GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rundek najavljuje box set Apokalipsa i nepoznate pjesme Haustora

Rundek najavljuje box set Apokalipsa i nepoznate pjesme Haustora
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.02.2017 / 17:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U tjednu u kojem je proslavio 61. rođendan Darko Rundek odlučio je obradovati fanove.

- Godine 2017. navršava se i dvadeseti rođendan albuma 'Apokalipso', okrugliji i nekako značajniji od ovog mojeg. 'Apokalipso' izlazi remasteriran na dvostrukom vinilu i u bogato opremljenom boxu zajedno s nikad objavljenim snimkama Haustorovih 'Dovitljivih malih čudaka' iz 1990., a taj ćemo rođendan proslaviti i ograničenom serijom koncerata sa za tu priliku okupljenim velikim bendom i hepeningom pod naslovom "Apocalypso Now", najavio je Rundek na svom Facebooku.

Diskografija

Haustor:

“Haustor” (Jugoton, 1981.);

“Treći svijet” (Jugoton, 1984.);

“Bolero” (Jugoton, 1985.);

“Tajni grad” (Jugoton, 1988.);

“Ulje je na vodi” (Jugoton, 1995.);

Darko Rundek i Cargo orkestar:

“Apokalipso” (Jabukaton, 1996.);

“U širokom svijetu” (Jabukaton, 1999.);

“Ruke” (Metropolis, 2002.);

“Mhm a-ha oh yeah da-da” (Mascom Records, 2006.);

“Plavi avion” (Multimedia Music Company, 2010.);

“Mostovi” (Menart, 2015.)

Tagovi: Darko Rundek, Haustor, Rundek Cargo Trio
PROČITAJ I OVO
Mallorca kao otok duhova
PUSTOŠ
Mallorca kao otok duhova
MALLORCA - Većina hotela na popularnom otoku Mallorci je zatvorena, plaže su prazne. Potpuno drukčije je na Kanarskim otocima. No sve ima prednosti i nedostatke.
Azijska tržišta: Perspektive sumorne, indeksi pali
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Perspektive sumorne, indeksi pali
ŠANGAJ - Na azijskim su burzama u utorak cijene dionica pale, kao i na Wall Streetu dan prije, jer su ulagači zabrinuti zbog nepopustljivog širenja koronavirusa u svijetu i jer nema pomaka u pregovorima o novim poticajnim mjerama u SAD-u.
Wall Street oštro pao zbog širenja koronavirusa
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street oštro pao zbog širenja koronavirusa
NEW YORK - Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica oštro pale jer ulagače zabrinjava snažan rast broja oboljelih od koronavirusa i jer je sve manje vjerojatno da će Bijela kuća i Kongres postići dogovor o novim poticajnim gospodarskim mjerama prije predsjedničkih izbora.
Kina i Rusija preuzele od EU posao rekonstrukcije pruga u Srbiji
PRUGE
Kina i Rusija preuzele od EU posao rekonstrukcije pruga u Srbiji
BEOGRAD - Većim delom Kina, ali i Rusija, preuzele su radove, kreditiranje, ali delom i dokumentaciju koju je pripremila EU na nekim od najvažnijih projekata u Srbiji. Reč je modernizaciji oko 400 kilometara železničkih pruga koje decenijama propadaju.
Atlantic Grupa će prijevremeno otkupiti obveznice
OBVEZNICE
Atlantic Grupa će prijevremeno otkupiti obveznice
ZAGREB - Uprava Atlantic Grupe na današnjoj je sjednici donijela odluku o prijevremenom otkupu (iskupu) dužničkih vrijednosnih papira, odnosno obveznica Društva oznake 3ATG (ranije ATGR-O-216A) i međunarodne identifikacijske oznake (ISIN) HRATGRO216A9, s dospijećem 2021. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE