GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vukovarski Stožer protiv spolnog odgoja u školama

Vukovarski Stožer protiv spolnog odgoja u školama
PROTIVLJENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.07.2015 / 09:22
Autor: Miroslav Flego
VINKOVCI - U svom najnovijem uratku za javnost, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara okomio se na spolni odgoj u školama i podsjeća na rezultate istraživanja bivše novinarke HRT-a Karoline Vidović Krišto i njen prilog prikazan na HRT-u naslovljen "Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?“ pa vukovarski Stožeraši izvlače zaključak kako spolni odgoj u školama, zapravo, stvara pedofile i pedofiliju što je za Stožer kazneno djelo.
- Svojim radom Vidović Krišto tih se mjeseci našla u središtu pozornosti jer je, prije svega ljudski moralno, a onda, i prema zakonu i novinarskim
uzusima, istražila i prokazala pedofiliju kao temelj tzv. spolnog odgoja, te, u skladu ne samo sa zakonom, nego i u skladu sa svim moralnim i
ljudskim načelima osudila pedofiliju, kao i one koji je provode, na nju potiču, odobravaju, prešućuju, koji pokušavaju institucionalizirati i
legalizirati pedofiliju. To je naglasila i u tekstu, koji je nakon "nominacije za homofoba" objavljen u lipnju 2013. na mnogim internetskim
portalima. Dodala je kako je jedno od najrelevantnijih istraživanja provedeno na osuđenim pedofilima dokazalo kako su više od 85 posto pedofila
i homoseksualci – kažu u Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara.

Tko zna kako, ali Stožer donosi zaključak kako "s obzirom na tu činjenicu, ali i na razlog koji je Zagreb Pride naveo kao obrazloženje za njezinu
"nominaciju" stječe se dojam da je ne napadaju ljudi koji imaju homoseksualne, nego oni koji imaju pedofilske sklonosti", ali zakida čitatelje za otkriće temeljem čega donosi takav zaključak. No, u nastavku pojašnjava kako dotična bivša novinarka HRT-a nikada nije pisala o homoseksualnosti "**a da je razotkrivanje pedofilije kao temelja tzv. spolnog odgoja i razotkrivanje institucionaliziranja pedofilije razlog zašto se Zagreb Pride tada okomio na ovu višestruko nagrađivanu novinarku govori i njihovo obrazloženje :

"Ova bivša urednica emisije "Slike Hrvatske" na HRT-u uključila se u histeričnu antihomoseksualnu kampanju tako što je u eter nacionalne TV kuće pustila propagandni prilog "Pedofilija kao temelj  spolnog odgoja?" Kao dokaz da je bila u pravu, Stožer konstatira kako nikada nitko nije demantirao ono što je bilo navedeno u televizijskom prilogu u prosincu 2012. ali je "činjenica da je Alfred Kinsey poticao i plaćao pedofile da seksualno zlostavljaju dojenčad i djecu" i temeljem "tih zločina postavio je tezu kako su djeca tzv. seksualna bića već od rođenja - upravo je ta teza temelj tzv. spolnog odgoja". Stožer tvrdi kako je predmet spolnog odgoja i dalje u programu škola "a većina roditelja o tome pojma nema". I podsjeća kako je "dio kurikuluma pisao Aleksandar Štulhofer, stipendist i suradnik Instituta Kinsey, koji je, među ostalim, surađivao i objavio knjigu s deklariranim pedofilom".

- Najvažnije od svega što ovim priopćenjem želimo naglasiti je  sljedeće: neprihvatljivo je kada se netko, bilo tko, svjesno ili nesvjesno, aktivno ili prešutno stavi u službu institucionaliziranja pedofilije. Za takve nigdje mjesta nema, ni u Hrvatskoj, ni u bilo kojoj drugoj zemlji svijeta. Prestanite izjednačavati homoseksualnost s pedofilijom, i stanite uz bok svima nama, bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, seksualno ili političko opredjeljenje – i borimo se zajedno protiv pedofilije, protiv legalizacije i institucionaliziranja pedofilije – navodi se u priopćenju Stožera koji poziva DNH, Zagreb Pride, "sve slične LGBT udruge, sve koji svoju homoseksualnost žive javno, te Queer Zagreb da javno osude tzv. spolni odgoj za djecu i školarce jer se temelji na kaznenom djelu pedofilije, da javno osude Institut Kinsey, također zbog kaznenog djela pedofilije, te da se javno zauzmu za izbacivanje tzv. spolnog odgoja iz svih, pogotovo odgojno-obrazovnih institucija jer se temelji na kaznenom djelu pedofilije". U potpisu je 23 udruga dragovoljaca, branitelja i stradalnika Domovinskog rata okupljenih u Stožer za obranu hrvatskog Vukovara.
Tagovi: Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, spolni odgoj, Karolina Vidović Krišto, pedofilija
PROČITAJ I OVO
Srednji tečaj eura spustio se ispod 7,52 kune
JAČANJE KUNE
Srednji tečaj eura spustio se ispod 7,52 kune
ZAGREB - Kuna je na tečajnoj listi Hrvatske narodne banke (HNB) utvrđenoj u ponedjeljak, u odnosu na tečajnicu od petka, ojačala prema euru za 0,04 posto pa se srednji tečaj zajedničke europske valute spustio ispod 7,52 kune.
Egipat optimističan, broj turista raste od početka godine
TURIZAM
Egipat optimističan, broj turista raste od početka godine
KAIRO - Egipat bilježi rast broja turista od početka godine, na sadašnjih oko pola milijuna mjesečno, što ulijeva optimizam da će njihov broj porasti i u cijeloj godini, rekao ministar turizma i starina Khaled El-Enany.
Indijska zdravstvena kriza teško pogodila brodarski sektor
POSLJEDICE
Indijska zdravstvena kriza teško pogodila brodarski sektor
ANALIZA - Uz Filipine i Kinu, Indija je jedna od najvećih zemalja u kontekstu broja pomoraca za globalnu brodarsku industriju.
Azijski investitori oprezni na početku tjedna
OPREZ
Azijski investitori oprezni na početku tjedna
ŠANGAJ - Na azijskim se burzama u ponedjeljak trguje oprezno, dok je dolar blago ojačao prema košarici valuta, a u fokusu ulagača su kineski makroekonomski pokazatelji.
Srbija: Nove akcize poskupljuju rakiju, pojeftinuju viski
AKCIZE
Srbija: Nove akcize poskupljuju rakiju, pojeftinuju viski
BEOGRAD – Predlogom zakona o izmeni Zakona o akcizama koji je usvojila Vlada Srbije, predviđeno je da se sva jaka alkoholna pića oporezuju prema procentu čistog alkohola merenog na 20 stepeni Celzijusa u gotovom proizvodu, nezavisno od koje su sirovine proizvedena.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE