GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stingov koncert u zagrebačkoj Areni odgođen za jesen

Stingov koncert u zagrebačkoj Areni odgođen za jesen
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.02.2022 / 16:34
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Zbog trenutnih ograničenja nastalih uslijed pandemije, Stingov koncert u zagrebačkoj Areni koji se trebao održati 21. ožujka odgođen je za jesen.

Sting je trebao nastupiti u Zagrebu u sklopu hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje omiljene pjesme iz dugogodišnje karijere ovjenčane sa 17 nagrada Grammy, s grupom The Police i kao solo izvođač.

Novi datum koncerta bit će objavljen uskoro, a sve ulaznice kupljene do sada vrijedit će i za novi koncert, najavili su organizatori.

Povrat novaca, za sve one neće biti u mogućnosti biti na koncertu u jesen, bit će moguć do 30 dana nakon objave novog datuma.

Njegov koncert, ocijenjen kao "majstorska izvedba od početka do kraja", podsjeća posjetitelje na najveće hitove, "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" i "Demolition Man" i čini jedan nezaboravan događaj”. Na setlisti su i “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle”.

Stinga na turneji prati električni, rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique i Genea Noblea kao prateće vokale.

Specijalni gost i predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.

Krajem prošle godine Sting je objavio hvaljeni album "The Bridge" koji, napominje se, predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n' roll, jazz, klasična glazbu i folk.

Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima, dodaje se.

Osim zagrebačkog koncerta, odgođeni su svi europski koncerti koji su se trebali održati od 7. od 21. ožujka.

Tagovi: Sting, Arena Zagreb
PROČITAJ I OVO
Wall Street: S&P 500 pao peti uzastopni dan
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: S&P 500 pao peti uzastopni dan
NEW YORK - Indeks S&P 500 u četvrtak je skliznuo peti dan zaredom, zabilježivši najdulji gubitnički niz od prošlog listopada.
Zagrebačka burza: Adris u fokusu, indeksi opet pali
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Adris u fokusu, indeksi opet pali
ZAGREB - Četvrtak je Zagrebačkoj burzi donio pad indeksa uz nešto slabiji promet nego prekjučer.
Norveški mirovinski fond sa skromnijim prinosom na početku godine
PRINOS
Norveški mirovinski fond sa skromnijim prinosom na početku godine
OSLO - Norveški državni mirovinski fond izvijestio je u četvrtak o skromnijem povratu na ulaganja u prvom tromjesečju od prosjeka u 2023. godini, uz dobre rezultate u portfelju dionica i gubitke na ulaganjima u obveznice i 'zelenu' energetsku infrastrukturu.
U Hrvatskoj sve manje stoke i peradi
ZABRINJAVAJUĆE
U Hrvatskoj sve manje stoke i peradi
ZAGREB - Tijekom 2023. godine u Hrvatskoj je pala brojnost stoke i peradi, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.
Azijska tržišta: Oporavak indeksa
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Oporavak indeksa
ŠANGAJ - Azijsko-pacifička tržišta porasla su u četvrtak u cijelosti, za razliku od noćnih gubitaka Wall Streeta koji su doveli do pada S&P 500 i Nasdaq Compositea četvrti dan zaredom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE