GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U Opatiji otvoreno osam hotela, očekuje se 600 gostiju

U Opatiji otvoreno osam hotela, očekuje se 600 gostiju
NOVA GODINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.12.2020 / 14:57
Autor: SEEbiz
OPATIJA - U Opatiji je otvoreno osam od ukupno 32 hotela, očekuje se da će u njima novogodišnje blagdane provesti oko 600 gostiju, a novac planiran za novogodišnji vatromet bit će doniran za pomoć stradalima u potresu, izvijestili su u srijedu iz Turističke zajednice Grada Opatije.

Iz opatijske Turističke zajednice ističu da je Opatija blagdanski i raskošno uređena te da je najavljenih gostiju bilo više, ali da je nakon uvođenja propusnica povećano otkazivanje rezervacija. Smatraju da će rezultat, s obzirom na uvjete pandemije koronavirusa, biti zadovoljavajući.

Za sve koji nisu mogli posjetiti Opatiju i Advent u tom gradu, Turistička zajednica Grada Opatije osigurala je virtualnu šetnju i prigodnu video-razglednicu, koja je do sada imala više milijuna pregleda.

Posebnu novogodišnju čestitku pripremio je Opatijski komorni orkestar, koji će na staru godinu objaviti glazbenu razglednicu i pridružiti se obilježavanju 250 godišnjice rođenja Ludwiga van Beethovena.

Iz opatijske Turističke zajednice još su naveli da će na Novu godinu jedna tradicija ipak biti održana te da će, točno u podne, te uz pridržavanje svih epidemioloških mjera Opatijski kukali tradicionalno otvoriti kupališnu sezonu.

Tagovi: Opatija, hrvatski turizam, austrijski turisti, slovenski turisti
PROČITAJ I OVO
Rast prihoda u turizmu, lani uprihodovano 14,6 mlrd. eura
TURIZAM
Rast prihoda u turizmu, lani uprihodovano 14,6 mlrd. eura
ZAGREB - Prihodi od stranih turista u Hrvatskoj su u 2023. godini porasli na 14,6 milijardi eura ili 11,4 posto u odnosu na 2022., izvijestili su u petak iz Ministarstva turizma i sporta (MINTS) na temelju podataka Hrvatske narodne banke (HNB), dodajući da su u sektoru optimistični za predsezonu i cijelu 2024. godinu.
Novi rekord cijena zlata
ZLATO
Novi rekord cijena zlata
LONDON - Cijene zlata dosegnule su rekordno visoku razinu u četvrtak i zabilježile svoj najbolji mjesec u više od tri godine, potaknute očekivanjima smanjenja kamatnih stopa u SAD-u i snažnom potražnjom u sigurnom utočištu.
Proizvodnja mleka u Srbiji pala više od 20%
PAD
Proizvodnja mleka u Srbiji pala više od 20%
BEOGRAD - Mleko kao jedan od osnovnih prehrambenih proizvoda u Srbiji postaje sve deficitarniji, što pokazuje i podatak da je proizvodnja mleka u četvrtom tromesečju 2023. u odnosu na isti period prethodne godine opala za 20 odsto.
Bitcoin ETF-ovi u dva mjeseca prikupili više od 500.000 bitcoina
VELIKE KUPNJE
Bitcoin ETF-ovi u dva mjeseca prikupili više od 500.000 bitcoina
NEW YORK - Devet novih promptnih Bitcoin fondova kojima se trguje na burzi akumuliralo je više od 500 000 Bitcoina od pokretanja u siječnju, a njihova imovina sada čini 2,54% trenutne cirkulirajuće ponude.
Iduće godine kreće talijanski luksuzni vlak, cijene su paprene
LUKSUZ
Iduće godine kreće talijanski luksuzni vlak, cijene su paprene
RIM - Rezervacije za novi talijanski vlak "La Dolce Vita Orient Express" otvaraju se u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE