GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ana Štebih Pinjuh nova direktorica marketinga Zagrebačke pivovare

Ana Štebih Pinjuh nova direktorica marketinga Zagrebačke pivovare
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.05.2020 / 13:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Ana Štebih Pinjuh od 16. ožujka ove godine nova je direktorica marketinga Zagrebačke pivovare za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Na ovoj poziciji zamijenila je Ivana Šuvara koji je preuzeo funkciju strateškog direktora za brendove i portfelj za CEE regiju u Molson Coors grupaciji.

U Zagrebačku pivovaru, Štebih Pinjuh dolazi s pozicije direktorice marketinga i razvoja u Ledu, gdje je provela četiri godine i bila odgovorna za razvoj brendova s naglaskom na marketinšku komunikaciju, razvoj i daljnji rast poslovanja kompanije. U Ledo Ana Štebih Pinjuh stigla je iz
 Zvijezde gdje je s pozicije rukovoditelja brand managera ubrzo napredovala do pozicije direktorice marketinga i bila zadužena za tri tržišta – Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu. Karijeru je započela u Henkelu kao pripravnica 2004. godine.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo biti dijelom tima Zagrebačke pivovare. Okružena sam sjajnim kolegama s kojima je užitak raditi na razvijanju najjačih pivskih brendova u Hrvatskoj. Već sada mogu reći da sam iznimno ponosna na sve što smo u mom kratkom stažu u pivovari uspjeli napraviti u ovim izazovnim okolnostima. Radujem se svim novim projektima i svemu što nam slijedi“, istaknula je nova direktorica marketinga Ana Štebih Pinjuh.

Iz kompanije ističu da će Anino kvalitetno i bogato iskustvo koje je stekla u velikim i snažnim kompanijama uvelike doprinijeti poslovanju Zagrebačke pivovare.

Tagovi: Ana Štebih Pinjuh, Zagrebačka pivovara, Zvijezda, Ivan Šuvar, Molson Coors
PROČITAJ I OVO
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
POTEZI
Hrvoje Alvir novi predsjednik Uprave Zvečeva
ZAGREB - Nakon što je ruski milijarder Denis Štengelov preuzeo Zvečevo, dogodile su se prve promjene na čelu kompanije.
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
AKVIZICIJE
Mattoni 1873 preuzeo potpuno vlasništvo u Knjazu Milošu
BEOGRAD - Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udio (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši tako jedini vlasnik ovog vodećeg proizvođača mineralne vode i energetskih napitaka.
McKinsey na meti istrage zbog opioida
ISTRAGA
McKinsey na meti istrage zbog opioida
NEW YORK - McKinsey & Co je pod kaznenom istragom u Sjedinjenim Državama zbog navoda da je ta konzultantska tvrtka igrala ključnu ulogu u raspirivanju epidemije opioida, a savezni tužitelji upućuju na njezin rad savjetujući proizvođača OxyContina Purdue Pharma i druge proizvođače lijekova, troje ljudi upoznatih s tim pitanjem rekao je.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE