GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka pivovara investira 38 milijuna kuna u zaprešićki logistički centar

Zagrebačka pivovara investira 38 milijuna kuna u zaprešićki logistički centar
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.11.2014 / 20:54
Autor: SEEbiz
ZAPREŠIĆ - Zagrebačka pivovara postavljanjem kamena temeljca svečano je u Zaprešiću obilježila početak radova na gradnji novog logističkog, distributivnog i komercijalnog centra.
Otvaranju radova na novoj investiciji Zagrebačke pivovare vrijednoj 38 milijuna kuna prisustvovali su gradonačelnik Zaprešića gospodin Željko Turk, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare gospodin Sergey Yeskov, direktor logistike i planiranja Molson Coorsa za Središnju Europu gospodin Nenad Banjac, direktorica tvrtke AB gradnja, izvođača radova, gospođa Marija Janžetić i predstavnik projektanta, tvrtke Interkonzalting. Tom prilikom gospodin Turk izrazio je veliko zadovoljstvo započetim radovima koji, uz održivu logistiku Zagrebačke pivovare, predstavljaju i dobar primjer suradnje lokalne zajednice i vodeće pivovare na domaćem tržištu.

Koliko je ova investicija važna za Zagrebačku pivovaru istaknuo je Sergey Yeskov:

„Iznimno me raduje što smo uspjeli ostvariti naše planove i započeti s radovima na novom logističkom, distributivnom i komercijalnom centru. To je korak bliže našem konačnom cilju da stvorimo najfunkcionalniji centar jedne kompanije u sklopu FMCG industrije na domaćem tržištu."

Centar na površini od 43.128 četvornih metara prema najsuvremenijim standardima centralizirat će logističke kapacitete Zagrebačke pivovare te služiti kao distributivno središte za područje cijele Hrvatske. Također će osigurati potrebne uredske kapacitete za regionalni centar prodaje i njezine prateće službe. Njegov velik kapacitet omogućit će skladištenje svih proizvoda, ambalaže i reklamnih materijala Zagrebačke pivovare pod jednim krovom. Uz urede prodaje, ondje će biti smješteni i uredi logistike te vanjski dio centra koji će svojom velikom površinom pridonijeti bržem i učinkovitijem poslovanju.

Ulaganjem u ovaj centar Zagrebačka pivovara ostvarit će vlastiti skladišni kapacitet na vlastitom zemljištu, čime će cijelo područje logistike i distribucije biti centralizirano na jednome mjestu. Uz pogodnu lokaciju, izvrsnu infrastrukturu i iskusan tim ljudi, gradnja novog centra Zagrebačke pivovare još je jedan u nizu projekata kojim vodeća pivovara pokazuje pouzdanost u poslovanju i kvaliteti svojih proizvoda.

Tagovi: Zagrebačka pivovara, logistički centar, Sergej Yeskov, Zaprešić, Molson Coors
PROČITAJ I OVO
Zlato uzletjelo na najvišu razinu u dva mjeseca
PLEMENITI METALI
Zlato uzletjelo na najvišu razinu u dva mjeseca
LONDON – Cijena zlata dosegla je u ponedjeljak najvišu razinu od sedam tjedana jer su slabiji dolar i niži prinosi na američke državne obveznice povećali atraktivnost ovog plemenitog metala, iako je apetit za rizičnijom imovinom i dalje bio jak.
Dolarov indeks blizu najnižih razina u sedam tjedana
FOREX
Dolarov indeks blizu najnižih razina u sedam tjedana
LONDON - Tečaj dolara u utorak se zadržao blizu najniže razine u gotovo sedam tjedana prema najvažnijim svjetskim valutama na deviznim tržištima, a euro je dodatno ojačao jer su investitori optimističniji u vezi dinamike cijepljenja u Europi.
Mfin na aukciji prodao 2,34 milijarde kuna trezorskih zapisa
TREZORCI
Mfin na aukciji prodao 2,34 milijarde kuna trezorskih zapisa
ZAGREB - Ministarstvo financija u utorak je na aukciji prodalo gotovo 2,34 milijarde kuna trezorskih zapisa, što je 139 milijuna kuna više od planiranoga, pri čemu su trezorci s rokom dospijeća za godinu dana plasirani po kamatnoj stopi od svega 0,02 posto.
SAD će preporučiti građanima da ne putuju u 80 posto zemalja svijeta
PREPORUKE
SAD će preporučiti građanima da ne putuju u 80 posto zemalja svijeta
WASHINGTON - Američki State Department rekao je u ponedjeljak kako će preporuku građanima da ne putuju u određene države proširiti na oko 80% zemalja diljem svijeta zbog "rizika bez presedana za putnike" uslijed pandemije covida-19.
Zbog Brexita sve više robe isporučuje se preko Sjeverne Irske
ROBA
Zbog Brexita sve više robe isporučuje se preko Sjeverne Irske
LONDON - Sve više kompanija isporuke roba između Irske i Velike Britanije preusmjerava preko Sjeverne Irske da bi izbjegle birokraciju i kašnjenja nakon brexita, tvrde u dublinskoj luci.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE