GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group dovršio preuzimanje hotela 88 Rooms u Beogradu

Arena Hospitality Group dovršio preuzimanje hotela 88 Rooms u Beogradu
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.12.2020 / 18:44
Autor: SEEbiz
PULA - Arena Hospitality Group objavljuje da je danas, putem svoje lokalne podružnice u Srbiji, zaključio preuzimanje hotela 88 Rooms u Beogradu. Vrijednost transakcije iznosi 45 milijuna kuna.

Suvremeni Hotel udaljen je nekoliko minuta od povijesnog centra grada. Nudi 88 soba i apartmana, restoran, bar i konferencijsku salu te teretanu.

Kupnja hotela 88 Rooms još je jedna prekretnica u strategiji širenja poslovanja Grupe u regiji centralne i istočne Europe. Ova akvizicija omogućuje Grupi da poveća obujam poslovanja gradovima diljem Europe s ciljem povećanja svoje prisutnosti u segmentu tržišta više kategorije u regiji srednje i istočne Europe, a istovremeno nastojeći stvoriti dodatnu vrijednost dioničarima.

Projekti Grupe u kratkoročno te srednjoročnom roku uključuju repozicioniranje hotela Brioni u Puli u luksuzni hotel visoke kategorije sa 227 soba, s ambicijom da postane najbolji hotel u kategoriji u Puli i okolici, repozicijoniranje kampa Stoja u Puli u kamp više kategorije, prenamjena kultne zgrade na vrhunskoj lokaciji u srcu grada Zagreba u hotel s 113 spavaćih soba, koji će uključivati i poznati restoran i bar, wellness i spa sadržaje, fitness centar, prostor sastanke i razne za događaje i parking, te obnova hotela Riviera u srcu grada Pule.

Tagovi: Arena Hospitality Group, 88 Rooms
PROČITAJ I OVO
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
POTEZI
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
ZAGREB - Nakon što je ruski milijarder Denis Štengelov preuzeo Zvečevo, dogodile su se prve promjene na čelu kompanije.
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
AKVIZICIJE
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
BEOGRAD - Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udio (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši tako jedini vlasnik ovog vodećeg proizvođača mineralne vode i energetskih napitaka.
McKinsey na meti istrage zbog opioida
ISTRAGA
McKinsey na meti istrage zbog opioida
NEW YORK - McKinsey & Co je pod kaznenom istragom u Sjedinjenim Državama zbog navoda da je ta konzultantska tvrtka igrala ključnu ulogu u raspirivanju epidemije opioida, a savezni tužitelji upućuju na njezin rad savjetujući proizvođača OxyContina Purdue Pharma i druge proizvođače lijekova, troje ljudi upoznatih s tim pitanjem rekao je.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE