GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

AD Plastik najbolji veliki izvoznik u 2018.

AD Plastik najbolji veliki izvoznik u 2018.
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.06.2019 / 14:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Danas je u zagrebačkom hotelu Westin održana 14. konvencija hrvatskih izvoznika pod nazivom "Uloga izvoza u modernoj gospodarskoj politici", u sklopu koje su dodijeljene nagrade Zlatni ključ za najbolje hrvatske izvoznike u 2018. godini. 

Ovo je posebno priznanje izvrsnosti hrvatskim izvoznicima koje dodjeljuje udruga Hrvatski izvoznici u suradnji sa svojim partnerima, a ove je godine podijeljeno 19 nagrada. AD Plastik je dobio nagradu za najboljeg velikog izvoznika u 2018. godini koju je u ime kompanije preuzeo predsjednik Uprave Marinko Došen koji se zahvalio u ime nagrađenih:

„Ova nagrada potvrđuje kako svoje poslovanje usmjeravamo u pravilnom smjeru, ali za nas je ona prije svega obveza kako bismo u budućnosti bili još bolji. Pozdravljamo mjere i inicijative koje Vlada poduzima kako bi nama izvoznicima olakšala poslovanje na iznimno zahtjevnom globalnom tržištu. Vjerujem kako će u budućnosti biti još odlučniji u potporama hrvatskoj proizvodnji i izvozu koji su okosnica gospodarstva. Kako bismo uspješno poslovali na svjetskim tržištima moramo biti konkurentni, a to je moguće samo uz smanjenje poreznog i troškovnog opterećenja poslovanja. Ujedno s nestrpljenjem iščekujemo i podržavamo uvođenje eura jer to će izvoznicima uvelike olakšati poslovanje."

Osim osvojene nominacije, AD Plastik je bio nominiran u još tri kategorije i to kao Najinovativniji izvoznik, Najbolji izvoznik u Francusku i Najbolji izvoznik u Sloveniju u 2018. godini. Podaci za 2018. godinu govore kako izvoznici čine svega 15 posto poduzeća u Hrvatskoj, a istovremeno zapošljavaju 52 posto sveukupno zaposlenih te je njihov udio u ulaganjima u razvoj više od 70 posto.

Tagovi: AD Plastik, Marinko Došen
PROČITAJ I OVO
Lučka uprava Zadar: Bulj iznio niz netočnosti o infrastrukturi Luke Gaženica
REAKCIJE
Lučka uprava Zadar: Bulj iznio niz netočnosti o infrastrukturi Luke Gaženica
ZADAR - Iz Lučke uprave Zadar opovrgnuli su i netočnima ocijenili tvrdnje Mostova saborskog zastupnika Mire Bulja, koji je u utorak izjavio da je ta luka predana u ruke turskom vlasniku te da će bez pročistača za otpadne vode onečistiti more.
Vienna Insurance Group otpisao 120 milijuna eura vrijednosti ogranaka u Hrvatskoj, Bugarskoj i Gruziji
OTPIS
Vienna Insurance Group otpisao 120 milijuna eura vrijednosti ogranaka u Hrvatskoj, Bugarskoj i Gruziji

BEČ - Austrijski osiguravatelj Vienna Insurance Group (VIG) objavio je da je zbog Covida-19 otpisao ukupno 120 milijuna eura vrijednosti ogranaka u Hrvatskoj, Bugarskoj i Gruziji.

SAD blokirale zajam Kodaku, dionice srušene 40 posto
IZNENAĐENJE
SAD blokirale zajam Kodaku, dionice srušene 40 posto
NEW YORK - Dionice Eastman Kodaka srušile su se 40 posto i na putu su da zabilježe najgori jednodnevni pad, nakon što je američka vlada blokirala zajam toj kompaniji u iznosu od 765 milijuna dolara.
Novi iskorak Ferrera
STRATEŠKI
Novi iskorak Ferrera
MILANO - Talijan Michele Ferrero, koji je svijetu predstavio čokoladu Nutella, Ferrero i Kinder, sagradio je divovsku obiteljsku slastičarsku tvornicu s godišnjom prodajom od gotovo 10 milijardi eura. Sin Giovanni krenuo je novim putem.
Preuređeni Lavanda Sunny Hotel by Valamar na otoku Hvaru oduševio goste
HOTELIJERI
Preuređeni Lavanda Sunny Hotel by Valamar na otoku Hvaru oduševio goste
HVAR - Uspješno je završena prva faza investicije u Lavanda Sunny Hotel by Valamar u uvali nadomak Starog Grada na otoku Hvaru, čime je započeo širi investicijski ciklus u objekte Helios Farosa u partnerstvu PBZ Croatia osiguranje OMF i Valamar Riviere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE