GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rundek najavljuje box set Apokalipsa i nepoznate pjesme Haustora

Rundek najavljuje box set Apokalipsa i nepoznate pjesme Haustora
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.02.2017 / 17:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U tjednu u kojem je proslavio 61. rođendan Darko Rundek odlučio je obradovati fanove.

- Godine 2017. navršava se i dvadeseti rođendan albuma 'Apokalipso', okrugliji i nekako značajniji od ovog mojeg. 'Apokalipso' izlazi remasteriran na dvostrukom vinilu i u bogato opremljenom boxu zajedno s nikad objavljenim snimkama Haustorovih 'Dovitljivih malih čudaka' iz 1990., a taj ćemo rođendan proslaviti i ograničenom serijom koncerata sa za tu priliku okupljenim velikim bendom i hepeningom pod naslovom "Apocalypso Now", najavio je Rundek na svom Facebooku.

Diskografija

Haustor:

“Haustor” (Jugoton, 1981.);

“Treći svijet” (Jugoton, 1984.);

“Bolero” (Jugoton, 1985.);

“Tajni grad” (Jugoton, 1988.);

“Ulje je na vodi” (Jugoton, 1995.);

Darko Rundek i Cargo orkestar:

“Apokalipso” (Jabukaton, 1996.);

“U širokom svijetu” (Jabukaton, 1999.);

“Ruke” (Metropolis, 2002.);

“Mhm a-ha oh yeah da-da” (Mascom Records, 2006.);

“Plavi avion” (Multimedia Music Company, 2010.);

“Mostovi” (Menart, 2015.)

Tagovi: Darko Rundek, Haustor, Rundek Cargo Trio
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Slab promet, minimalan rast indeksa
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Slab promet, minimalan rast indeksa
ZAGREB - Zagrebačka je burza danas blagim rastom prekinula četverodnevni trend pada.
Dolar oslabio jer su investitori ponovno skloniji riziku
FOREX
Dolar oslabio jer su investitori ponovno skloniji riziku
LONDON - Tečaj dolara u četvrtak je oslabio prema košarici drugih šest najznačajnijih svjetskih valuta na međunarodnim tržištima jer je jačanje rizičnijih kategorija imovine, poput dionica i sirovina na globalnim tržištima, prigušilo potražnju za dolarom kao sigurnom lukom za kapital.
Hrvatska u petak ulazi u ERM II
UVOĐENJE EURA
Hrvatska u petak ulazi u ERM II
ZAGREB - Hrvatska i Bugarska trebale bi u petak biti primljene u Europski tečajni mehanizam (ERM II), svojevrsnu čekaonicu za ulazak u eurozonu, doznaje se iz diplomatskih izvora.
Hrvatska je za Nijemce prva inozemna autodestinacija
DESTINACIJE
Hrvatska je za Nijemce prva inozemna autodestinacija
ZAGREB - Prema rezultatima godišnjeg istraživanja njemačkog autokluba ADAC „Routenplanner“, jednog od najvećih i najpopularnijih europskih autoklubova, Hrvatska je na drugom mjestu prema broju najčešćih upita njemačkih automobilista za putovanja tijekom ljetnog godišnjeg odmora i to odmah nakon Njemačke, izvijestio je direktor Predstavništva HTZ-a u Njemačkoj, Romeo Draghicchio.
Unca zlata iznad 1.800 dolara prvi put u devet godina
ZLATO
Unca zlata iznad 1.800 dolara prvi put u devet godina
LONDON - Cijena zlata je jučer prvi put od rujna 2011. premašila vrijednost od 1.800 dolara za uncu od 31,1 grama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE