GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rundek najavljuje box set Apokalipsa i nepoznate pjesme Haustora

Rundek najavljuje box set Apokalipsa i nepoznate pjesme Haustora
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.02.2017 / 17:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U tjednu u kojem je proslavio 61. rođendan Darko Rundek odlučio je obradovati fanove.

- Godine 2017. navršava se i dvadeseti rođendan albuma 'Apokalipso', okrugliji i nekako značajniji od ovog mojeg. 'Apokalipso' izlazi remasteriran na dvostrukom vinilu i u bogato opremljenom boxu zajedno s nikad objavljenim snimkama Haustorovih 'Dovitljivih malih čudaka' iz 1990., a taj ćemo rođendan proslaviti i ograničenom serijom koncerata sa za tu priliku okupljenim velikim bendom i hepeningom pod naslovom "Apocalypso Now", najavio je Rundek na svom Facebooku.

Diskografija

Haustor:

“Haustor” (Jugoton, 1981.);

“Treći svijet” (Jugoton, 1984.);

“Bolero” (Jugoton, 1985.);

“Tajni grad” (Jugoton, 1988.);

“Ulje je na vodi” (Jugoton, 1995.);

Darko Rundek i Cargo orkestar:

“Apokalipso” (Jabukaton, 1996.);

“U širokom svijetu” (Jabukaton, 1999.);

“Ruke” (Metropolis, 2002.);

“Mhm a-ha oh yeah da-da” (Mascom Records, 2006.);

“Plavi avion” (Multimedia Music Company, 2010.);

“Mostovi” (Menart, 2015.)

Tagovi: Darko Rundek, Haustor, Rundek Cargo Trio
PROČITAJ I OVO
Austrija će zajedno s Izraelom i Danskom proizvoditi vlastito cjepivo
CJEPIVO
Austrija će zajedno s Izraelom i Danskom proizvoditi vlastito cjepivo
BEČ - Austrija se u opskrbi cjepivom protiv koronavirusa ne želi više oslanjati isključivo na Europsku uniju, rekao je u utorak austrijski kancelar Sebastian Kurz najavivši razvoj novih varijanti cjepiva zajedno s Izraelom i Danskom.
Dolarov indeks i dalje u plusu, rizičnije valute oslabile
FOREX
Dolarov indeks i dalje u plusu, rizičnije valute oslabile
LONDON - Dolar je u utorak nakratko dosegnuo najvišu razinu u mjesec dana prema šest najvažnijih svjetskih valuta, a rizičnije su valute oslabile na svjetskim tržištima, jer su investitori, zbog zabrinutosti oko rasta prinosa na obveznice, bili skloniji valutama koje percipiraju sigurnim lukama.
HPK: Potrošače se obmanjuje hrvatskim oznakama na uvoznom mlijeku
MLIJEKO
HPK: Potrošače se obmanjuje hrvatskim oznakama na uvoznom mlijeku
ZAGREB - Iz Hrvatske poljoprivredne komore (HPK) u utorak su pozvali nadležne državne institucije i inspekcije da pojačaju kontrolu mlijeka na tržištu jer se zadnjih mjeseci potrošačima nudi uvozno, jeftino mlijeko na čija pakiranja se stavljaju hrvatske oznake (šahovnice, kockice) te se obmanjuje potrošače kako se radi o domaćem mlijeku.
Cijene poljoprivrednih proizvoda u 2020. porasle 0,5 posto
BLAGI RAST
Cijene poljoprivrednih proizvoda u 2020. porasle 0,5 posto
ZAGREB - Cijene poljoprivrednih proizvoda u 2020. godini porasle su 0,5 posto u odnosu na godinu ranije, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS).
Sava Re najveća dobitnica veljače na Ljubljanskoj borzi
MJESEČNI PREGLED LJSE
Sava Re najveća dobitnica veljače na Ljubljanskoj borzi
ANALIZA - Ljubljanska burza (LJSE) objavila je statistiku trgovanja za veljaču 2021. godine, prikazujući nešto niži promet dionicama u odnosu na prethodni mjesec od 27,6 milijuna eura.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE