GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Beogradskom aerodromu međunarodna zdravstvena akreditacija

Beogradskom aerodromu međunarodna zdravstvena akreditacija
AKREDITACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.01.2021 / 21:02
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je Aerodromu „Nikola Tesla“ dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome za veoma temeljne sanitarne mere koje se primenjuju u cilju suzbijanja pandemije kovida 19, saopštio je danas beogradski aerodrom.

„ACI je nagradio napore Aerodroma ‘Nikola Tesla’ Beograd na osnovu pažljivog posmatranja procesa čišćenja i dezinfekcije aerodroma, analize oznaka za preporučeno fizičko rastojanje, strateške organizacije prostora terminala, kao i za edukaciju putnika i javnosti o preventivnim merama“, objašnjava se u saopštenju.

Dodaje se da je skup zdravstvenih mera koje su uvedene na beogradskom aerodromu deo šire kampanje o sanitarnim merama kompanije „Vansi aerodromi“ primenjene u celoj mreži od 45 aerodroma.

„Čuvamo jedni druge“, naziv je kampanje koja se zasniva na zdravstvenim preporukama za zaštitu od virusa kovid 19 izdatih od Svetske zdravstvene organizacije (SZO), Međunarodne organizacije za civilno vazduhoplovstvo (ICAO) i na osnovu domaćih zdravstvenih propisa, navodi se u saopštenju.

Objašnjava se da ova akreditacija dopunjuje ostale potvrde zdravstvenih uslova koje su dodeljene aerodromima „Vansi grupe“.

„Bezbednost putnika nam je uvek prioritet, a to je u današnjim uslovima, više nego ikada do sada, presudno. Ova akreditacija potvrđuje našu posvećenost tome da sve aerodromske operacije održavamo na bezbednom nivou, kao i da uverimo naše putnike da su sve neophodne mere prevencije na snazi i da se poštuju na našem aerodromu“, izjavio je generalni direktor Aerodroma „Nikola Tesla“ Fransoa Berizo.

Beogradski aerodrom objašnjava da je međunarodni program AHA akreditacija kreiran je sa ciljem da se nagrade zalaganja aerodroma da pruže visokokvalitetnu uslugu.

Pored toga, ovo priznanje će ojačati i povratiti poverenje korisnika aerodromskih usluga u bezbednost putovanja, garantujući im da se primenjuje pouzdan zdravstveni protokol, zaključuje se u saopštenju.

Tagovi: Aerodrom Nikola Tesla, Međunarodni savet aerodroma, Vinci Airports, Vinci
PROČITAJ I OVO
Prodaje se hotel Slavija u Beogradu
HOTELI
Prodaje se hotel Slavija u Beogradu
BEOGRAD - Ministarstvo privrede Srbije raspisalo je poziv za prodaju 100 posto državnog udjela hotela „Slavija“ u Beogradu, metodom javnog nadmetanja, po početnoj cijeni, koja je jednaka procijenjenoj vrijednost kapitala od 24,9 milijuna eura.
Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta dobitnici prestižne nagrade World Spa Awards 2023
PRIZNANJA
Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta dobitnici prestižne nagrade World Spa Awards 2023
MALI LOŠINJ – Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta, jedni od najistaknutijih hotela brenda luksuznih hotela Lošinj Hotels & Villas dobitnici su prestižne nagrade World Spa Awards 2023. Nakon 12-tjednog razdoblja glasovanja od strane gostiju, lošinjski hoteli još su se jednom pokazali najboljima u svijetu u kategoriji spa&wellness te Hrvatsku postavili na listu najpoželjnijih destinacija.
Booking.com već mjesecima ne plaća iznajmljivačima
PROBLEMI
Booking.com već mjesecima ne plaća iznajmljivačima
ZAGREB - Baš kao i u ostatku Europe, najveća platforma za posredovanje u najmu smještaja Booking.com kasni s isplatama domaćim iznajmljivačima koji se proteklih dana nervozno obraćaju Hrvatskoj udruzi obiteljskog smještaja. Neki čekaju novac još od lipnja, potvrdila je za Jutarnji list predsjednica Udruge Barbara Marković
Neovisni stručnjaci u nadzornim odborima državnih tvrtki
OPET ODLUČUJE DRŽAVA
Neovisni stručnjaci u nadzornim odborima državnih tvrtki
ZAGGRB - Hrvatska bi do kraja sljedeće godine ili najkasnije u prvom tromjesečju 2025. trebala dobiti Zakon o pravnim osobama u državnom vlasništvu koji bi trebao odrediti jedinstvena pravila u upravljanju tvrtkama u kojima je država većinski vlasnik i one su od posebnog interesa za Republiku Hrvatsku.
Burger King i dalje posluje u Rusiji unatoč obećanju da će izaći s tog tržišta
POLITIKA I BIZNIS
Burger King i dalje posluje u Rusiji unatoč obećanju da će izaći s tog tržišta
MOSKVA - Burger King još uvijek radi u Rusiji unatoč obećanju vlasnika franšize da će napustiti to tržište prije više od godinu dana.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE