GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Provectus Capital Partners realizirao investiciju u Stomatološku polikliniku Arena

Provectus Capital Partners realizirao investiciju u Stomatološku polikliniku Arena
DENTALNI SEKTOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2021 / 16:00
Autor: SEEbiz
ZAGREB -  Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, investirao je u Stomatološku polikliniku Arena iz Zagreba, jednu od vodećih poliklinika u RH, te time ostvario svoje prvo ulaganje u dentalnom sektoru u RH.

Poliklinika Arena ima preko 60 visokostručnih i profesionalnih djelatnika iz svih grana stomatologije. PCP će zajedno sa osnivačima Poliklinike Arena, Marinom Srdjak i Srećkom Srdjakom, nastaviti partnerski raditi sa ciljem daljnjeg unaprjeđenja i rasta poslovanja, koje uključuje i nove akvizicije komplementarnih poliklinika u RH i regiji. Na čelu Poliklinike Arena ostaje upravljački tim predvođen Srećkom Srdjakom, dr. med. dent, ravnateljem poliklinike.

"Privatni dentalni zdravstveni sektor u Hrvatskoj ima snažan potencijal rasta i razvoja. Polikliniku Arenu smo prepoznali kao izvrsnu ustanovu koja pruža vrhunske usluge po mjeri pacijenata, koristeći najmoderniju tehnologiju i materijale iznimne kvalitete. Poliklinika Arena izgradila je odličan tim profesionalnih djelatnika te zadnjih nekoliko godina ostvaruje značajne stope rasta poslovanja. Kroz partnerstvo sa osnivačima, PCP planira realizirati strategiju daljnjih ulaganja u konsolidaciju sektora privatnih stomatoloških usluga u RH, i šire u regiji”, izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a.

Poliklinika Arena osnovana je prije 10 godina, a pacijentima nudi stomatološke usluge iz područja parodontologije, oralne kirurgije, protetike, endodoncije, ortodoncije i estetske stomatologije u 11 moderno opremljenih ordinacija.

”Stomatologija u Hrvatskoj je na visokoj razini, što je i prepoznato u široj regiji, iz koje nam dolazi sve više pacijenata. Investiciju PCP-a, kao prvu takvu investiciju u stomatološku polikliniku u Hrvatskoj, gledamo u kontekstu još jednog priznanja cijeloj struci, a onda i našem vrijednom radu. Investicija će nas još više ojačati i omogućiti dodatna ulaganja i u ljude i u opremu, kao i dodatan iskorak na tržištu”, izjavio je Srećko Srdjak, dr. med. dent, ravnatelj.

Investicija u Polikliniku Arena predstavlja drugu investiciju PCP-ovog fonda razvojnog kapitala ASEF (Adriatic Structured Equity Fund), koji podržavaju Europski investicijski fond i Hrvatska banka za obnovu i razvitak u sklopu CROGIP programa.

Tagovi: Provectus Capital Partners, Marina Srdjak, Srećko Srdjak, Igor Čičak, Stomatološka poliklinika Arena
PROČITAJ I OVO
Wall Street: Snažan rast indeksa na krilima dobrih poslovnih rezultata
OPTIMIZAM
Wall Street: Snažan rast indeksa na krilima dobrih poslovnih rezultata
NEW YORK - Američki indeksi porasli su drugi dan zaredom, budući da su dobre korporativne zarade ublažile zabrinutost oko viših stopa.
Bitfinex: Potražnja za bitcoinom nakon halvinga bit će pet puta veća od ponude
PROCJENE
Bitfinex: Potražnja za bitcoinom nakon halvinga bit će pet puta veća od ponude
NEW YORK - Analitičari Bitfinexa procjenjuju da bi nova ponuda BTC-a dodana tržištu mogla pasti na 30 milijuna dolara dnevno, što je manje od pet puta više od prosječnih dnevnih priljeva u promptne ETF-ove.
Zagrebačka burza: Podravka i Adris najveći krivci za pad indeksa
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Podravka i Adris najveći krivci za pad indeksa
ZAGREB - Utorak je Zagrebačkoj burzi donio pad indeksa uz slabiji promet.
Crnogorsko tržište osiguranja u prvom kvartalu poraslo 12,6%
RAST
Crnogorsko tržište osiguranja u prvom kvartalu poraslo 12,6%
BUDVA – Tržište osiguranja u Crnoj Gori u prvom je tromjesečju zabilježilo rast od 12,6 posto, objavio je predsjednik Savjeta Agencije za nadzor osiguranja (ANO) Marko Ivanović.
Mađarska narodna banka testira interes za poslovanje na tržištu kripto imovine
KRIPTO SCENA
Mađarska narodna banka testira interes za poslovanje na tržištu kripto imovine
BUDIMPEŠTA - Narodna banka Mađarske (MNB) provest će istraživanje kako bi utvrdila stupanj interesa među mađarskim tvrtkama za pokretanje aktivnosti na lokalnom tržištu kripto-imovine, rekli su u ponedjeljak središnja banka i regulator financijskog tržišta, prema izvješću državnih novinske agencije MTI.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE