GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tender5.net: Jedinstvena berza majstora iz cele Srbije

Tender5.net: Jedinstvena berza majstora iz cele Srbije
USPESI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2015 / 13:37
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Nakon prošlogodišnjeg dobijanja prve runde investicija, domaći startup Tender5.net je i ovu godinu nastavio uspešnim nastupima na nekoliko investicionih foruma, koji su se održali tokom 2015. godine u Beogradu.
Po rečima osnivača servisa, Vladimira Arnautovića, Tender5.net je kao jedinstvena berza majstora iz cele Srbije uspeo da privuče pažnju investitora i u toku su pregovori za dalje razvijanje sistema, kao i regionalno širenje.

„Pobeda koju smo ostvarili na ruskom investicionom forumu Startup Sabantuy iz maja ove godine, kao i pozitivne reakcije investitora na ovogodišnjem Belgrade Venture Forumu su pokazatelj da ovakav sistem ima perspektivu i potencijal, ne samo u regionu, već i u drugim zemljama u Evropi", objašnjava Arnautović.

Po njegovim rečima, lepo vreme koje je trajalo do polovine novembra je produžilo građevinsku sezonu što se dobro odrazilo na obim i količinu poslova.

„Mi mesečno dobijamo preko 200 upita za posao iz cele Srbije – od različitih vrsta adaptacija, renoviranja i dogradnji, pa sve do krečenja stanova i zamene PVC stolarije", sa zadovoljstvom komentariše Arnautović.

Kao dokaz da je sistem interesantan kako fizičkim licima, tako i firmama i institucijama govori i činjenica da je skoro stigao i upit od Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda za postavljanje rečne signalizacije sa spoljne strane Mosta na Adi. Sve firme iz tražene kategorije koji su registrovane u sistemu Tender5.net mogu konkurisati za ovaj posao.

Što se tiče građana Tender5.net im omogućava da u kratkom vremenskom roku, po najpovoljnijim uslovima i bez stresa nađu majstora i dobiju uslugu koja im je potrebna. Potrebno je da na sajtu http://www.tender5.net popunite zahtev(obrazac) koji ste dobili odabirom tražene kategorije i pošaljete ga servisu. Vaš zahtev se zatim šalje izvođačima koji su specijalizovani baš za tu kategoriju posla. Veoma brzo kontaktiraće vas do 5 firmi, članica servisa, koje su registrovane u APR-u. Vi birate izvođača čija vam ponuda najviše odgovara i definišete uslove pod kojima će se radovi obaviti.

Sajt je vizuelno jednostavan i prilagođen je svim uređajima kojima se može pristupiti internetu. Poslovi koji se mogu odraditi putem sajta su jasno podeljeni u kategorije i mogu se angažovati majstori i firme koje se bave gipsarskim radovima, molerajem, vodoinstalaterskim, keramičkim, stolarskim i mnogim drugim radovima, pa sve do adaptacija, renoviranja i krupnih građevinskih radova.

Pravu vrednost ovom sistemu daje mogućnost da klijenti (naručioci majstora) mogu da ocenjuju majstore nakon završenih radova za pedantnost i kvalitet. Sve to je vidljivo na profilu firme (izvođača) u okviru sajta, što opet olakšava onima koji traže majstore da imaju uvid u kvalitet radova obavljenih putem pomenutog servisa.

Ovakav način poslovanja, osim što donosi velike prednosti i uštede klijentima (naručiocima posla) omogućava izvođačima (firmama) svakodnevno obaveštavanje o aktuelnim zahtevima putem emaila i sms poruka, javno nadmetanje, zdravu konkurenciju i demonstraciju stvarnih kvaliteta.

Tagovi: Tender5.net, berza majstora, Vladimir Arnautović, startup, Startup Sabantuy
PROČITAJ I OVO
Snažan pad pogodio i Beogradsku berzu
CLOSING BELL BSE
Snažan pad pogodio i Beogradsku berzu
BEOGRAD – Snažan pad akcija je, osim na svetskim tržištima kapitala, registrovan prvog trgovačkog dana u nedelji i na Beogradskoj berzi, gurnivši BELEX indekse na negativnu teritoriju.
Katastrofa na Zagrebačkoj burzi, CROBEX potonuo 4,9%
CLOSING BELL ZSE
Katastrofa na Zagrebačkoj burzi, CROBEX potonuo 4,9%
ZAGREB - Negativan sentiment s globalnih burzi zbog širenja razmjera epidemije korona virusom prelio se i na domaće tržište kapitala, pri čemu su samo dva izdanja zaključila u pozitivnom teritoriju.
Strani investitori sve više kupuju dug Rusije i ruskih kompanija
POVJERENJE
Strani investitori sve više kupuju dug Rusije i ruskih kompanija
MOSKVA - Međunarodni investitori aktivno kupuju ruske korporacijske i državne vrijednosne papire, potaknuti stabilnošću i predvidljivošću ekonomske politike, ocjenjuju u ponedjeljak ruske Ria Novosti prenoseći navode pojedinih analitičkih kuća.
Dolar profitira zbog straha od brzog širenja koronavirusa
FOREX
Dolar profitira zbog straha od brzog širenja koronavirusa
LONDON - Tečaj eura oslabio je u ponedjeljak na međunarodnim tržištima, dok je dolar ojačao prema košarici valuta zbog straha od brzog širenja koronavirusa izvan Kine koji je investitore potaknuo da kapital više usmjeravaju ka sigurnom utočištu dolaru.
Oštar pad i na Zagrebačkoj burzi
ZSE INTRADAY UPDATE
Oštar pad i na Zagrebačkoj burzi
ZAGREB - Na Zagrebačkoj su burzi u ponedjeljak ujutro Crobex indeksi oštro pali, uz povećani promet, pa tako prate oštar pad cijena dionica na europskim i ostalim svjetskim burzama na kojima je zavladala panika zbog širenja koronavirusa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE