GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Adel Bahtanović novi predsjednik Nadzornog odbora UNIQA osiguranja Hrvatska

Adel Bahtanović novi predsjednik Nadzornog odbora UNIQA osiguranja Hrvatska
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.07.2022 / 12:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB – UNIQA Hrvatska, kao dio UNIQA grupe koja posluje u 18 zemalja i zauzima peto mjesto na tržištu osiguranja u srednjoj i istočnoj Europi, nastavlja s implementacijom poslovnog modela „UNIQA 3.0 – Sadimo sjeme budućnosti “ započetog 2021. godine.

U sljedećoj fazi transformacije cilj je pružiti bolje i učinkovitije korisničke usluge orijentirane na klijente na svim tržištima zemalja jugoistočne Europe (SEE) uz snažan fokus na digitalizaciju kompanije i ponude.

Regija jugoistočne Europe (SEE), koju čine Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Crna Gora i Srbija, treća je najveća grupa kompanija unutar UNIQA Customer & Markets Internationala koja je u 2021. ostvarila 245 milijuna eura zaračunate bruto premije te broji oko 1.700 zaposlenih. S ukupnim tržištem s više od 2 milijuna klijenata, SEE zemlje imaju veliki potencijal za rast i razvoj kroz poboljšanu regionalnu suradnju, upravljanje podacima, usmjerenost na klijente i inovacije.

U provedbi nove razine strategije rasta UNIQA 3.0, grupa zemalja SEE regije dodatno je osnažena posvećenim regionalnim timom za svaki poslovni model i područje odgovornosti poslovanja, sa Sabine Usaty na poziciji predsjednice Uprave i novim članovima Nadzornog odbora.
Adel Bahtanović imenovan je novim predsjednikom Nadzornog odbora, dok su Boris Palichev i Philip Mihaylov novi članovi Nadzornog odbora UNIQA osiguranja Hrvatska.

U provođenju svoje strategije UNIQA je snažno predana ulaganju u svoje zaposlenike i njihov razvoj omogućujući im nove prilike za napredovanje u karijeri na lokalnom i međunarodnom nivou. Primjena najbolje međunarodne prakse na svim tržištima SEE regije omogućit će implementaciju strategije rasta i unapređenje svih poslovnih procesa s glavnim fokusom na klijente, kao primarnim ciljevima strategije "UNIQA 3.0 – Sadimo sjedimo budućnosti".

Tagovi: Adel Bahtanović, Uniqa osiguranje Hrvatska, Uniqa, Boris Palichev, Philip Mihaylov
PROČITAJ I OVO
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE