GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Promocija Dubrovnika u 73 zračne luke u SAD-u

Promocija Dubrovnika u 73 zračne luke u SAD-u
DUBROVNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.03.2021 / 16:45
Autor: SEEbiz / H
DUBROVNIK - Kratki promotivni film o Dubrovniku u iduća će se tri mjeseca prikazivati u 73 zračne luke u SAD-u u sklopu nove kampanje Turističke zajednice grada Dubrovnika na američkom tržištu, čiji je cilj dodatno motivirati turiste s tog tržišta na dolaske u Dubrovnik i Hrvatsku, ističu iz dubrovačke Turističke zajednice.

Taj promotivni film o Dubrovniku traje 30 sekundi, a 'vrtit' će se na više od 1.700 ekrana/monitora na odlaznim putničkim terminalima u 73 zračne luke u SAD-u, i to svakih sat vremena, otkrivaju iz dubrovačke Turističke zajednice, u kojoj procjenjuju da će taj film u tri mjeseca vidjeti više od 35 milijuna putnika američke i drugih nacionalnosti na tim zračnim lukama.

To je ujedno i nastavak promotivnih aktivnosti na američkom tržištu, kao jednom od iznimno važnih za dubrovački turizam pa i u vrijeme pandemije, a u svim se aktivnostima Dubrovnik opisuje i predstavlja kao sigurna i atraktivna turistička destinacija.

Uz to, Dubrovnik se tijekom ove zime i proljeća promovira i u magazinima najvećih američkih avioprijevoznika American Airlinesa i United Airlinesa, koji se zbog trenutne situacije uzrokovane pandemijom distribuiraju i drugim kanalima (osim na letovima) kako bi doprli do klijenata.

"U okviru kampanje dogovoreno je i snimanje 10-minutnog promotivnog videa o Dubrovniku, koji će se tri mjeseca emitirati na svim linijama i u svim zrakoplovima, ali i društvenim mrežama American Airlinesa", otkrivaju iz dubrovačke Turističke zajednice, iz koje kažu i da postoji opravdani optimizam za povratak turista s američkog tržišta u Dubrovnik ove sezone.

Osim na intenzivnoj promociji, optimizam za američko tržište ove godine temelje i na očekivanoj visokoj procijepljenosti na tom tržišštu, ali i u Dubrovniku, kao i pripremama za konferenciju američkih stručnjaka u turizmu "ASTA Destinaton Expo 2021", čije je održavanje planirano u Dubrovniku od 10. do 13. lipnja i vjeruju da će se moći održati.

Tagovi: Dubrovnik, hrvatski turizam, Turistička zajednica Dubrovnika, American Airlines, Zračna luka Dubrovnik
PROČITAJ I OVO
Larry Fink vrlo optimističan oko dugoročnih perspektiva bitcoina
OPTIMIZAM
Larry Fink vrlo optimističan oko dugoročnih perspektiva bitcoina
NEW YORK - Izvršni direktor BlackRocka Larry Fink bio je "ugodno iznenađen" učinkom promptnog Bitcoin (BTC) burzovnog fonda (ETF) svoje tvrtke i ponovio je da je "vrlo optimističan" u pogledu dugoročne održivosti Bitcoina.
Kasparov najavljuje veliki projekt u Hrvatskoj
NAJAVE
Kasparov najavljuje veliki projekt u Hrvatskoj
ZAGREB - Šahovski velikan Gari Kasparov nije u Hrvatskoj samo zbog odmora, iako ovdje ima kuću.
Cijene hrane mogle bi konstantno rasti, ovo su glavni razlozi
HRANA
Cijene hrane mogle bi konstantno rasti, ovo su glavni razlozi
ZAGREB - Znanstvenici upozoravaju da će cijene hrane konstantno rasti. Klimatske promjene, a posebno rastuće temperature, mogu uzrokovati povećanje cijena hrane za 3,2 posto godišnje, prema novoj studiji u Njemačkoj.
Azijska tržišta: Japanski indeksi tonu, australsko tržište na rekordu
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Japanski indeksi tonu, australsko tržište na rekordu
TOKYO - Japanske su dionice pale najviše među azijskim tržištima u četvrtak, dok su australske dionice dosegnule rekordnu razinu, potpomognute jačanjem dionica rudarstva.
Hrvatski analitičar iz JPMorgana nema dobre vijesti za optimiste
PREDVIĐANJA
Hrvatski analitičar iz JPMorgana nema dobre vijesti za optimiste
NEW YORK - Čini se da se petomjesečni uspon američkih dionica bliži kraju. Ali ako pitate hrvatskog analitičara Dubravka Lakosa-Bujasa iz JPMorgan Chase Co., ulagači možda neće vidjeti da će doći kad dođe.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE