresu poduzetnica Hrvatske i regije u Zagrebu prvi put dodijelio nagrade Najpoduzetnica u nekoliko kategorija, a glavnu nagradu - Najpoduzetnica 2020. osvojila je Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorice tvornice Bernarda d.o.o. iz Nedelišća.

Na Međunarodni dan žena, u nazočnosti više od 550 sudionica i sudionika, nagradu je predala predsjednica Ocjenjivačkog suda Slavica Šipicki, koja je ocijenila da je predan rad i disciplina doveo do prepoznatljivosti rada, inovatorskog i inventivnog pristupa Bernarde Cecelja te njezinog branda Bernarda – kvalitetnih krevetnih sustava za hotele, pansione, apartmane i dom, priopćeno je iz Ženskog poduzetničkog centra koji je organizator toga, kakao je istaknuto, najvećega poslovnog skupu žena u poduzetništvu.

"Čovjek mora uvijek pozitivno razmišljati, a rezultati neće izostati. 1998. godine počeli smo s 13 zaposlenih, a danas imamo 250 zaposlenih. Da sam tada razmišljala kako neću uspjeti i bila negativna, sigurno da i ne bih doživjela sve ovo što smo napravili danas", rekla je, uz ostalo, Cecelja.

Po njezinim riječima, žena mora, unatoč svemu što je lomi, ipak biti čvrsta i ne pokleknuti, staviti posao na prvo mjesto, a onda dolazi sve ostalo.

Najavila je poduzetničke aktivnosti na području kontinentalnog turizma, otvaranje hotela s četiri zvjezdice. Rođena u Varaždinskim Toplicama, gdje i danas živi, rekla je da je godinama gledala kako tamošnji turističko - zdravstveni kapaciteti propadaju te je htjela nešto napraviti i u tom pravcu i za svoj kraj i za svoje planove u turizmu.

"Na poticaj bivše gradonačelnice Varaždinskih Toplica, dobila sam ideju, promislila i krenula u investiciju te kupila nekoliko objekata u Varaždinskim Toplicama, za otvaranje luksuznog hotela na ovim prostorima. Uz puno bitke s birokracijom dobila sam i koncesiju za termalnu vodu čime je otvorena mogućnost izgradnja hotela Bernarda koji se privodi kraju. Hotel ima četiri zvjezdice, uskoro će primati i prve goste", rekla je Cecelja.

Dodala je da cijeli koncept te "kontinentalno - turističke priče ide uz jednu lijepu ovdašnju domaću priču - kroz restorane, domaće proizvode, ekološku gastro ponudu, wellness sadržaje".

"Imajući na umu da jako pazimo da sve bude prirodno u budućem hotelu Bernarda, a posebice na hranu bez kemijskih tretiranja koja se poslužuje u našim restoranima, mislim da imamo odličan zdravstveno turistički projekt s kojim uskoro izlazimo na tržište, istaknula je .

Dodala je da će hotel imati 27 soba, dijelom i uz fizikalnu terapiju, "jer nam termalna voda nad kojom imamo koncesiju ima 58 stupnjeva".

"Hotel će imati vanjski i unutarnji bazen, a uz brojne dodatne kapacitete, pa tako i smještajne zaokružit ćemo brojku od ukupno 60 soba i 130 ležajeva", najavila je Bernarda Cecelja, dobitnica nagrade Najpoduzetnica 2020. godine u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, nevladine asocijacije koja okuplja više od 2.300 članica i članova.

Tagovi: Bernarda Cecelja, Ženski poduzetnički centar, Bernarda d.o.o.,
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE