GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

American Express, Discover, Mastercard i Visa udružuju snage za uvođenje usluge Click to Pay

American Express, Discover, Mastercard i Visa udružuju snage za uvođenje usluge Click to Pay
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2020 / 10:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Sve više potrošača svoje svakodnevne kupnje obavlja online, bez fizičkog kontakta, kod različitih trgovaca i na različitim platformama.

Korištenje e-trgovine sve je raširenije i zato je sada, više nego ikada prije, potrebno staviti fokus na besprijekorno iskustvo online kupnje na svim digitalnim kanalima. Iz tog razloga American Express, Discover, Mastercard i Visa počinju tehničku pripremu za uvođenje usluge za digitalnu naplatu Click to Pay na globalnoj razini. Usluga se temelji na industrijskom standardu EMV® Secure Remote Commerce – i širi se na razne zemlje diljem svijeta uključujući Australiju, Brazil, Kanadu, Hong Kong, Irsku, Kuvajt, Maleziju, Meksiko, Novi Zeland, Katar, Saudijsku Arabiju, Singapur, Ujedinjene Arapske Emirate i Ujedinjeno Kraljevstvo, a uskoro će uslijediti i širenje na druga područja.

Cilj usluge Click to Pay je učiniti online naplatu jednostavnom i sigurnom za sve korisnike na web i mobilnim stranicama, mobilnim aplikacijama i povezanim uređajima. Ovo napredno rješenje digitalne blagajne zamjenjuje dugotrajni proces unosa brojeva računa i ostalih informacija prilikom plaćanja na web stranicama. Kroz Click to Pay digitalnu blagajnu trgovci dobivaju jedan jedinstveni virtualni terminal za procesuiranje različitih brandova kartica, što krajnjim korisnicima omogućuje jednostavnije iskustvo online kupovine. U budućnosti je cilj da Click to Pay pruži korisnicima pojednostavljeno i jednako kvalitetno iskustvo naplate u svim digitalnim okruženjima.

American Express, Discover, Mastercard i Visa su ovo univerzalno rješenje za digitalno plaćanje u Sjedinjenim Američkim Državama najavili u listopadu 2019. godine. Od tada je više od 10.000 trgovaca diljem svijeta svojim kupcima omogućilo 'Click to pay' opciju, uključujući Cinemark, Crate & Barrel, Expedia, Fresh Direct, Jo-Ann Fabric and Crafts, Joseph A. Bank, Rakuten U.S., Saks Fifth Avenue i SHOP.com, Emirates, Pizza Hut Australia, The Warehouse, Torpedo7, Ticketek i Warehouse Stationery.

Kako bi povećali prihvat usluge Click to Pay, svaka kartična shema počinje sa svojim pružateljima usluga platnog prometa i prihvatiteljima raditi na pripremi za pojednostavljeno online plaćanje. U SAD-u partneri uključujući ACI Worldwide, Aurus, Blackbaud, BlueSnap, Braintree (PayPal Service), Cybersource, Global Payments, Mastercard Payment Gateway Services i Square pružaju svojim trgovcima uslugu Click to Pay. Dodatna podrška za globalno širenje usluge Click to Pay na nova područja dolazi i od međunarodnih partnera, među kojima su i Checkout.com, Noon Payments, SafeCharge i Windcave.

Tagovi: American Express, Discover, ACI Worldwide, Aurus, Blackbaud, BlueSnap, Mastercard, Visa, digitalno plaćanje, Click to Pay
PROČITAJ I OVO
Gorenje od kolovoza zaposlilo oko 800 radnika, a do kraja godine zaposlit će ih još 300
ZAPOŠLJAVANJE
Gorenje od kolovoza zaposlilo oko 800 radnika, a do kraja godine zaposlit će ih još 300
VELENJE - Gorenje, koje je u vlasništvu kineskog Hisensea, zaposlilo je oko 800 dodatnih radnika od sredine kolovoza zbog povećanih narudžbi, a do kraja godine bit će ih još oko 300. Među novim zaposlenicima nema agencijskih zaposlenika, objasnili su iz Gorenja.
Konzum daruje milju za Božić u izobilju
NAGRADE
Konzum daruje milju za Božić u izobilju
ZAGREB - U nagradnoj igri koja traje do 23. prosinca Konzum će nagraditi ukupno 500 dobitnika iznosima od 1.000 kuna te jednog dobitnika iznosom od 500.000 kuna.
Mercator Grupa ostvarila rast prihoda i smanjila dug
DOBRA GODINA
Mercator Grupa ostvarila rast prihoda i smanjila dug
LJUBLJANA - Prihodi Grupe Mercator u prvih devet mjeseci 2020. porasli su za 2,1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dosegnuvši 1,6 milijardi eura.
Cjepivo AstraZenece protiv korone zahtijeva dodatnu studiju
KRITIKE
Cjepivo AstraZenece protiv korone zahtijeva dodatnu studiju
LONDON - Cjepivo protiv covida-19 koje su razvili britanski laboratorij AstraZeneca i Sveučilište Oxford zahtijeva "dodatnu studiju", rekao je u četvrtak generalni direktor grupe nakon kritika na objavljene rezultate učinkovitosti.
Jysk Hrvatska ostvario rekordne rezultate
REKORDI
Jysk Hrvatska ostvario rekordne rezultate
ZAGREB - Trgovački lanac Jysk Hrvatska u poslovnoj 2019/2020 ostvario promet od 532,9 milijuna kuna i EBIT od 86,69 milijuna kuna, što je povećanje EBIT-a za 4,1 posto, u odnosu na prethodnu financijsku godinu, objavili su u četvrtak iz Jyska Hrvatska.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE