GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stanković i Jabuka kažnjeni rezanjem plaće od 30%

Stanković i Jabuka kažnjeni rezanjem plaće od 30%
SLUČAJ MIHAJLOVIĆ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.11.2012 / 12:00
Autor: SEEbiz
ZAGREB - S Hrvatske televizije izvijestili su kako je temeljem mišljenja Etičkog povjerenstva HRT-a a zbog teškog kršenja Etičkog kodeksa, urednici-koordinatorici Branki Kamenski i novinarki-mentorici Hloverki Novak Srzić izrečena je sankcija obustave na plaći u iznosu od 10 posto.

"U skladu s odredbama Pravilnika o sistematizaciji radnih mjesta i plaćama radnika u HRT-u, zbog profesionalnog propusta izrečena je sankcija obustave 10 posto na plaći v.d. urednici Informativnog programa HTV-a Sanji Mikleušević Pavić, te 30 posto komentatoru u redakciji unutrašnje politike Aleksandru Stankoviću i uredniku u programu unutrašnje politike Ivanu Jabuci.", izvijestili su s HRT-a.

Tagovi: Aleksandar Stanković, Ivan Jabuka, Hrvatska radiotelevizija, HRT, Sanja Mikleušević-Pavić, Branka Kamenski, Hloverka Novak Srzić
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Indeksi porasli peti uzastopni tjedan
TJEDNI PREGLED ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi porasli peti uzastopni tjedan
ZAGREB - I početak prosinca donio je optimizam na Zagrebačkoj burzi. Indeksi su u plusu već peti uzastopni tjedan, a ovoga se puta rast dogodio uz veći volumen prometa.
Kataklizma na Adi Bojani
RUŠENJE
Kataklizma na Adi Bojani
ULCINJ - Erozivni proces na zapadnom delu ostrva Ada Bojana ugrozio je smeštajne kapacitete HTP "Ulcinjska rivijera". Nepovoljni vremenski uslovi i veliki talasi počeli su da urušavaju apartmane koji su se usled erozije našli na prvoj liniji do mora.
Osniva se Savjet za oporavak i razvoj turizma
SAVJET
Osniva se Savjet za oporavak i razvoj turizma
ZAGREB - Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac donijela je Odluku o osnivanju Savjeta za oporavak i razvoj turizma, realizaciju turističke 2021. godine te unaprjeđenje turističke ponude kojom se okupljaju svi relevantni dionici turističkog sektora kako bi se zajedničkim djelovanjem hrvatski turizam što bolje pripremio za nadolazeće razdoblje, navodi se u priopćenju medijima.
Europljani spremni za inozemna putovanja, posebno Nijemci
PUTOVANJA
Europljani spremni za inozemna putovanja, posebno Nijemci
BERLIN - Europljani se više zanimaju i spremni su za putovanja u inozemstvo u idućih 12 mjeseci, posebno Nijemci, pri čemu od odredišta najviše traže visoke sigurnosne standarde i pozitivne epidemiološke slike, no i dalje se suočavaju s ograničenjima putovanja čije se ukidanje, kao i porast putovanja, očekuje s dostupnošću cjepiva.
Kriptovalute stižu na Wall Street
VELIKI INTERES
Kriptovalute stižu na Wall Street
NEW YORK - Povećani interes institucionalnih investitora, prihvaćanje od strane sve više kompanija i platnih sustava, kao i ponovna vjera da bi mogle biti sigurno sklonište kapitala u kriznim vremenima, ponovno su donijeli optimizam u svijet kriptovaluta.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE