GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group ovog ljeta otvara Hotel Brioni

Arena Hospitality Group ovog ljeta otvara Hotel Brioni
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2021 / 08:40
Autor: SEEbiz / Jutarnji list
PULA - Unatoč neizvjesnoj sezoni pulski je hotelijer Arena Hospitality Group (AHG) najavio nastavak svojih velikih ulaganja i otvorenje potpuno obnovljenog hotela Brioni u Puli ovog ljeta.

Za dovršetak te investicije ova je hotelska grupacija krajem prosinca 2020. osigurala kredit od 180 milijuna kuna.

- Ukupna investicija iznosi 260 milijuna kuna. Otvorenje hotela predviđeno je za ljeto ove godine. Ambicija nam je vratiti tom objektu nekadašnji status jednog od vodećih luksuznih hotela na jadranskoj obali. Kad bude završen, hotel Brioni imat će u ponudi 227 premium soba na sedam katova, tri unutarnja i vanjska bazena, prostrani wellness centar sa saunama i sobama za opuštanje, teretanu, dječje igralište, nekoliko restorana i barova te sadržaje za sastanke i događaje - najavio je predsjednik Uprave AHG-a Reli Slonim u godišnjem izvješću.

Ujedno, najavio je i druga ulaganja u predstojećem razdoblju - u gradski hotel u Zagrebu, Hotel 88 u Beogradu, koji je grupa lani kupila, te u pulski hotel Riviera.

- Nastavljamo s investicijskim programom u ukupnom iznosu od oko 350 milijuna kuna. Uz hotel Brioni, naši hoteli u Beogradu i Budimpešti trebali bi biti osvježeni tijekom godine, a početak obnove hotela u Zagrebu te hotela Riviera u Puli očekuje se još ove te tijekom iduće godine. Naime, kako bi pojačala svoju prisutnost u srednjoistočnoj Europi, AHG je sklopio 45-godišnji ugovor o zakupu za razvoj hotela sa 115 soba u centru Zagreba. Uslijedilo je stjecanje hotela 88 Rooms Beograd za 44,9 milijuna kuna. U travnju 2020. s državom smo postigli nagodbu te otkupili hotel Riviera Pula za 36,5 milijuna kuna. To će nam omogućiti da pokrenemo obnovu tog povijesnog hotela te ga pozicioniramo kao novi brendirani objekt sa 80 soba - najavio je Slonim.

Za nadolazeću sezonu kaže da će biti u znaku last minute aranžmana.

- Premda ne možemo sa sigurnošću znati koliko će trajati trenutna zatvaranja diljem Europe te kojom će se dinamikom odvijati cijepljenje. Trenutno se pripremamo za predsezonu te za Hrvatsku predviđamo poboljšano poslovanje na ljeto u odnosu na prošlu godinu. Rezervacije za ljetnu sezonu su u tijeku, premda očekujemo, kao i prošle godine, pojačan trend last minute rezervacija i dolazaka - zaključio je Slonim.

Tagovi: Arena Hospitality Group, Hotel Brioni, Reli Slonim
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE