GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia povećava broj letova od 14. juna

Air Serbia povećava broj letova od 14. juna
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.05.2020 / 22:22
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Air Serbia saopštila je danas da će zbog povećane tražnje do 14. juna povećati broj letova na pojedinim linijama, pa će tako umesto planiranih 16 letova do Londona (Heathrow), Beča, Zuricha i Frankfurta obaviti čak 70 povratnih letova.

Pored navedenih gradova, Air Serbia će leteti i do New Yorka, Amsterdama, Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat.

Postoji mogućnost i uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će Air Serbia naknadno obavestiti putnike.

Iz te kompanije navode da pomno prate ukidanje ili produžavanje ograničenja u putovanjima na destinacijama do kojih leti, i u skladu sa promenama prilagođavaće svoj red letenja.

Prema najnovijem stanju, kada je reč o regionu, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.

Generalni direktor Air Serbie Duncan Naysmith kaže da se posle početka obnove letova 21. maja saobraćaj progresivno povećava u zavisnosti od potražnje.

“Reagovali smo i reagovaćemo brzo i prilagođavamo se svim promenama u hodu. Svi se nalazimo u izazovnom okruženju i okvir u kojem posluju avio-kompanije neprekidno se menja, ali sam uveren da ćemo uspeti i pokazati zbog čega je Air Serbia lider u regionu“, rekao je Duncan Naysmith.

Air Serbia, u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima, primenila je niz bezbednosnih i higijenskih mera u cilju postizanja bezbednosti putnika i članova posade tokom putovanja.

Na svim letovima srpske nacionalne avio-kompanije obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju.

Air Serbia prilagodila je sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta novim okolnostima, koje su prouzrokovane pandemijom korona virusa.

Tagovi: Air Serbia, Aerodrom Nikola Tesla, Duncan Naysmith
PROČITAJ I OVO
Portugal načelno dogovorio preuzimanje kontrolnog udjela u TAP-u
DOGOVOR
Portugal načelno dogovorio preuzimanje kontrolnog udjela u TAP-u
LISABON - Portugalska vlada i privatni dioničari posrnulog zračnog prijevoznika TAP-a blizu su sporazuma kojim bi se državi omogućilo stjecanje kontrolnog udjela i izbjegla potpuna nacionalizacija, rekla su u četvertak dva upućena izvora.
BBC otpušta još 450 zaposlenih
REZOVI
BBC otpušta još 450 zaposlenih
LONDON - Britanska medijska kuća BBC najavila je u četvrtak da će restrukturirati mrežu lokalnih radio i televizijskih stanica u Engleskoj kako bi smanjila troškove, što će uključivati i ukidanje 450 radnih mjesta.
Potpisani ugovori o nabavi 15 autobusa riječkog Autotroleja
AUTOBUSI
Potpisani ugovori o nabavi 15 autobusa riječkog Autotroleja
RIJEKA - Ugovori o nabavi 15 novih autobusa riječkoga gradskog prijevoznika Autotroleja, vrijedni nešto više od 18 milijuna kuna, potpisani su u četvrtak u Rijeci s tvrtkama "Autobus" i "Autohrvatska PSC".
3. maj i MKM Yachts potpisali ugovor o 10-godišnjoj potkoncesiji i suradnji
UGOVOR
3. maj i MKM Yachts potpisali ugovor o 10-godišnjoj potkoncesiji i suradnji
RIJEKA - Predstavnici Brodogradilišta 3. maj i MKM Yachtsa, tvrtke koja posluje u sklopu australske Scenic Grupe, potpisali su u četvrtak ugovor kojim 3. maj daje MKM Yachtsu 10-godišnju potkoncesiju na dijelu pomorskog dobra u luci posebne namjene, odnosno potkoncesiju na dijelu tog riječkog brodogradilišta.
Fortenova grupa s rastom prihoda u 2019. i prvom kvartalu ove godine
U PLUSU
Fortenova grupa s rastom prihoda u 2019. i prvom kvartalu ove godine
ZAGREB - Fortenova grupa je u 2019. ostvarila 24,8 milijardi kuna nekonsolidiranih prihoda, što je rast od 3,6 posto prema godini ranije, a dobar trend je nastavljen i u prvom tromjesečju ove godine u kojem su nekonsolidirani prihodi porasli osam posto, objavili su u četvrtak iz te kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE