GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Accor otvara prvi Mövenpick hotel u Zagrebu

Accor otvara prvi Mövenpick hotel u Zagrebu
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2022 / 19:44
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon najave otvorenja hotela Mövenpick Split u 2023., Accor će otvoriti prvi hotel s potpisom ovog hvaljenog brenda u glavnom gradu Hrvatske. Mövenpick Zagreb s četiri zvjezdice prve goste primit će u lipnju ove godine.

Novi hotel smješten je u modernoj poslovnoj zoni Novog Zagreba, udaljenog manje od pet minuta vožnje od projekta City Island koji će zasigurno biti novo središte zagrebačke poslovne zajednice. Nakon uspješnog projekta Movenpick Split koji će se otvoriti 2023., otvorenje prvog Mövenpick hotela u Zagrebu nastavak je suradnje Accora i tvrtke MPPD.

“Zadovoljstvo mi je najaviti otvorenje prvog vrhunskog Mövenpick hotela u Zagrebu i prestižne poslovne lokacije u ovom dijelu Europe. Ovo je već treći hotel iz Accorove grupacije u Hrvatskoj. Prošle se godine splitski hotel FERMAI pridružio našoj MGallery kolekciji, a slijede Mövenpick hoteli u Zagrebu i Splitu. Više sam nego uvjerena da će novi hotel Mövenpick Zagreb postati omiljeno mjesto poslovnih putnika koji uz savršenu lokaciju traže moderan, sjajno opremljen prostor za poslovne susrete, ali i jedinstveno mjesto na kojem će se moći opustiti, odmoriti i uživati u finim jelima“, istaknula je Dilek Sezer, direktorica razvoja grupacije Accor za jugoistočnu Europu.

DIZAJN INSPIRIRAN ŽIVOTOM I RADOM NIKOLE TESLE

Mövenpick Zagreb smješten je u novoj zgradi izgrađenoj 2019. Hotel će nuditi 104 vrhunski opremljene pametne sobe i apartmana suvremenog dizajna s pomno odabranim detaljima i modernim, opuštajućim bojama. Svaka soba nosit će ime po drugom gradu Europe i svijeta i gostima će nuditi personalizirano iskustvo. Stilizirana karta grada po kojem je soba dobila ime bit će sastavni dio njezinog dekora. Tako će gosti koji se vraćaju u hotel krenuti na svojevrsno putovanje oko svijeta.

Ova nekretnina s četiri zvjezdice, inspirirana životom i radom slavnog znanstvenika i inovatora Nikole Tesle, savršen je odabir za poslovne putnike. Dvorane za sastanke opremljene su najnovijom tehnologijom, uz poseban dodatak - najekskluzivnijom privatnom sobom u Zagrebu s izravnim pristupom iz garaže kako bi se klijentima osigurala potpuna diskrecija. Soba može primiti do 25 osoba za važne sastanke proslave ili događanja, pa će postati najtraženiji prostor za sve prigode.

Moderni restoran s vrhunskom kuhinjom i jedinstveni ambijent lounge bara pozivaju na druženje i opuštanje nakon radnog dana. Gostima će biti na raspolaganju moderna teretana i podzemna garaža s brojnim stanicama za punjenje električnih vozila. Hotel je smješten u blizini poznatih međunarodnih tvrtki i medijskih kuća, udaljen je samo 15 minuta vožnje od središta grada i isto toliko od zračne luke.

„Nakon suradnje s Accorom na razvoju projekta Mövenpick Split, vjerovali smo da bi i za ovu lokaciju u Zagrebu Mövenpick ponovo bio idealan brand. Accorov globalni doseg, kao i pozornost koju poklanja održivom razvoju i ESG kriterijima odlučujući su čimbenici u našem partnerstvu. Vjerujemo da je Accor lider u Europi u kategoriji premium hotelskih brendova, posebno u segmentu poslovanja. Kako se svijet vraća poslovnim putovanjima uvjereni smo kako je Accor pravi partner koji će Mövenpick Zagreb dovesti na vrh lokalnog hotelijerskog i ugostiteljskog tržišta“, kaže Andrija Antić, direktor tvrtke MPPD.

S više od 20 godina iskustva na upravljačkim pozicijama u ugostiteljstvu i ulaganjima u nekretnine, Mincho Pachikov preuzeo je poziciju generalnog direktora hotela Mövenpick Zagreb. Nakon što se pridružio Accoru 2012. pred otvaranje Novotela Sofia kao direktor prodaje i marketinga, 2016. preuzeo je poziciju zamjenika generalnog direktora hotela Novotel Warszawa Centrum, jednog od Accorovih najvećih hotela u Europi. Po nacionalnosti Bugarin, Pachikov se osjeća kao građanin svijeta. Uživa u istraživanju novih destinacija i kultura, kako privatno tako i profesionalno.

Tagovi: Accor, Mövenpick hotel, Andrija Antić, Mincho Pachikov
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE