GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia posle dve godine pauze prima nove članove posade

Air Serbia posle dve godine pauze prima nove članove posade
ZAPOŠLJAVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2022 / 12:58
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Air Serbia ovog vikenda organizuje događaj u okviru procesa selekcije za zapošljavanje novih članova kabinske posade (Assessment day), prvi put posle dve godine pauze. Srpska nacionalna avio-kompanija će izabrane kandidate okupiti u zgradi Saobraćaja Air Serbije na aerodromu u Beogradu.

Na konkurs za prijem novih članova kabinskog osoblja, koji je bio otvoren od 18. marta do 2. aprila, prijavilo se preko 200 kandidata.

„Drago nam je što smo nakon pauze od dve godine, uslovljene pandemijom i radom u otežanim okolnostima, sada u prilici da ponovo organizujemo konkurs i sa velikim zadovoljstvom dočekujemo kandidate. Posebno nas raduje veliko interesovanje mladih da postanu članovi našeg zaista izuzetnog tima kabinskog osoblja i budu ponosni ambasadori brenda nacionalne avio-kompanije. Očekuje nas uzbudljiva i izazovna letnja sezona, veliki broj letova i destinacija, pa upravo iz tog razloga otvaramo vrata novim kolegama, kako bismo svi zajedno doprineli ostvarivanju planiranih ciljeva i putnicima pružili uslugu najvišeg kvaliteta“, izjavila je Milica Netković, direktor za ljudske resurse u Air Serbiji.

Kandidati će proći kroz niz testova i vežbi, kreiranih da se zadovolje najviši standardi rada, neophodni za obavljanje posla kabinskog osoblja avio-kompanija. Kriterijumi za procenu kandidata tiču se nivoa znanja engleskog jezika, spremnosti da pruže pomoć putniku, stepena motivacije i želje da postanu deo tima nacionalne avio-kompanije i putnicima pružaju vrhunsku uslugu.

Izabrani kandidati će imati priliku da se sastanu sa stručnjacima za zapošljavanje Air Serbije, razgovaraju o svojim profesionalnim interesovanjima, upoznaju se sa dinamikom rada i saznaju više o prednostima programa obuke na radnom mestu koji nacionalni avio-prevoznik nudi svim članovima svog tima kabinskog osoblja. Na ovaj način, kandidati će dobiti informacije iz prve ruke o načinu poslovanja Er Srbije, kao i o svim profesionalnim mogućnostima koje nudi.

Konkurs se organizuje po dvanaesti put od 2013. godine, uključujući i događaje održane u Banjaluci, Podgorici i dva puta u Nišu. Air Serbia je prethodni konkurs za prijem članova kabinske posade organizovala u februaru 2020. godine, neposredno pre izbijanja globalne pandemije korona virusa.

Tagovi: Air Serbia, Milica Netković
PROČITAJ I OVO
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE