GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Saboru predloženi članovi NO HBOR-a

Saboru predloženi članovi NO HBOR-a
HBOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.05.2016 / 11:54
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Saborski Odbor za izbor i imenovanja predložio je u petak Hrvatskom saboru niz imenovanja, među ostalim i za Nadzorni odbor Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR).

Iz reda zastupnika za članove tog Odbora predloženi su Ivan Šuker (HDZ), Ivan Lovrinović (Most) i Dragica Zgrebec (SDP), a za zamjenike članova Domagoj Ivan Milošević (HDZ), Darinko Kosor (HSLS) i Božica Makar (HNS).

Odbor Saboru predlaže da u Državno povjerenstvo za procjenu štete od elementranih nepogoda imenuje Mostovu Ljubicu Ambrušec (za predsjednicu), HDZ-ove Stjepana Pintarića i Peru Ćosića, HSS-ova Davora Vlaovića, Šandora Juhasa (zastupnik mađarske manjine), SDP-ova Tihomira Jakovinu i HNS-ovu Anku Mrak Taritaš.

Za predsjednika Nacionalnog vijeća za vode Odbor predlaže Franju Lucića (HDZ), a za članove Antuna Vidakovića (HDZ), Davora Vlaovića (HSS), Ružicu Vukovac (Most), Radimira Čačića (reformist), Igora Dragovana (SDP), Milorada Batinića (HNS) i laburisticu Nansi Tireli.

Odbor je Saboru predložio da za člana Nadzornog odbora Fine izabere Gorana Marića (HDZ).

Tagovi: HBOR, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Ivan Šuker, Ivan Lovrinović, Dragica Zgrebec
PROČITAJ I OVO
Istarski kampovi primjer dobrog poslovanja tijekom krize
POHVALE
Istarski kampovi primjer dobrog poslovanja tijekom krize
PULA - Novinarka časopisa Plein Air Roma Michaela Bagatella, moderatorica na predavanju pod naslovom "Inovacije ugošćavanja u outdoor sektoru" navela je primjere dobre prakse na modelu Top Campinga Hrvatske iz Poreča, na uzorku rezultata poslovanja kampova ove marke u Istri 2020. godine.
Organizacija Adventa u rukama Zagrebačkog velesajma
NEOBIČNO
Organizacija Adventa u rukama Zagrebačkog velesajma
ZAGREB - Gradonačelnik Milan Bandić tijekom ljeta i rane jeseni nije pronašao bolji model organizacije koji ne bi uključivao preprodaju lokacija koje su dodijeljene tvrtkama bez natječaja.
Zagađenje zraka košta Europu 166 milijardi eura godišnje
ZAGAĐENJE
Zagađenje zraka košta Europu 166 milijardi eura godišnje
BRUXELLES - Zagađenje zraka košta Europu 166 milijardi eura godišnje, navodi se u izvješću objavljenom u srijedu u kojem se ispituju troškovi prerane smrti, bolesti i izgubljenih radnih dana zbog onečišćenja u 432 europska grada.
Azijska tržišta: Indeksi porasli na krilima američkog optimizma
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Indeksi porasli na krilima američkog optimizma
ŠANGAJ - Na azijskim su burzama u srijedu cijene dionica porasle, kao i na Wall Streetu dan prije, jer su ponovno oživjele nade da će američki Kongres i Bijela kuća dogovoriti nove gospodarske poticaje prije predsjedničkih izbora.
Wall Street: Nada u ekonomske poticaje podigla indekse
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: Nada u ekonomske poticaje podigla indekse
NEW YORK - Na Wall Streetu su u utorak cijene dionica porasle, nadoknadivši dio gubitaka od prethodnoga dana, jer je ponovno oživjela nada ulagača u dogovor u Washingtonu o novim poticajnim gospodarskim mjerama prije predsjedničkih izbora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE