GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebački ugostitelji dobivaju krovnu digitalnu platformu Zagreb Mingles

Zagrebački ugostitelji dobivaju krovnu digitalnu platformu Zagreb Mingles
GASTRO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2021 / 15:44
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nakon dugog toplog ljeta, život se vratio na zagrebačke ulice, a novim projektom Zagreb Mingles, on će doživjeti svoj gastronomski vrhunac koji će biti sjajna uvertira u uzbudljivu jesen u metropoli.

Zagreb se unazad nekoliko godina prometnuo u hrvatsku gastronomsku meku, a sada dobiva i krovnu digitalnu gastronomsku platformu koja izvrsnost, predanost, strast i umijeće ugostitelja stavlja u središte zagrebačkog društvenog života.

Gastronomija je neizostavan faktor svakog druženja, a većina urbanog dnevnog i noćnog života bazira se upravo oko druženja u vrhunskim barovima i restoranima. Ono što je Zagrebu nedostajalo je platforma koja bi na jednom mjestu okupila renomirane zagrebačke ugostitelje, a novim projektom Zagreb Mingles dobiva upravo to i još više. Koncept je nastao na inicijativu Nezavisne Udruge Ugostitelja Zagreb, a za cilj ima kreirati sezonska gastronomska događanja, predstavljati lokalne namirnice i proizvode te pozivati Zagrepčane i njihove goste da uživaju u urbanoj zagrebačkoj gastronomskoj priči.

“Ponosni smo što je prepoznata ova naša inicijativa jer smatramo kako je zagrebačka ugostiteljska scena izrazito snažna i cijenjena te zaslužuje biti objedinjena na jednoj ovakvoj platformi. Vjerujemo kako će uz digitalnu platformu, razna događanja i tematske kampanje ona postati još pristupačnija, kako stranim tako i domaćim gostima. Ono što je također bitno naglasiti jest da će Zagreb Mingles povezivati lokalne proizvođače, ugostitelje i goste u jednu cjelinu”, izjavila je Žakline Troskot, vlasnica Amelie Slastica i predsjednica Nezavisne Udruge Ugostitelja Zagreb.

Zagreb Mingles je digitalna gastronomska platforma kojoj je cilj povezati ugostiteljske objekte i goste, kako domaće tako i strane, te postati centralno mjesto za informiranje o aktualnoj gastronomskoj ponudi i kalendaru gastronomskih događanja grada Zagreba. Osim centralne digitalne platforme, cijeli projekt je baziran na konstantnom produciranju atraktivnog sadržaja za Zagrepčane i njihove goste.

Tako će se raditi na osmišljavanju raznih evenata i gastro druženja, a svaki posjetitelj web stranice moći će razgledati trenutnu ponudu renomiranih zagrebačkih restorana i barova. Ugostiteljstvo je žila kucavica našeg društvenog života, a okupljeni na jednom mjestu bit će sjajna sastavnica odlične turističke ponude grada Zagreba, stoga posebno cijenimo podršku Turističke zajednice grada Zagreba čija je direktorica, Martina Bienenfeld izjavila:

“Gastronomski turizam izuzetno je bitan za ponudu svake destinacije pa, tako, i našeg grada. Turistička zajednica grada Zagreba rado je podržala platformu Zagreb Mingles koja povezuje zagrebačke ugostiteljske objekte, njihovu ponudu i goste. Destinacijski gastronomski marketing omogućuje stvaranje kvalitetne i konkurentne pozicije na turističkom tržištu te se ova digitalna platforma sjajno nadovezuje na mnogobrojne promotivne kampanje koje je TZGZ već pokrenula s renomiranim svjetskim gastro i turističkim vodičima i portalima kao što su Gault Millau, Michelin Lonely Planet, Virtuoso, Smithsonian, i dr. Gastronomija je oduvijek bila dio turizma, ističe ono najautentičnije iz pojedine destinacije te zahvaća mnoge turističke proizvode potičući kreativnost i poduzetništvo.”

Lokalne namirnice visoke kvalitete, sezonski recepti, domaći proizvođači, vrhunski restorani i barovi, visoka usluga i tradicija tkana godinama okosnice su zagrebačke ugostiteljske scene koja se po prvi puta predstavlja u najboljem svijetlu na jednom mjestu. Zagreb Mingles digitalna je platforma koja će okupiti sve relevantne informacije iz lokalne gastronomije. S vremenom će platforma funkcionirati tako da će se preko nje moći rezervirati mjesto u omiljenim restoranima i barovima, što će svakako pridonijeti jedinstvenom iskustvu svakog gosta.

Tagovi: Zagreb Mingles, zagrebački ugostitelji
PROČITAJ I OVO
Azijska tržišta: Indeksi potonuli nakon izraelskog napada na Iran
POTONUĆE
Azijska tržišta: Indeksi potonuli nakon izraelskog napada na Iran
ŠANGAJ - Tajvanski ponderirani indeks predvodio je gubitke u Aziji u petak, pavši za 3,44% jer je većina glavnih tržišta u regiji pala zbog eskalacije napetosti na Bliskom istoku.
Wall Street: S&P 500 pao peti uzastopni dan
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: S&P 500 pao peti uzastopni dan
NEW YORK - Indeks S&P 500 u četvrtak je skliznuo peti dan zaredom, zabilježivši najdulji gubitnički niz od prošlog listopada.
Zagrebačka burza: Adris u fokusu, indeksi opet pali
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Adris u fokusu, indeksi opet pali
ZAGREB - Četvrtak je Zagrebačkoj burzi donio pad indeksa uz nešto slabiji promet nego prekjučer.
Norveški mirovinski fond sa skromnijim prinosom na početku godine
PRINOS
Norveški mirovinski fond sa skromnijim prinosom na početku godine
OSLO - Norveški državni mirovinski fond izvijestio je u četvrtak o skromnijem povratu na ulaganja u prvom tromjesečju od prosjeka u 2023. godini, uz dobre rezultate u portfelju dionica i gubitke na ulaganjima u obveznice i 'zelenu' energetsku infrastrukturu.
U Hrvatskoj sve manje stoke i peradi
ZABRINJAVAJUĆE
U Hrvatskoj sve manje stoke i peradi
ZAGREB - Tijekom 2023. godine u Hrvatskoj je pala brojnost stoke i peradi, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE