GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aminess postao vodeća turistička kompanija na Korčuli i Pelješcu

Aminess postao vodeća turistička kompanija na Korčuli i Pelješcu
JAČANJE PORTFELJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.04.2021 / 09:52
Autor: SEEbiz
NOVIGRAD – Turistička kompanija Laguna Novigrad d.d. koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi krajem 2020. godine zaključila je ugovor o preuzimanju društva HTP Korčula i HTP Orebić te od 1. travnja službeno proširuje poslovanje u južnoj Dalmaciji – hoteli iz portfelja spomenutih društava postaju sastavni dio krovnog brenda Aminess.

Aminess Liburna Hotel, Aminess Korčula Heritage Hotel, Aminess Port9 Resort i Marko Polo Hotel by Aminess smješteni su u gradu Korčuli te su nositelji turističke autentičnosti te destinacije. U Orebiću je Aminess proširio svoj brend na turističke objekte Aminess Bellevue Hotel, Aminess Bellevue Village i Orsan Hotel by Aminess. Proširenjem portfelja uz postojeće hotele na Korčuli i poluotoku Pelješcu Aminess Lume 4* i Aminess Grand Azur 4*, Aminess je postao vodeći turistički brend tih destinacija.

„Širenje brenda Aminess na turističke objekte na otoku Korčuli i poluotoku Pelješcu u ovim izazovnim vremenima nas izrazito raduje. Korčula i Pelješac su vrlo atraktivne i vrijedne destinacije s brojnim sadržajima širokog spektra: od bogate kulturne i povijesne baštine, sporta do vrhunske eno-gastro ponude, koja se svake godine sve značajnije razvija. Sinergijom naših znanja i ekspertize novih kolega iz Korčule i Pelješca, sigurni smo da ćemo zajedno stvoriti sjajne rezultate i razvoju destinacija osigurati dodatnu vrijednost na zadovoljstvo naših gostiju. Posebno smo ponosni što sada, u novoj turističkoj sezoni, Aminess hoteli i kampovi dnevno mogu ugostiti preko 12.500 gostiju. Uspjeh u turističkom sektoru naša je misija koja će nas i dalje voditi u razvijanju svih destinacija gdje Aminess djeluje“, istaknula je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Lagune Novigrad.

Brend Aminess već je dugi niz godina prisutan na tržištu, a od samog početka teži izvrsnosti u poslovanju. Usmjerenost na svakog gosta te ulaganje u zaposlenike i timski rad nastojat će dodatno prenijeti na poznatim destinacijama s novim objektima. Spomenutom akvizicijom u Aminessovima objektima sada je zaposleno više od 800 radnika. Otvaranjem Aminess Korčula Heritage Hotela, 30. travnja, najavljen je početak sezone u južnoj Dalmaciji.

Valja spomenuti kako je Aminess početkom izazovne 2020. godine proširio poslovanje i na otok Krk preuzimanjem upravljanja nad turističkim poduzećem Hoteli Njivice d.o.o. Tako su Magal Hotel by Aminess, Veya Hotel by Aminess, Aminess Atea Camping Resort te Aminess Gaia Green Villas postali dio brenda Aminessa, te sada zajedno doprinose daljnjem razvoju Njivica i otoka Krka.

Osim spomenutih hotela na Korčuli i Pelješcu Aminess u svom portfelju posjeduje hotele i kampove visoke kategorije u Novigradu u Istri. Pod brendom Aminess hoteli i kampovi sada se nalazi 12 hotela, četiri kampa s mobilnim kućicama, apartmansko naselje i kompleks vila, ukupnih kapaciteta 4.850 smještajnih jedinica. Ovako značajnim širenjem portfelja na Korčuli i Pelješcu, Aminess postaje značajan dionik razvoja turističke ponude južne Dalmacije.

Tagovi: Aminess, Laguna Novigrad, Zrinka Bokulić, HTP Korčula, HTP Orebić
PROČITAJ I OVO
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
RADNIČKA PRAVA
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
ČAKOVEC - Članice Grupe Pivac, Mesna industrija Vajda iz Čakovca i PPK karlovačka mesna industrija, potpisale su s predstavnicima Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) te Sindikata hrvatskog vozača (SHV) nove dvogodišnje kolektivne ugovore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE