GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group otvara dva nova Radisson RED hotela u Beogradu i Berlinu

Arena Hospitality Group otvara dva nova Radisson RED hotela u Beogradu i Berlinu
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.01.2024 / 14:37
Autor: SEEbiz
ZAGREB -Arena Hospitality Group najavljuje skorašnje otvaranje dva nova, moderna hotela pod brendom Radisson RED. Radi se o hotelima Radisson RED Belgrade i Radisson RED Berlin Kudamm.

Otvaranje Radisson RED Belgrade hotela je predviđeno početkom veljače, a radi se o kompletno renoviranom nekadašnjem hotelu 88 Rooms Beograd. Hotel Radisson RED Beograd nalazi se u Takovskoj ulici, u blizini Narodne skupštine Republike Srbije i nudit će 88 soba uključujući tri apartmana (do sada hotel je nosio ime „Hotel 88 Rooms“). Progresivan dizajn osmislio je dizajnerski studio Atellior sa sjedištima u Londonu i Zagrebu, koji kao glavno obilježje uključuje u predvorju hotela i prepoznatljivi crveni automobil Zastava 750, proizveden u bivšoj renomiranoj jugoslavenskoj tvornici automobila u Kragujevcu. Gosti će u hotelu moći primjenjivati svu hotelsku digitalnu tehnologiju kojom će se samostalno prijavljivati u hotel, hotelsku aplikaciju koristiti za pristup svojim sobama, za naručivanje hrane i pića, te upravljanja TV-om, klima uređajem i sl. Hotel će nuditi cjelodnevni restoran te co-working prostor, a s bara na krovu i pogled na povijesno središte grada.

U glavnom gradu Njemačke, planira se otvorenje Radisson RED Berlin Kudamm hotela krajem svibnja 2024. Hotel se nalazi na samo nekoliko koraka od Kurfürstendamma, poznatog kao Ku'damm, ikonske berlinske avenije i jedne od najpoznatijih shopping ulica, u pješačkoj udaljenosti od poznatog robnog centra KaDeWe. Novi Radisson RED Berlin Kudamm savršeno je mjesto za one koji žele istražiti grad, s atrakcijama poput Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, berlinskog zoološkog vrta i parka Tiergarten.

Reli Slonim, predsjednik Uprave Arena Hospitality Group, dodaje: „S radošću najavljujemo i novi Radisson RED Berlin Kudamm i vjerujemo da će ovaj dinamičan brend biti izvrstan dodatak berlinskom hotelskom tržištu, u jednom od najživopisnijih europskih glavnih gradova. Repozicioniranje i otvaranje Radisson RED Berlin Kudamm, koji će upotpuniti naš već raznolik hotelski portfelj u glavnom gradu Njemačke planirano je prije UEFA EURO 2024 turnira. Ovaj projekt slijedi nakon našeg planiranog otvaranja Radisson RED Belgrade početkom 2024., a sve to je dio naše strategije daljnjeg rasta i optimizacije portfolija.“

Nakon opsežnog renoviranja, novi Radisson RED Berlin Kudamm otvorit će se krajem proljeća 2024., s progresivnom dizajnerskom shemom, suvremenim i elegantnim interijerima obogaćenim posebnim umjetničkim i dizajnerskim elementima, savršeno usklađenim s prepoznatljivim kreativnim i estetskim potpisom Radisson RED-a. Gosti će moći koristiti samoposlužne check-in terminale ili hotelsku aplikaciju kako bi pristupili svojim sobama i kontrolirali različite značajke sobe.

Hotel će imati 133 sobe, uključujući 14 studija, koje kombiniraju stil, udobnost i praktičnost. Restoran će biti smješten u prizemlju i posluživati će međunarodna jela. S obzirom na važnost kombiniranog poslovnog i odmorišnog turizma za posjetitelje, Radisson RED Berlin Kudamm imat će premium prostor za zajednički rad s najnovijim tehnološkim sadržajima, uključujući besplatni brzi Wi-Fi, fleksibilne prostore za događanja, uključujući igraonice i ljetnu terasu u unutarnjem dvorištu za uživanje u toplim berlinskim ljetnim mjesecima.

Tagovi: Arena Hospitality Group, Radisson, RED hotel, Beograd, Radisson
PROČITAJ I OVO
Grupa Triglav: Neto dobit u prvom kvartalu katapultirana 154%
UZLET
Grupa Triglav: Neto dobit u prvom kvartalu katapultirana 154%
LJUBLJANA - Grupa Triglav je u prvom tromjesečju u odnosu na isto razdoblje lani povećala neto dobit za 154 posto na 36,6 milijuna eura, pri čemu je ukupni obujam poslovanja zadržala na prošlogodišnjoj razini; dosegnuo je 488,7 milijuna eura.
ALH prodaje mljetski hotel Odisej
PRODAJA
ALH prodaje mljetski hotel Odisej
ZAGREB - Adriatic Luxury Hotels (ALH), vodeća hotelska grupacija s portfeljem luksuznih hotela i vila na području Dubrovnika u Hrvatskoj, objavila je stratešku prodaju hotela Odisej, jedinstvene nekretnine smještene u prekrasnom prirodnom okruženju hrvatskog nacionalnog parka na otoku Mljetu.
Schiller otvara pogon u Tomislavgradu
INVESTICIJE
Schiller otvara pogon u Tomislavgradu
TOMISLAVGRAD - Nova era industrijskog razvoja obasjava manje razvijeni kraj, kako se priprema za dolazak renomirane švicarske poslovne grupacije Schiller, koja će uskoro otvoriti svoj pogon pod nazivom Ergosana d.o.o. na području Tomislavgrada.
Zrakoplov prisilno sletio u Mostar, nastao kvar na stajnom trapu
PROBLEMI
Zrakoplov prisilno sletio u Mostar, nastao kvar na stajnom trapu
MOSTAR - U ponedjeljak je u Zračnu luku Mostar prisilno sletio manji zrakoplov.
Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Stockholm - Zagreb
LETOVI
Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Stockholm - Zagreb
ZAGREB - Croatia Airlines uveo je sezonsku liniju Stockholm - Zagreb te će glavne gradove Hrvatske i Švedske povezivati ponedjeljkom, srijedom i petkom sve do sredine listopada, priopćili su iz Croatia Airlinesa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE