GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Alpha Adriatic osnovala tvrtku ASP Adriatic d.o.o.

Alpha Adriatic osnovala tvrtku ASP Adriatic d.o.o.
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.11.2021 / 20:31
Autor: SEEbiz
PULA - Danas je Alpha Adriatic d.d., kao jedan od članova - osnivača, usvojilo je društveni ugovor o osnivanju trgovačkog društva ASP Adriatic d.o.o. sa sjedištem u Republici Hrvatskoj te time izvršilo ulaganje odnosno preuzelo poslovni udio u visini od 80% temeljnog kapitala predmetnog društva.

Drugi poslovni udio u visini od preostalih 20% udjela temeljnog kapitala novog društva preuzeo je Eduard Hibšer, iz Rijeke, manager s bogatim iskustvom u upravljanju ljudskim resursima u pomorstvu, posebice u sektorima suhih tereta i tankera.

Ulaganje je izvršeno te se novo društvo osniva radi osnaživanja i dodatnog razvoja djelatnosti upravljanja ljudskim resursima koja je jedna od ključnih funkcija u industriji upravljanja brodovima. Budući da su pri kraju dogovori o pristupanju trećeg partnera, Grupe ASP Ships, koja bi trebala postati vodeći partner u predmetnom ulaganju, novoosnovano društvo će poslovati pod tvrtkom koja predstavlja kombinaciju imena Grupe ASP Ships i Grupe Alpha Adriatic.

Alpha Adriatic d.d. ostvaruje odličnu poslovnu suradnju s Grupom ASP Ships još od 2005. godine. Radi se o renomiranoj međunarodnoj grupaciji s uredima u Australiji, Singapuru, Novom Zelandu, Ujedinjenom Kraljevstvu, te specijaliziranim uredima koji se bave upravljanjem ljudskim resursima u pomorstvu u Indiji, Ukrajini, Filipinima, Bangladešu, Mianmaru i u Vijetnamu.

Ovaj projekt od velike je važnosti za Grupu Alpha Adriatic koja će, uz hrvatske pomorce, značajno povećati dostupnost i ostalih kvalitetnih pomorskih kadrova za flotu pod upravljanjem Grupe, a što će doprinijeti konkurentnosti usluga upravljanja brodovima koje nudimo na međunarodnom pomorskom tržištu.

Tagovi: Alpha Adriaticm ASP Adriatic d.o.o., Eduard Hibšer, brodari, brodarsko tržište
PROČITAJ I OVO
WizzAir obustavlja više od 40 linija za zemlje regije
REZOVI
WizzAir obustavlja više od 40 linija za zemlje regije
ZAGREB - Niskotarifni prijevoznik WizzAir u procesu je privremenog obustavljanja više od četrdeset linija iz svoje mreže u državama bivše Jugoslavije, uz odgađanje dijela planiranih novih odredišta.
Valamar Grupa pokreće novi ciklus ulaganja i transformacije poslovanja
ULAGANJA
Valamar Grupa pokreće novi ciklus ulaganja i transformacije poslovanja
ZAGREB - Valamar grupa najavila je u petak novi ciklus ulaganja s ciljem daljnje transformacije i razvoja poslovanja i fokusom na podizanje kvalitete turističkog portfelja, održivost i zeleni turizam te ulaganja u premium segment, digitalizaciju i internacionalizaciju poslovanja.
Kraš choco&café otvara se u centru Zagreba
GASTRO
Kraš choco&café otvara se u centru Zagreba
ZAGREB – Za sve ljubitelje slatkih delicija Kraš ima sjajnu vijest – Zagreb postaje bogatiji za novu adresu sa slasticama na glavnom zagrebačkom trgu pod nazivom Kraš choco&café. Na Trgu bana Josipa Jelačića otvara se novo omiljeno mjesto uređeno kao concept store, s vrhunskim slatkim proizvodima, mirisnom kavom te posebnom Kraševom ponudom.
Konzum, Dukat i Sana ponovo najveći donatori hrane
NA VRHU
Konzum, Dukat i Sana ponovo najveći donatori hrane
ZAGREB - Konzum, Dukat i Sana Delikatese i ove su godine primili nagradu "NajDonator" za najviše donirane hrane, koju dodjeljuju eurozastupnica Biljana Borzan i platforma "Mreža hrane".
Arena Hospitality kupio hotel u Austriji vrijedan 112 milijuna kuna
HOTELIJERI
Arena Hospitality kupio hotel u Austriji vrijedan 112 milijuna kuna
ZAGREB - Arena Hospitality Group nastavlja najavljeno proširenje vlastitog portfelja i širenje diljem regije srednje i istočne Europe.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE