GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia: Nakon više od 30 godina ponovo letovi iz Beograda za Chicago

Air Serbia: Nakon više od 30 godina ponovo letovi iz Beograda za Chicago
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.05.2023 / 14:32
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Avio-kompanija Air Serbia je danas najavila da će od srede, 17. maja, uspostaviti direktne letove između Beograda i Čikaga kojih nije bilo više od 30 godina.

Zvanični ispraćaj prvog leta Air Serbije za Chivago biće na Aerodromu „Nikola Tesla“ u prisustvu visokih zvaničnika, navela je kompanija.

Ranije je Air Serbia saopštila da je nova linija nastavak širenja poslovanja u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) i da će se letovi od Beograda do Chicaga do 11. juna obavljati dva puta nedeljno – sredom i subotom, dok će se od 12. juna letovi obavljati tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i subotom.

Letovi od Beograda do čikaškog Međunarodnog aerodroma „O’Her“ trajaće oko 11 sati i obavljaće se avionima erbas A330 iz dugolinijske flote Air Srbije.

U Air Serbiji smatraju da će nova linija značiti i bolje povezivanje regiona sa Čikagom, trećim najvećim gradom u SAD, iza New Yorka i Los Angelesa, gde živi veliki broj ljudi poreklom s ovih prostora.

U Air Serbiji su naveli da će preko Beograda omogućiti dobre veze između Čikaga i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Beč, Berlin, Bolonja, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Prag, Pula, Podgorica, Rim, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Tivat, Venecija, Zagreb.

Zahvaljujući međulinijskoj saradnji s kompanijama DžetBlu i Ameriken erlajns, Air Serbia će moći da ponudi bolju povezanost i putnicima koji iz Čikaga i Njujorka nastavljaju putovanja ka drugim tačkama Severne Amerike.

Tagovi: Air Serbia, Chicago, Aerodrom Nikola Tesla
PROČITAJ I OVO
AZTN kaznio Plodine s 15.000 eura
KAZNA
AZTN kaznio Plodine s 15.000 eura
ZAGREB - Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) zbog teške povrede Zakona o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi u lancu opskrbe hranom kaznila je riječki trgovački lanac Plodine s 15.000,00 eura, priopćeno je iz te regulatorne agencije.
HT pripaja Iskon Internet
PRIPAJANJE
HT pripaja Iskon Internet
ZAGREB - - Hrvatski Telekom d.d. nastavlja transformaciju operativnog modela te je nakon pribavljenih korporativnih odobrenja započeo postupak pripajanja društva Iskon Internet Hrvatskom Telekomu.
Plava Laguna prodala Hotel Bonavia
HOTELI
Plava Laguna prodala Hotel Bonavia
RIJEKA - U jednom od najznačajnijih dogovora u riječkom hotelijerstvu, Bonavia Rijeka d.o.o. i Plava Laguna d.d. objavili su uspješno potpisivanje ugovora o kupoprodaji Hotela Bonavia. Hotel će biti preuzet za iznos od 8,1 milijuna eura, a transakcija bi trebala biti završena u studenome 2023. godine.
Cromaris otvorio prvu trgovinu u Zagrebu
TRGOVINA
Cromaris otvorio prvu trgovinu u Zagrebu
ZAGREB - Cromaris je otvorio svoju prvu trgovinu u Zagrebu koja, uz velik izbor svježe ribe i ribljih delikatesa iz Cromarisovog asortimana, nudi i druge vrhunske proizvode.
INA i Plavi tim donacijom računala jačaju lokalnu zajednicu
DONACUHE
INA i Plavi tim donacijom računala jačaju lokalnu zajednicu
U današnjem svijetu tehnologija igra ključnu ulogu u svakodnevnom životu, obrazovanju, zdravstvu, kulturi i društvu u cjelini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE