GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Montažstroj u najnovijem projektu daje glas starijima od 55 godina

Montažstroj u najnovijem projektu daje glas starijima od 55 godina
PROJEKTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2012 / 13:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Montažstroj u najnovijem projektu daje glas svim starijima od 55 godina. Projekt započinje okupljanjem generacije 55%2B u Zagrebačkom kazalištu mladih od 7. do 13. svibnja i nastavlja se dvomjesečnim druženjem i radionicama rekreativnog, terapeutskog i kreativnog tipa.
Radionice će se odvijati u raznim kulturnim centrima diljem Zagreba (Maksimir, Prečko, Travno, Trešnjevka, Ribnjak) u jutarnjim i večernjim grupama.

Cilj je projekta zajedno s osobama starijima od 55 godina stvoriti kazališnu predstavu i dokumentarni film u kojima će glavni protagonisti biti upravo osobe starije od 55 godina kako bi ispričale hrvatskoj javnosti najvažniju minutu svoga života. Svaki od protagonista provest će na sceni točno onoliko sekundi koliko ima godina – toliko sekundi će dobiti i u kadru dokumentarnog filma. U tom kratkom vremenu protagonisti će nam pokušati predstaviti na različite načine svoje priče i minute.

Ovim jedinstvenim projektom Montažstroj nastavlja specifičan pristup umjetnosti u kojem ona mora biti u službi zajednice u kojoj nastaje. Nakon napuštenih ljudi i pasa u predstavi Timbuktu te nezaposlenih žena u Srce moje kuca za nju , Montažstroj najnoviji projekt posvećuje ljudima koji su najčešće ugroženi ekonomskim previranjima suvremenog društva.

Montažstroj vas poziva: Ukoliko imate 55 ili više godina, odvažite se na sudjelovanje u ovom iznimnom projektu. Ako ste mlađi od 55 godina, potaknite svoje roditelje, djede, bake i prijatelje da nam se pridruže i ispričaju nam koja je to minuta najvažnija.

Tagovi: Montažstroj, Borut Šeparović
PROČITAJ I OVO
Većina poduzetnika smatra da su turističke zajednice potpuno beskorisne
STAVOVI
Većina poduzetnika smatra da su turističke zajednice potpuno beskorisne
ZAGREB - Udruga Glas poduzetnika je provela anketu među svojim članstvom. Na pitanje što očekuju od turističkih zajednica čak 82 % poduzetnika nema nikakvih očekivanja jer misle da su turističke zajednice potpuno beskorisne.
Zagrebačka burza: Prijepodnevni rast indeksa
ZSE INTRADAY UPDATE
Zagrebačka burza: Prijepodnevni rast indeksa

ZAGREB - Na Zagrebačkoj su burzi u četvrtak prijepodne glavni dionički indeksi su ojačali oko jedan posto, prateći tako dobitke na europskim burzama, pri čemu je Crobex ponovno nadomak psihološki važne razine od 1.600 bodova.

Krapinsko-zagorska županija pomaže svojim poljoprivrednicima
POMOĆ
Krapinsko-zagorska županija pomaže svojim poljoprivrednicima

KRAPINA - Krapinsko-zagorska županija svojim je poljoprivrednicima spremna financijski pomoći u promociji proizvoda i razvoju proizvodnje, radi toga je župan Željko Kolar raspisao natječaj temeljem kojega poljoprivrednik može dobiti do 10 tisuća kuna potpore.

Azijska tržišta: Rast indeksa, investitori očekuju nove poticaje
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Rast indeksa, investitori očekuju nove poticaje
ŠANGAJ - Na azijskim su burzama u četvrtak cijene dionica porasle jer se ulagači nadaju da će širenje koronavirusa u svijetu uskoro dosegnuti vrhunac i da će vlasti uvesti dodatne poticajne gospodarske mjere.
Wall Street porastao, energetski sektor najveći dobitnik
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street porastao, energetski sektor najveći dobitnik
NEW YORK - Na Wall Streetu su u srijedu burzovni indeksi znatno porasli jer se ulagači nadaju da je širenje koronavirusa u SAD-u blizu vrhuncu i da će uskoro vijesti biti bolje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE