GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group kupuje hotel Rivieru

Arena Hospitality Group kupuje hotel Rivieru
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.04.2020 / 12:44
Autor: SEEbiz / Glas Istre
PULA - Hotelsko-turistička kompanija Arena Hospitality Group (AHG) kupuje neobaroknu ljepoticu, pulski hotel Riviera.

Naime, u četvrtak je na sjednici Vlade donesena odluka o prodaji te nekretnine po cijeni od 36 i pol milijuna kuna. Time je napokon riješeno i dugogodišnje pitanje vlasništva nekadašnjeg raskošnog, a sada derutnog zdanja na pulskoj rivi te je okončan imovinsko-pravni spor između države i pulske grupacije.

U AHG-u su, međutim, suzdržani u komentarima. Govore da odluku Vlade o statusu hotela još uvijek nisu službeno zaprimili. No, oronuli austrougarski dragulj na atraktivnoj lokaciji s pogledom na pulski zaljev, udaljen tek 200 metara od Arene, ipak će, može se iščitati među redovima, ugledati već dugo najavljivane sretnije dane, postati prvi art'otel u Hrvatskoj, a možda i povratiti staru slavu.

„Izgledno je da će Hotel Riviera nakon dugo godina napokon biti spreman za novi korak u novo doba. Svojevremeno smo predstavili naše namjere oko hotela. One uključuju kompletnu rekonstrukciju i prenamjenu hotela u profinjeni, visokodizajnirani brandirani boutique hotel visoke kategorije, koji bi značajno pridonosio imidžu tvrtke, ali i grada te turističke destinacije“, poručuju iz odjela za marketing te kompanije.

Tagovi: Arena Hospitality Group, Hotel riviera, Vlada RH, hrvatski turizam, Istra
PROČITAJ I OVO
Marriott se povlači s Kube
POVLAČENJE
Marriott se povlači s Kube
HAVANA - Marriott International morat će obustaviti rad hotela na Kubi zbog ukaza Trumpove administracije, prenosi Reuters.
Teva dobila važan sudski proces protiv Opianta
PRAVNA POBJEDA
Teva dobila važan sudski proces protiv Opianta
NEW YORK - Opiant Pharmaceuticals izvještava da je okružni sud u New Jerseyju presudio u korist Teva Pharmaceutical Industries u tužbi za kršenje patenta koju je Opiant pokrenuo kao odgovor na zahtjev kompanije Teva u SAD-u.
Lokalna samouprava ne odriče se kontrolnog paketa u LRH
ODLUKE
Lokalna samouprava ne odriče se kontrolnog paketa u LRH
OPATIJA – Tvrtka Nova Liburnija, preko koje četiri jedinice lokalne samouprave na Liburniji drže kontrolni paket 25 posto plus 1 dionicu Liburnia Riviera Hotela, glasat će protiv dokapitalizacije LRH čime će dokapitalizacija očito biti stavljena na čekanje.
Arena Hospitality Group otvara hotel Histria i turističko naselje Verudela
OTVARANJE
Arena Hospitality Group otvara hotel Histria i turističko naselje Verudela
PULA - Datumi otvaranja ostalih objekata ovisit će o kretanju bukinga. Interesa za ljetovanja ima, a u proteklih nekoliko tjedana broj rezervacija znatno se povećao u odnosu na prijašnji period. No, to je još uvijek neusporedivo s brojem rezervacija proteklih godina, kaže Manuela Kraljević
Air Serbia ponovo leti za New York
LETOVI
Air Serbia ponovo leti za New York
BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Air Serbia danas će obnoviti komercijalne putničke letove za New York.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE