GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

A1 i Telemach Hrvatska: Komunikacijske usluge za Ukrajinu bez naknade

A1 i Telemach Hrvatska: Komunikacijske usluge za Ukrajinu bez naknade
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2022 / 22:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Telekomi A1 Hrvatska i Telemach Hrvatska zbog situacije u Ukrajini omogućavaju komunikacijske usluge bez naknade svojim korisnicima prema svim mrežama u Ukrajini, a A1 i roaming bez naknade korisnicima koji su trenutno u toj zemlji, izvijestili su u petak poslijepodne iz tih tvrtki.

A1 Hrvatska tako s ciljem olakšavanja kontaktiranja bližnjih koji su u Ukrajini korisnicima omogućava besplatne pozive i SMS poruke putem A1 mobilne te fiksne mreže prema svim mrežama u Ukrajini.

Istodobno, korisnici koji se nalaze u Ukrajini u potpunosti imaju besplatan roaming, odnosno pozive, slanje SMS poruka i pristup internetu, i to vrijedi za sve i privatne i poslovne korisnike odnosno i za pretplatnike i za one 'prepaid' (koji koriste bonove).

Uz tu objavu iz A1 Hrvatska poručuju da "trenutna potresna situacija koja se događa u Ukrajini nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Suosjećamo sa svima na zahvaćenim područjima, njihovim obiteljima i prijateljima te se iskreno nadamo da će vrijeme pred nama donijeti mir i sigurnost".

Telemach Hrvatska bez naknade korisnicima omogućuje pozive iz mobilne i fiksne mreže prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Ukrajini, i to, kako navode, od danas, 25. veljače u 15 sati do 10. ožujka 2022.

Ističu pritom da time u znak solidarnosti prema ukrajinskom narodu žele svim svojim korisnicima olakšati komunikaciju s bližnjima - obitelji, prijateljima i kolegama u Ukrajini.

Ranije u petak i iz najvećeg telekoma u Hrvatskoj, Hrvatskog telekoma (HT) su objavili da korisnicima bez naknade omogućavaju slanje SMS poruka te pozive iz fiksne i mobilne mreže HT-a prema svim mrežama u Ukrajini bez naknade, kao i korištenje roaminga iz Ukrajine prema svim ostalim zemljama za svoje korisnike koji se nalaze u toj zemlji.

Tagovi: A1 Hrvatska, Telemach Hrvatska, komunikacijske usluge za Ukrajinu
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE