GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rundek najavljuje box set Apokalipsa i nepoznate pjesme Haustora

Rundek najavljuje box set Apokalipsa i nepoznate pjesme Haustora
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.02.2017 / 17:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U tjednu u kojem je proslavio 61. rođendan Darko Rundek odlučio je obradovati fanove.

- Godine 2017. navršava se i dvadeseti rođendan albuma 'Apokalipso', okrugliji i nekako značajniji od ovog mojeg. 'Apokalipso' izlazi remasteriran na dvostrukom vinilu i u bogato opremljenom boxu zajedno s nikad objavljenim snimkama Haustorovih 'Dovitljivih malih čudaka' iz 1990., a taj ćemo rođendan proslaviti i ograničenom serijom koncerata sa za tu priliku okupljenim velikim bendom i hepeningom pod naslovom "Apocalypso Now", najavio je Rundek na svom Facebooku.

Diskografija

Haustor:

“Haustor” (Jugoton, 1981.);

“Treći svijet” (Jugoton, 1984.);

“Bolero” (Jugoton, 1985.);

“Tajni grad” (Jugoton, 1988.);

“Ulje je na vodi” (Jugoton, 1995.);

Darko Rundek i Cargo orkestar:

“Apokalipso” (Jabukaton, 1996.);

“U širokom svijetu” (Jabukaton, 1999.);

“Ruke” (Metropolis, 2002.);

“Mhm a-ha oh yeah da-da” (Mascom Records, 2006.);

“Plavi avion” (Multimedia Music Company, 2010.);

“Mostovi” (Menart, 2015.)

Tagovi: Darko Rundek, Haustor, Rundek Cargo Trio
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Jadroplov dobitnik dana, indeksi pali
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Jadroplov dobitnik dana, indeksi pali
ZAGREB - Početak novog tjedna donio je pad indeksa na Zagrebačkoj burzi u skladu s globalnim kretanjima.
Istra na naslovnicama šest turističkih magazina u Austriji
PROMOCIJA
Istra na naslovnicama šest turističkih magazina u Austriji
ZAGREB - Istra se na austrijskom tržištu istovremeno našla na naslovnicama čak šest turističkih magazina - ADAC Reisemagazin, Alpe Adria Magazin, Dumont, Der Feinschmecker, Merian te u tjednom prilogu Kurier Freizeit, izvijestili su iz Turističke zajednice Istarske županije.
Kreće Zagrebački tjedan digitalnih nomada
DIGITALNI NOMADI
Kreće Zagrebački tjedan digitalnih nomada
ZAGREB - Mogućnostima koje u Zagrebu imaju digitalni nomadi posvećen je Zagrebački tjedan digitalnih nomada koji se održava od 21. do 27. lipnja na različitim lokacijama u gradu.
Kina naredila bankama da blokiraju kripto transakcije, tržište u padu
KRIPTO SCENA
Kina naredila bankama da blokiraju kripto transakcije, tržište u padu
PEKING - Narodna banka Kine (PBOC) u ponedjeljak je poručila glavnim financijskim institucijama u zemlji da prestanu olakšavati transakcije s virtualnom valutom, povećavajući negativan osjećaj na kripto tržištima.
Slovenske turiste zatekla odluka da se dobar dio Hrvatske našao u narančastoj zoni
ZATEČENI
Slovenske turiste zatekla odluka da se dobar dio Hrvatske našao u narančastoj zoni
LJUBLJANA - Šef konzularnog odjela u slovenskom ministarstvu vanjskih poslova Andrej Šter upozorio je u ponedjeljak da je mnoge slovenske turiste koji ljetuju u Hrvatskoj zatekla odluka vlade da od subote dobar dio Hrvatske stavi na tzv. "narančastu" listu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE