GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group otvara kampove i hotele

Arena Hospitality Group otvara kampove i hotele
HOTELIJERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2020 / 19:10
Autor: SEEbiz
PULA - Arena Hospitality Group je započela s postepenim otvaranjem nekoliko svojih smještajnih jedinica na svojim aktivnim tržištima. Van Hrvatske pojedini hoteli će biti u potpunosti operativni kroz sljedeća dva tjedna.

U Hrvatskoj je Grupa započela s otvaranjem kampova te će nastaviti s ciljanim otvaranjem pojedinih smještajnih kapaciteta u naredna dva tjedna. Obujam operacija te broj i tip smještajnih kapaciteta će se prilagođavati predviđenom broju gostiju te dinamici tržišta. Poslovanje je strogo usklađeno s novim standardima propisanim od strane relevantnih lokalnih i međunarodnih zdravstvenih institucija te sa standardima unutar Grupe, PPHE Grupe te Radissona.

Grupa je usvojila niz izvanrednih operativnih mjera kako bi umanjila troškove te na taj način prebrodila ova izazovna vremena bez presedana. Te mjere uključuju korake za učinkovito upravljanje troškovima plaća i za smanjenje drugih troškova i izdataka, uključujući i korištenje mjera podrške poslovanju koje su uvele vlade u zemljama u kojima Grupa posluje.

Od ranije najavljenih kapitalnih ulaganja, Grupa potvrđuje da su druga faza ulaganja u Arena Kažela kamp i ulaganja u apartmansko naselje Verudela Beach Pula privedena kraju.

- U ovom trenutku, s obzirom na razinu neizvjesnosti u vezi s poslovnim aktivnostima te razvoju i uvođenju drugih mjera od strane vlada kao reakcija na novonastalu izvanrednu situaciju, Uprava Grupe nije u mogućnosti dati detaljnije financijske smjernice za poslovanje u 2020. godini. Financijska i likvidna pozicija Grupe je snažna. Na dan 27. svibnja 2020. godine Grupa je imala raspoloživog novca u iznosu većem od 540 milijuna kuna, priopćeno je iz Arena Hospitality Groupa.

Tagovi: Arena Hospitality Group, PPHE Group, Arena Kažela, Verudela Beach Pula, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE