GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Revizija indeksa CROBEXplus i sektorskih indeksa

 Revizija indeksa CROBEXplus i sektorskih indeksa
INDEKSI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.11.2019 / 09:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Sukladno odredbama Odluke o indeksu CROBEXplus® i sektorskim indeksima od 30. kolovoza 2019. godine, Odbor za indekse na svom je sastanku 12. studenog 2019. godine izvršio redovnu reviziju indeksa CROBEXplus® i sektorskih indeksa. 

Revizija je izvršena na osnovu podataka o trgovanju u razdoblju od 1. svibnja 2019. do 31. listopada 2019. godine.

Uvjete za uključenje u indeks CROBEXplus® i odgovarajući sektorski indeks zadovoljile su sljedeće dionice: LRH (Liburnia Riviera Hoteli d.d.) u sektorski indeks CROBEXturist, PTKM (Petrokemija d.d.) u sektorski indeks CROBEXindustrija, IGH (Institut IGH d.d.) u sektorski indeks CROBEXkonstrukt, te VIRO (Viro tvornica šećera d.d.) u sektorski indeks CROBEXnutris.

Sve su dionice također uvrštene i u indeks CROBEXplus®.Promjena sastava indeksa CROBEXplus® i sektorskih indeksa izvršit će se nakon završetka trgovine 22. studenog 2019. godine.

Tagovi: CROBEXplus, CROBEXindustrija, Institut IGH, Liburnia Riviera Hoteli, CROBEXturist, Petrokemija
PROČITAJ I OVO
Austrija odbila Merkel: Nećemo zatvoriti skijališta!
JASNA PORUKA
Austrija odbila Merkel: Nećemo zatvoriti skijališta!
BEČ - Austrijska ministrica turizma Elisabeth Köstinger odbila je danas inicijativu njemačke kancelarke Angele Merkel da ove godine ostavi zatvorena skijališta širom Europe. Tvrdi da austrijske vlasti mogu osigurati sigurnost na skijalištima.
Michelin odložio izbor restorana u Srbiji za 2021.
RESTORANI
Michelin odložio izbor restorana u Srbiji za 2021.
BEOGRAD - Zbog pogoršanja situacije izazvane pandemijom Covid-19, vodič Michelin je prinuđen da prilagodi svoje aktivnosti širom sveta, te da odloži otkrivanje nekih selekcija restorana za sledeću godinu, među kojima je i ona najavljena za prvu polovinu decembra u Srbiji.
Zagrebačka burza: Iznimno slab promet i pad indeksa
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Iznimno slab promet i pad indeksa
ZAGREB - Na Zagrebačkoj burzi u četvrtak su indeksi blago pali, nakon jučerašnjeg rasta, uz skroman promet jer nije bilo vijesti koje bi potaknule investitore na veću aktivnost.
Evo što traže Istarska županija i istarski gradovi
ZAHTJEVI
Evo što traže Istarska županija i istarski gradovi
PAZIN - Istarska županija i svi istarski gradovi uputili su danas predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću Zahtjev za odgodu primjene mjere za ugostiteljstvo na području Istarske županije.
Kreće izrada Strategije razvoja održivog turizma do 2030.
STRATEŠKI
Kreće izrada Strategije razvoja održivog turizma do 2030.
ZAGREB - Ministarstvo turizma i sporta pokreće izradu Strategije razvoja održivog turizma do 2030. i Nacionalnog plana razvoja održivog turizma od 2021. do 2027., kao dugoročne krovne okvire za razvoj turizma u RH, kazala je u četvrtak ministrica Nikolina Brnjac na sjednici Vlade na kojoj je donijeta odluka o pokretanju njihove izrade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE