GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Web stranica Zavarovalnice Tilia najbolja u regiji

Web stranica Zavarovalnice Tilia najbolja u regiji
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.05.2015 / 20:03
Autor: SEEbiz
OSIJEK -  U hotelu Osijek u Osijeku, u sklopu 16. Regionalne konferencije "Informacijska i komunikacijska tehnologija i osiguranje – ICTI 2015“ danas je održano svečano proglašenje najboljih web stranica u osigurateljnoj industriji i dodjela priznanja vlasnicima najboljih web stranica.

Regionalni natječaj za najbolje internetske stranice u osiguranju i srodnim djelatnostima organizirali su Institut za osiguranje i časopis Svijet osiguranja iz Zagreba.

Priznanja za najbolje web stranice predstavnicima nagrađenih tvrtki i udruženja podijelio je Nikola Milijević, ravnatelj Instituta za osiguranje i glavni urednik časopisa Svijet osiguranja. Pobjednici natječaja u pojedinim kategorijama su:

Društva za osiguranje i za reosiguranje:

Najviši broj bodova, odnosno prvo mjesto, osvojila je slovenska osiguravajuća tvrtka Zavarovalnica Tilia d.d. za svoju web stranicu www.zav-tilia.si koju je izradila tvrtka Domenca Labs d.o.o. Priznanje je u ime Zavarovalnice Tilia preuzeo Boris Berločnik, menadžer za digitalne komunikacije i internet u Zavarovalnici Tilia.

Ostali finalisti u ovoj kategoriji, koji su također dobili priznanja za najbolje web stranice u osiguranju, bili su:

Croatia zdravstveno osiguranje d.d. sa stranicom www.czo.hr
DDOR Novi Sad a.d.o. sa stranicom www.ddor.rs
Zavarovalnica Triglav d.d. sa stranicom http://vsebovredu.triglav.si
i Allianz Zagreb d.d. sa svojom novom, redizajniranom stranicom www.allianz.hr .

Agencije za zastupanje i posredovanje u osiguranju te portali koji nude uslugu usporedbe cijena i ugovaranja osigurateljnih proizvoda:
Najviši broj bodova, odnosno prvo mjesto, osvojila je web stranica www.wiz.si u vlasništvu ponovno slovenske osiguravajuća tvrtke Adriatic Slovenica d.d., a stranicu je izradila tvrtka Parsek.d.o.o. Priznanje je u ime Adriatic Slovenice preuzela Elizabeth Brian, voditeljica prodaje u podružnici Adriatic Slovenice u Osijeku (KD Life).
Ostali finalisti u ovoj kategoriji, koji su također dobile priznanja za najbolje web stranice u osiguranju, bili su:

Kompare online d.o.o. sa stranicom https://kompare.hr
i OVB Allfinanz Croatia d.o.o. sa stranicom www.ovb.hr

Institucije tržišta osiguranja (udruženja, agencije za nadzor, biroi):

Najviši broj bodova, odnosno prvo mjesto, osvojila je web stranica www.uos.rs Udruženja osiguravača Srbije, koje je samo i izradilo stranicu i održava je. Priznanje je u ime Udruženja osiguravača Srbije preuzeo Zoran Ćirić, stručnjak za komunikacije i PR.

Ostali finalisti u ovoj kategoriji, koji su također dobile priznanja za najbolje web stranice u osiguranju, bili su:
Nacionalni biro osiguravača Crne Gore sa stranicom http://www.nbocg.me
i Udruženje aktuara Srbije sa stranicom www.aktuar.rs

Cilj natječaja bio je, odabirom i proglašenjem najboljih web stranica u osiguranju, afirmirati online poslovanje, promovirati nove tehnologije i pridonijeti boljoj informiranosti korisnika osiguranja. Natječaj je započeo 16. 3. 2015. godine, a prijave su trajale do 18. 5. 2015.

Ocjenjivački sud, u sastavu: Damir Plejić, voditelj projekata, Studio Revolucija; Alen Stojanac, web dizajner, studio Revolucija i Sandra Zanki, izvršna urednica časopisa Svijet osiguranja, proveo je ocjenjivanje u razdoblju od 19. 5. do 22. 5. 2015. godine, izabravši  finaliste u sljedećim kategorijama:

1.    društva za osiguranje i za reosiguranje,
2.    agencije za zastupanje i posredovanje u osiguranju te portali koji nude uslugu usporedbe cijena i ugovaranja osigurateljnih proizvoda i
3.    institucije tržišta osiguranja (udruženja, agencije za nadzor, biroi).

Na natječaj su se mogla prijaviti društva i fondovi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije. U svakoj kategoriji odabrana su tri finalista, osim u kategoriji Društava za osiguranje i reosiguranje, gdje je, zbog velikog broja prijavljenih i prilično sličnih ukupnih bodova, odabrano pet finalista.

Web stranice su ocjenjivane prema sljedećim kriterijima:

1.    dizajn - vizualno oblikovanje, atraktivnost stranice
2.    sadržaj - količina i kvaliteta informacija
3.    interaktivnost - korištenje interaktivnih mogućnosti (forumi, blogovi, postavljanje direktnih pitanja, mogućnost online kupnje, korištenje na mobilnim platformama)
4.    funkcionalnost – jednostavna navigacija, site-map, upotreba novih tehnologija koje podižu sadržaj, funkcionalnost stranice i aplikacije na višu razinu
5.    struktura stranice - brzina učitavanja, preglednost stranice, brzo i jednostavno dolaženje do željene informacije i
6.    inovativnost - korištenje novih ideja koje unaprjeđuju stranicu.

„Natječaj je pokazao da internetske stranice dobivaju sve važniju ulogu u poslovanju financijskih institucija, napose osiguravajućih društava. Primjetan je stalan napredak nominiranih, iako još uvijek postoji velik prostor za daljnji razvoj. Ovakvi su izbori izvrsna prilika za presjek stanja na tržištu i prepoznavanje dobre prakse“, rekao je voditelj stručnog ocjenjivačkog žirija i voditelj projekata u Studiju Revolucija Damir Plejić.

„Web stranica je najbrže rastući komunikacijski medij, poboljšava odnose s korisnicima i privlači ih, proširuje i unaprjeđuje marketinški proces, te smanjuje operativne troškove poslovanja. No, najvažnije od svega, web stranica povećava intelektualni kapital tvrtke odnosno njezinu tržišnu vrijednost, pa je za osiguravajuće kuće, agencije i udruženja osiguratelja iznimno važno neprestano raditi na modernoj, atraktivnoj i funkcionalnoj web stranici koja će odigrati iznimno važnu ulogu prema korisnicima na tržištu osiguranja. Ovim natječajem, želimo istaknuti važnost web stranice u osiguravajućoj industriji, kao i približiti proizvode osiguranja građanima“, istaknula je izvršna urednica Svijeta osiguranja Sandra Zanki.Tagovi: Zavarovalnica Tilia, Bojan Berločnik, Croatia osiguranje, Triglav, Zavarovalnica Triglav, DDOR, Zoran Ćirić
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Indeksi pali, Dalekovod dobitnik dana
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi pali, Dalekovod dobitnik dana
ZAGREB - Zagrebačka je burza danas ponudila slabašan promet i pad indeksa.
Dolar blago ojačao; u fokusu predsjednička debata u SAD-u
FOREX
Dolar blago ojačao; u fokusu predsjednička debata u SAD-u

LONDON - Tečaj dolara blago je ojačao u utorak na međunarodnim tržištima premašest najznačajnijih svjetskih valuta dok tržišta čekaju prvu debatu američkih predsjedničkih kandidata Donalda Trumpa i Joa Bidena.

Naručeno više od 1,2 milijardi doza ruskog cjepiva protiv koronavirusa
CJEPIVO
Naručeno više od 1,2 milijardi doza ruskog cjepiva protiv koronavirusa
MOSKVA - Ruski fond za izravna ulaganja (RDIF) dosad je iz raznih zemalja svijeta zaprimio zahtjeve za ukupno više od 1,2 milijarde doza cjepiva Sputnik V koje se koristi za borbu protiv koronavirusa, prenose u utorak ruski mediji.
Azijska tržišta: Drugi uzastopni rast indeksa
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Drugi uzastopni rast indeksa
ŠANGAJ - Na azijskim su burzama cijene dionica porasle, drugi dan zaredom, pa tako prate jučerašnji rast Wall Streeta jer su ulagači procijenili da je dobra prilika za kupnju dionica nakon oštrog pada cijena proteklih tjedana.
Wall Street snažno porastao na početku tjedna
SKOK INDEKSA
Wall Street snažno porastao na početku tjedna
NEW YORK - Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica snažno porasle jer su ulagači procijenili da je povoljna prilika za kupnju nakon što su burzovni indeksi pali četiri tjedna zaredom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE