GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aminess preuzeo Hotel Lišanj

Aminess preuzeo Hotel Lišanj
KONSOLIDACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2023 / 10:21
Autor: SEEbiz
NOVI VINODOLSKI - Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, u siječnju 2024. preuzima upravljanje operativnim poslovanjem Hotela Lišanj 4* iz Novog Vinodolskog.

Usluga operativnog upravljanja hotelima, kampovima i resortima ponuda je  kojom  Aminess Hotels & Resorts svoje poslovanje dodatno širi izvan vlasničkog portfelja. Turističkim objektima odnosno njihovim vlasnicima koji ulaze u ovakav tip suradnje  osiguran je potpuno prilagođen upravljački pristup baziran na znanju i iskustvu građenom proteklih 56 godina poslovanja kompanije na domaćem tržištu. Tijekom godina Aminess stručnjaci stekli su ekspertna znanja u aktivnostima i odgovornostima usmjerenim na profesionalno vođenje svakodnevnih operacija u turističkim objektima čime je osigurana visoka kvaliteta usluge. Uz profesionalnu podršku, partnerima je dostupna i bogata baza znanja, priručnici i smjernice na jedinstvenoj digitalnoj platformi koju je kompanija razvila za potrebe ovog oblika poslovanja.

„Operativno upravljanje hotelima i turističkim objektima je smjer razvoja poslovanja Aminessa kojim želimo direktno unaprijediti turističku industriju u Hrvatskoj i regiji, a sve one hotele i turističke objekte koji odluče surađivati s nama dovesti do još višeg standarda kvalitete. Uz vođenje operativnog poslovanja, našim partnerima pružamo dodatnu prednost povezanosti s Aminess brendom, koji uspješno upravlja s 24 objekta u šest kompanija. Fokusirani smo na širenje ovakvih suradnji u narednom razdoblju, a želja nam je kroz uslugu pružanja operativnog vođenja poslovanja u regiji u naš portfelj uključiti i nove objekte“, izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

Budući Aminess Lišanj Family Hotel 4*, s 220 soba, bit će pozicioniran kao obiteljski hotel u sklopu kojeg su roditeljima i djeci na raspolaganju brojne usluge i tematski prostori stvoreni za pravi obiteljski odmor i opuštanje. Uz sam hotel nalazi se igralište za djecu i sportski teren s mnogobrojnim sadržajima.  Hotel ima pristup lokalnoj plaži, unutarnje i vanjske bazene, SPA centar na plaži te konferencijsku dvoranu. Usluga i ponuda u hotelskim restoranima bit će inspirirana praksama hrvatske mediteranske kuhinje pod vodstvom Aminess gourmet tima.

Tagovi: Aminess, Lišanj, turizam, Novi Vinodolski
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE