GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia pojačava letove do Züricha, Frankfurta i Berlina

Air Serbia pojačava letove do Züricha, Frankfurta i Berlina
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2020 / 16:33
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Air Serbia zbog pojačane tražnje povećava broj letova tokom jula i avgusta do Frankfurta, Züricha i Berlina.

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, povećaće nedeljni broj letova do Züricha i Frankfurta zbog povećane potražnje. Dodatni letovi do Züricha tokom ovog leta počeće u junu, dok će od 1. avgusta Air Serbia uvesti i dodatne polaske do Frankfurta i Berlina, prenosi Aviatica.rs

Srpska nacionalna avio-kompanija tokom juna će leteti do Züricha do dva puta dnevno, dok će sredinom leta obavljati i do tri leta dnevno.

Pored toga, počev od avgusta, Air Serbia će leteti 10 puta nedeljno do Frankfurta, umesto planiranih sedam, a do Berlina ukupno 10 puta nedeljno, umesto šest.

Imajući u vidu da je Air Serbia sa obnavljanjem ograničenog broja letova iz Beograda počela još 21. maja, kao i da su konkurenti na rutama ka pomenutim nemačkim gradovima odložili početak letova za kasno leto, pa čak i ranu jesen, srpska nacionalna avio-kompanija sa planiranih ukupno 20 letova nedeljno ostaje glavni prevoznik koji će povezivati region sa Frankfurtom i Berlinom tokom narednih meseci.

“Nastavljamo da pažljivo pratimo situaciju i da naš saobraćaj proaktivno prilagođavamo potražnji. Destinacije u Švajcarskoj i Nemačkoj izuzetno su važne za nas, pre svega zbog velikog broja srpskih državljana koji žive i rade u tim zemljama, ali i zbog poslovnih ljudi i turista.

Mi pomno pratimo sve što se tiče ukidanja ili produžavanja ograničenja u putovanjima na svim destinacijama do kojih letimo, i u skladu sa promenama dalje ćemo prilagođavati naš red letenja”, rekao je Duncan Naysmith, generalni direktor Air Serbia.

Posle dvomesečne pauze u obavljanju komercijalnih putničkih letova usled pandemije korona virusa, Air Serbia je počela sa obnavljanjem saobraćaja do pojedinih destinacija u Evropi i regionu od 21. maja. Od 6. juna ponovo su počeli i prekookeanski letovi između Beograda i New Yorka. Planirano je da Air Serbia od 15. juna, u zavisnosti od potražnje i ograničenja putovanja, postepeno obnovi saobraćaj iz Beograda do većeg broja destinacija. Od 16. juna, srpska nacionalna avio-kompanija počeće sa obnovom letova iz Niša, a 30. juna i iz Kraljeva.

Tagovi: Air Serbia, Zürich, Frankfurt, Berlin, Aerodrom Nikola Tesla
PROČITAJ I OVO
Potonuli prihodi Budvanske rivijere, plata smanjene 15%
TEŠKA GODINA
Potonuli prihodi Budvanske rivijere, plata smanjene 15%
BUDVA - Prihodi većinski državne hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera od januara do kraja septembra ove godine manji su za 17,5 miliona eura, odnosno 87 odsto, dok je broj ostvarenih noćenja za 86 odsto manji nego u istom periodu lani.
Vuković: Maraš raspoređena na poslove savjetnika
PLANTAŽE
Vuković: Maraš raspoređena na poslove savjetnika
PODGORICA - Odbor direktora je na jučerašnjoj sjednici razriješio Maraš sa funkcije izvršnog direktora Plantaža na lični zahtjev, a odlučio da na njeno mjesto bude imenovan Miroslav Vuković, dosadašnji direktor Sektora pravnih i opštih poslova.
Lidl ulazi na tržište BiH kroz dvije godine
NESLUŽBENO
Lidl ulazi na tržište BiH kroz dvije godine

SARAJEVO - Poznati njemački maloprodajni lanac "Lidl" razmatra mogućnost da narednih godina uđe na tržište BiH, navode njemačke ekonomske novine Lebensmittel zeitung.net

Plenković: Veledrogerijama uplaćeno 300 milijuna kuna
OTKRIĆA
Plenković: Veledrogerijama uplaćeno 300 milijuna kuna
ZAGREB - Premijer Andrej Plenković izvijestio je u subotu da je Ministarstvo financija veledrogerijama u petak uplatilo 300 milijuna kuna te da će u ponedjeljak ujutro biti održan sastanak s predstavnicima veledrogerija.
Slovenija uvodi elektronske vinjete
VINJETE
Slovenija uvodi elektronske vinjete
LJUBLJANA - Ovoga je tjedna slovenski parlament usvojila izmjenu i dopunu Zakona o cestarini sa 74 glasa za i nijednim protiv, koji pruža pravni temelj za uvođenje elektroničkih vinjeta za osobne automobile.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE