GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mrak-Taritaš o Šipušu: Odmah bih zvala premijera, Pusić i održala pressicu

Mrak-Taritaš o Šipušu: Odmah bih zvala premijera, Pusić i održala pressicu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.07.2015 / 16:06
Autor: SEEbiz / H
PETRINJA - Ministrica graditeljstva i prostornog uređenje Anka Mrak-Taritaš rekla je u ponedjeljak kako bi se ona, da joj se dogodilo ono što se dogodilo njezinom kolegi ministru kulture Berislavu Šipušu, odmah javila premijeru, a i Vesni Pusić, jer je član Predsjedništva HNS-a, te sazvala konferenciju za novinare i jasno i glasno rekla što joj se dogodilo te da tu pogrešku neće ponoviti.
Za današnjeg boravka u Petrinji novinari su ministricu Mrak-Taritaš pitali je li ministar kulture Berislav Šipuš postupio ispravno i je li trebao dati mandat na raspolaganje.

Ministrica je najprije odgovorila kako ne želi komentirati svoje kolege koji za svoj rad odgovaraju premijeru, ali zna kako bi ona postupila.

"Svatko ima pravo na grešku, ali kao ministar, imate samo manje pravo griješiti. Da se meni to desilo, javila bih se isti čas premijeru i gospođi Pusić jer sam član Predsjedništva HNS-a. U ponedjeljak bih sazvala tiskovnu konferenciju te jasno i glasno rekla što mi se desilo i zašto se desilo, što sam napravila, jer imam pravo na grešku i da je više neću ponoviti", zaključila je Mrak-Taritaš.

Tagovi: Anka Mrak-Taritaš, Berislav Šipuš, Vesna Pusić
PROČITAJ I OVO
Što znače novi uvjeti za odobravanje proizvodno vezanih potpora?
DOBAR ISKORAK
Što znače novi uvjeti za odobravanje proizvodno vezanih potpora?
ANALIZA - Ministarstvo poljoprivrede je početkom veljače predložilo izmjene uvjeta pod kojima će se odobravati proizvodno vezane potpore (PVP) iz Programa izravnih plaćanja i Programa državne potpore za iznimno osjetljive sektore u poljoprivredi, a koji će se primjenjivati na zahtjeve za 2021. godinu.
Snažan rast azijskih indeksa
TRŽIŠTE KAPITALA
Snažan rast azijskih indeksa
ŠANGAJ - Na azijskim su burzama u četvrtak cijene dionica znatno porasle, nadoknadivši dio jučerašnjih gubitaka, jer su nakon komentara predsjednika Feda Jeromea Powella splasnula strahovanja od jačanja inflacije i povećanja kamata.
Wall Street porastao, splasnula strahovanja od inflacije
RAST
Wall Street porastao, splasnula strahovanja od inflacije
NEW YORK - Na Wall Streetu su u srijedu cijene dionica znatno porasle jer su nakon komentara predsjednika Feda Jeromea Powella splasnula strahovanja ulagača od inflacije, a popustio je i pritisak na tehnološki sektor.
Svako drugo maslinovo ulje u hrvatskim trgovinama je lažno
PORAZNO
Svako drugo maslinovo ulje u hrvatskim trgovinama je lažno
ZAGREB - Više od polovice maslinovih ulja koja se na hrvatskom tržištu prodaju kao ekstradjevičanska ne odgovaraju deklaraciji ekstradjevičanskih, alarmantni su podaci Državnog inspektorata, čiji su inspektori u lanjskoj godini uzorkovali i analizirali kvalitetu, sljedivost, senzorska svojstva i autentičnost 25 takvih ulja.
Goldman Sachs: Zlato i bitcoin nisu u koliziji
ANALITIČARI
Goldman Sachs: Zlato i bitcoin nisu u koliziji
NEW YORK - Što se tiče korelirane imovine, analitičari su se klonili usporedbe zlata izravno s bitcoinima. Ali primijetili su vrlo snažnu korelaciju između bitcoina i neplemenitih metala - bakra, kositra, cinka - koji se od listopada neprestano kreću prema gore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE