GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Belgijski SD Worx preuzeo HRPRO

Belgijski SD Worx preuzeo HRPRO
AKVIZICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.07.2022 / 17:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Hrvatsku tvrtku HRPRO koja je razvila vlastiti informacijski sustav za upravljanje ljudskim potencijalima HRNET, preuzeo je SD Worx, vodeći europski pružatelj usluga i rješenja za obračun plaća i upravljanja ljudskim potencijalima.

Ovom akvizicijom SD Worx proširuje svoju lokalnu prisutnost na 16 europskih zemalja u kojima HRPRO uspješno posluje više od dvadeset godina.

HRPRO kontinuirano razvija HRNET, vlastito višejezično softversko rješenje koje pokriva sve Human Resources procese: kadrovsku administraciju, obračun plaća, evidenciju radnog vremena, upravljanje kompetencijama, radnim učinkom i talentima, regrutaciju i selekciju, poslovna putovanja i druge povezane procese. HRNET danas koristi više od 130 kompanija diljem srednje i jugoistočne Europe u kojima je zaposleno više od 250.000 zaposlenika. HRPRO je obiteljska tvrtka u kojoj trenutno radi 60 zaposlenika i lani je ostvarila prihod od 3,1 milijuna eura.

„SD Worx ima jasnu strategiju biti vodeći pružatelj usluga obračuna plaća i upravljanja ljudskim potencijalima u Europi. Ovom akvizicijom jačamo naš portfelj kroz vlastiti softver za obračun plaća i upravljanje ljudskim potencijalima. Sa HRNET-om dobivamo pristup novim zemljama sa snažnom bazom internacionalnih i regionalnih klijenata. Tu vidimo puno prilika jer mnoge lokalne tvrtke rastu, a međunarodni poslodavci sele aktivnosti u regiju i pokreću makroekonomiju. Stoga je važno biti prisutan i uspješan u regiji što je u skladu s našom strategijom razvoja”, navodi Kobe Verdonck, izvršni direktor SD Worxa.

„Pridruživanje SD Worx-u omogućuje nam ubrzanje rasta u Hrvatskoj i regiji, širenje naše ponude i dodatni razvoj HRNET-a. Istovremeno dobivamo pristup zemljama u kojima je SD Worx već aktivan. Svakako želimo osigurati kontinuitet poslovanja za zaposlenike i klijente te vjerujemo da će klijenti obiju tvrtki imati koristi od ove akvizicije. SD Worx je zdrava i ambiciozna organizacija koja kontinuirano ulaže u budućnost svojih klijenata i zaposlenika pa nas posebno motiviraju nove mogućnosti razvoja zaposlenika, uspostava dobre suradnje, razmjena znanja i iskustava te podizanje inovacijskih kapaciteta“, dodaje Jasmina Lukačević, generalna direktorica HRPRO-a.

Tagovi: SD Worx, HRPRO, Jasmina Lukačević, Kobe Verdonck
PROČITAJ I OVO
Croatia Airlines obnavlja flotu, postojeće zrakoplove zamijenit će Airbusom 220
FLOTA
Croatia Airlines obnavlja flotu, postojeće zrakoplove zamijenit će Airbusom 220
ZAGREB - Nacionalni zračni prijevoznik Croatia Airlines (CA) odlučio je do 2026. godine zamijeniti sve postojeće zrakoplove novom unificiranom "single type" flotom na mlazni pogon, a za obnovu flote odabrali su zrakoplov tipa Airbus 220, europskog proizvođača Airbus.
Luka Koper objavila revidirani poslovni plan za 2022.
PLANOVI
Luka Koper objavila revidirani poslovni plan za 2022.
ANALIZA - Revidirani prihod za 2022. procijenjen je na 300 milijuna eura (+60 milijuna eura), revidirana EBITDA procijenjena je na 99 milijuna eura (+38,3 milijuna eura), a na kraju, revidirana neto dobit procijenjena je na 62,9 milijuna eura (+31,5 milijuna eura).
Arena Hospitality Group: Kredit OTP-a za repozicioniranja hotela u Budimpešti
FINANCIRANJE
Arena Hospitality Group: Kredit OTP-a za repozicioniranja hotela u Budimpešti
PULA - Arena Hospitality Group objavila je da je 3. listopada 2022. godine zaključen novi ugovor o dugoročnom kreditu s OTP bank Nyrt. u Mađarskoj za nedavno dovršenu prvu fazu projekta repozicioniranja hotela art’otel u Budimpešti.
Miran Mišić novi direktor prodaje u GRAWE Hrvatska
KARIJERE
Miran Mišić novi direktor prodaje u GRAWE Hrvatska
ZAGREB - Prodajnom timu osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska d.d. na poziciji direktora prodaje za trenutno najuspješniji sektor pridružio se Miran Mišić koji je svoju dosadašnju karijeru na području prodaje i marketinga uspješno gradio u Konica Minolta Hrvatska.
Heathrow ukida ograničenje dnevnog broja putnika
POTEZI
Heathrow ukida ograničenje dnevnog broja putnika
LONDON - Londonska zračna luka Heathrow priopćila je zrakoplovnim tvrtkama da će kasnije ovog mjeseca ukinuti ograničenje dnevnog broja putnika na svojim terminalima, izvijestio je u ponedjeljak Wall Street Journal, pozivajući se na ljude upoznate s tom odlukom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE