GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pet ponuda za Marinu Zadar

Pet ponuda za Marinu Zadar
PONUDE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.10.2014 / 18:33
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Za dodjelu koncesije za marinu Zadar pristiglo je pet ponuda, koje su danas javno otvorene u Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.
Te su ponude pristigle u propisanom roku iz obavijesti Vlade o namjeri davanja koncesije na pomorskom dobru, izvijestili su iz resornog ministarstva.

Ponude su podnijeli zadarski Tankerkomerc, Marina Signum Zadar i Olive Island Sutomišćica, ACI Opatija, Belle Adria i konzorcij "Porto Jadera 1177" (koji se sastoji od Belle Adria, Noa Zrce, Marina Hramina, Netom ZD, Boogie klub, Gold partner, Marina Nerezine, Contra regula, Roto dynamic, Marina Zrće, Netom) te Zajednica ponuditelja (Dogus marina upravljanje, Marina Dalmacija, Dogus Marine Croatia, Dogus Holding A.S.)

Ponude su pristigle temeljem javnog prikupljanja ponuda za dodjelu koncesije na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja luke posebne namjene - luke nautičkog turizma - marine Zadar i u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra na dijelu k.o. Zadar.

Postupak javnog prikupljanja ponuda za dodjelu koncesije na pomorskom dobru provodi se temeljem odredbi Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama i Zakona o koncesijama.

Povjerenstvo za otvaranje ponuda je konstatiralo koje su ponude zaprimljene te o tome sastavilo zapisnik koji je uručen svim nazočnim predstavnicima ponuditelja.

Zapisnik s javnog otvaranja ponuda te same ponude s cjelokupnom dokumentacijom dostaviti će se Stručnom tijelu za ocjenu ponuda za dodjelu koncesije na pomorskom dobru, koje sukladno Uredbi o postupku davanja koncesije na pomorskom dobru nakon detaljne analize donosi nalaz i mišljenje te predlaže davatelju koncesije donošenje odgovarajuće odluke.

Tagovi: Marina Zadar, Dogus Grupa, Tankerkomerc, ACI, Belle Adria, Marina Signum Zadar, konzorcij Porto Jadera 1177
PROČITAJ I OVO
U Hrvatsku ovaj vikend ušlo 93.000 putnika, daleko manje nego rekordne 2019.
POČETAK SEZONE
U Hrvatsku ovaj vikend ušlo 93.000 putnika, daleko manje nego rekordne 2019.
ZAGREB - S prvim pravim ljetnim vikendom stigao je i toliko očekivani val turista. U Hrvatskoj ih je trenutačno oko 290 tisuća, među kojima 250 tisuća inozemnih. Više od pola boravi ih u Istri i na Kvarneru, najviše Nijemaca, Slovenaca, Austrijanaca, Čeha i Poljaka.
Britanski turoperatori u srijedu će danom akcije pozvati vladu da olakša putovanja
PUTOVANJA
Britanski turoperatori u srijedu će danom akcije pozvati vladu da olakša putovanja

LONDON - Britanske aviokompanije i turoperatori planiraju „dan akcije“ za srijedu čime bi vladu koja obeshrabruje putovanja Britanaca u popularne destinacije, a među njima je i Hrvatska, pritisnuli da ublaži ograničenja prije vrhunca sezone godišnjih odmora.

Snažan lipanjski rast na Kvarneru daje nadu u dobru turističku sezonu
DOBRE NAZNAKE
Snažan lipanjski rast na Kvarneru daje nadu u dobru turističku sezonu
RIJEKA - Ljeto koje će i kalendarski početi u ponedjeljak te sve bolja epidemiološka situacija u Hrvatskoj i više su nego dobar nagovještaj obećavajuće turističke sezone koja se, sudeći po velikom broju vozila na graničnim prijelazima, polako zahuktava.
Splitsko-dalmatinska županija: Hoteli bi mogli imati bolju špicu sezone nego rekordne 2019.
OPTIMIZAM
Splitsko-dalmatinska županija: Hoteli bi mogli imati bolju špicu sezone nego rekordne 2019.
SPLIT - Najave za špicu sezone zasad su fenomenalne - u velikim hotelskim lancima čak i bolje nego za rekordnu 2019. godinu.
U Crnoj Gori 35.000 turista, 60% u odnosu na 2019.
TURIZAM
U Crnoj Gori 35.000 turista, 60% u odnosu na 2019.
PODGORICA – Prema podacima Nacionalne turističke organizacije (NTO), u Crnoj Gori trenutno boravi 35.000 turista, što je 60 odsto nego u istom periodu 2019. godine, saopštio je danas crnogorski ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE