GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

SBB i EUnet ciljaju na širenje cloud usluge

SBB i EUnet ciljaju na širenje cloud usluge
UDRUŽIVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2015 / 14:10
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Završena je akvizicija kojom je EUnet, lider u pružanju hosting i cloud servisa, postao deo United Grupe u kojoj se nalazi i SBB, vodeći kablovski operator u Srbiji. 
EUnet će još neko vreme poslovati kao samostalno pravno lice, a zahvaljujući integraciji korisnicima će biti ponuđena još bolja usluga i objedinjena ponuda informaciono-komunikacionih rešenja SBB-a i EUneta, zvanično je objavljeno na današnjoj konferenciji ove dve kompanije.

“Uz SBB-ov vrhunski Internet i data centar  i EUnetovu odličnu platformu za hosting i cloud, imamo veoma relevantnu ponudu na tržištu. Koaksijalna i optička mreža sa uslugama interneta, povoljne fiksne telefonije, hostinga i clouda i brige o korisnicima čini nas odličnim biznis partnerom savremenog poslovanja. Svako IT rešenje se pravi po meri klijenta. Prilagođeno je vrsti i obimu delatnosti i potreba sa ciljem da dovede do efikasnijeg i profitabilnijeg poslovanja.” – izjavio je Srđan Tomašević, direktor SBB Solutions-a, regionalne platforme za pružanje visokokvalitetnih rešenja poslovnim korisnicima.   

"Izuzetno smo zadovoljni što smo postali deo jednog ovako ozbiljnog sistema. EUnet je dugogodišnji hosting i cloud lider na tržištu, a od sada ćemo uz SBB moći da ponudimo još šire usluge. Misija nam je da omogućimo da nove hosting tehnologije, kao što je cloud, postanu lako dostupne svima, uz kvalitetnu podršku i po pristupačnim cenama.” - rekla je Mirjana Rosić, generalna direktorka kompanije EUnet.

Integracijom poslovanja i usluga dve kompanije, novim korisnicima će se od sada nuditi unapređeni SBB-ovi Biz Smart paketi sa Eunetovim hostingom, što predstavlja pravo rešenje za sve preduzetnike. Takođe, postojećim Biz Smart korisnicima se nudi širok spektar mogućnosti unapređenja cloud i hosting servisa.

Tagovi: SBB, EUnet, cloud, hosting, Srđan Tomašević, Mirjana Rosić
PROČITAJ I OVO
Novi pad na Wall Streetu, katastrofa United Airlinesa
KOREKCIJA
Novi pad na Wall Streetu, katastrofa United Airlinesa
NEW YORK - Američki su indeksi pali drugi uzastopni dan, a najviše su stradale dionice u sektoru zračnog prijevoza.
Bill Miller: Bitcoin ulazi u mainstream, nema govora o balonu
PORUKE
Bill Miller: Bitcoin ulazi u mainstream, nema govora o balonu
NEW YORK - Dugogodišnji investitor Bill Miller smatra kako bitcoin nije balon već kako najpopularnija kriptovaluta čvrsto ulazi u mainstream.
Beogradska berza: Metalac dobitnik dana
CLOSING BELL BSE
Beogradska berza: Metalac dobitnik dana
BEOGRAD – Indeksi Beogradske berze skliznuli su danas naniže, a splasnula je i investiciona aktivnost na domaćem tržištu kapitala.
Zagrebačka burza: Brodari najveći dobitnici, indeksi pali
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Brodari najveći dobitnici, indeksi pali
ZAGREB - Domaće tržište kapitala u utorak se vratilo u crveni teritorij, pri čemu su indeksi CROBEX i CROBEX10 oslabili 0,1 posto i 0,2 posto.
Zlato uzletjelo na najvišu razinu u dva mjeseca
PLEMENITI METALI
Zlato uzletjelo na najvišu razinu u dva mjeseca
LONDON – Cijena zlata dosegla je u ponedjeljak najvišu razinu od sedam tjedana jer su slabiji dolar i niži prinosi na američke državne obveznice povećali atraktivnost ovog plemenitog metala, iako je apetit za rizičnijom imovinom i dalje bio jak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE