GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atlantic će distribuirati Saponijine i Kanditove brendove u Sloveniji i Srbiji

Atlantic će distribuirati Saponijine i Kanditove brendove u Sloveniji i Srbiji
DISTRIBUCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.12.2019 / 15:09
Autor: SEEbiz
ZAGREB - S krajem godine vodeći regionalni proizvođač deterdženata Saponia i konditorska industrija Kandit s Atlantic Grupom su potpisali ugovor kojim se osigurava rast poslovanja u 2020.

Dvije tvrtke su distribuciju svojih brendova za tržišta Srbije i Slovenije od početka siječnja iduće godine povjerili Atlantic Grupi, kao vodećem regionalnom distributeru roba široke potrošnje. Ovaj ugovor označava početak suradnje triju renomiranih kompanija, a očekivani promet na godišnjoj razini iznosi više od 100 milijuna kuna.

„U želji da napravimo dodatan iskorak s našim brendovima, približavajući ih još više potrošačima, odlučili smo se za pouzdanog partnera s dokazanim rezultatima. Sigurni smo da će vrijednost Atlanticove distribucije, uz nastavak svake potrebne podrške našeg sustava Saponijinim i Kanditovim brendovima, omogućiti očekivani iskorak u Sloveniji i Srbiji, gdje lansiramo naše partnerstvo", komentirala je suradnju Predsjednica Uprave Saponije Dajana Mrčela.

„Srbija i Slovenija za nas su dva iznimno važna tržišta, a u organizaciji distribucije nose i pridjev strateška. Uvođenjem Kanditove Rum pločice, Faksa, Ornela i drugih jakih regionalnih lidera iz Saponije u portfelj Atlanticove distribucije dodatno jačamo našu ponudu na ovim tržištima, gdje smo već snažno prisutni s asortimanom uglednih svjetskih kompanija kao što su Red Bull, Ferrero, Unilever ili Rauch, te vlastitim brendovima koji predvode u svojim kategorijama poput Grand kafe, Barcaffe-a, Argete, Cedevite ili Smokija", rekao je potpredsjednik Atlantic Grupe za Distribuciju Srećko Nakić.

Atlantic Grupa gotovo tri desetljeća razvija distribucijsko poslovanje u skladu s najboljim svjetskim praksama u industriji te potrebama lokalnih tržišta i kompanija. Partnerstvo sa Saponijom i Kanditom, nakon odličnih rezultata ostvarenih širenjem distribucijskog portfelja u regiji u 2018. godini, još jednom potvrđuje kontinuirani fokus na razvoj distribucije kao važne poluge razvoja ukupnog poslovanja.

Saponia i Kandit svoju odličnu poziciju na tržištu zahvaljuju kontinuiranim ulaganjima u razvoj brendova, ali i dugogodišnjoj tradiciji. Saponia sa 125 i Kandit sa 100 godina tradicije predstavljaju važne stupove unutar svojih industrijskih grana u Hrvatskoj te se kontinuirano potvrđuju i na tržištima regije. S novim distributerom sada očekuju i dodatni rast zastupljenosti i prometa u Srbiji i Sloveniji.

Tagovi: Atlantic Grupa, Saponia, Kandit
PROČITAJ I OVO
Milijan Brkić krenuo u novi biznis
NOVI ISKORAK
Milijan Brkić krenuo u novi biznis
ZAGREB - Milijan Brkić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a, nakon potpune političke marginalizacije i gubitka svih pozicija u stranci i izvršnoj vlasti, krenuo je u novi biznis te je u rujnu osnovao tvrtku pod nazivom Alfa Strategy d.o.o. za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.
Vozači Ubera idu u štrajk
NEZADOVOLJSTVO
Vozači Ubera idu u štrajk
ZAGREB - Oko 2.000 vozača Ubera u Zagrebu i okolici od nedjelje kreće u štrajk i odjavljuje se do daljnjega s popularne mobilne aplikacije.
SAD: Stručnjaci preporučili drugu dozu za cijepljene J&J-om protiv koronavirusa
PREPORUKE
SAD: Stručnjaci preporučili drugu dozu za cijepljene J&J-om protiv koronavirusa
NEW BRUNSWICK - Savjetodavno povjerenstvo američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) izglasalo je jednoglasno preporuku za davanje druge doze cjepiva Johnson & Johnson protiv koronavirusa najmanje dva mjeseca nakon što su ljudi primili prvu dozu.
Rusija: Još dva online medija proglašena stranim agentima
STRANI AGENTI
Rusija: Još dva online medija proglašena stranim agentima
MOSKVA - Još dva online ruska medija vlada je u petak proglasila "stranim agentima" što je dodatno ograničilo slobodu izražavanja i glasove kritike upućene vlastima.
Fortenova grupa pridružila se UN Global compact inicijativi
INICIJATIVE
Fortenova grupa pridružila se UN Global compact inicijativi
ZAGREB - Fortenova grupa, u okviru koje posluju neke od najznačajnijih kompanija u Hrvatskoj i regiji poput Konzuma, Mercatora, Jamnice, Zvijezde, Dijamanta, Belja, Tiska, Sarajevskog kiseljaka itd. i formalno se pridružila UN Global Compactu, najvećoj svjetskoj inicijativi za održivi razvoj i korporativnu održivost.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE