GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Magma: Dodatni rok za upis dionica

Magma: Dodatni rok za upis dionica
ROKOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.10.2014 / 10:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Glavna skupština društva Magme donijela je odluku o povećanju temeljnog kapitala izdavanjem redovnih dionica, unosom u pravima, uz isključenje prava prvenstva postojećih dioničara, kojom su vjerovnici Društva iz predstečajne nagodbe bili pozvani da upišu dionice i unosu u temeljni kapital Društva tražbine utvrĎene u postupku predstečajne nagodbe.

Zbog upita vjerovnika koji nisu unutar roka upisali dionice, odredit će se dodatni rok od 30 dana za upis predmetnih dionica, a o čemu će se pravovremeno izvijestiti ulagatelji i vjerovnici iz predstečajne nagodbe.

Početkom godine, sklopljena je predstečajna nagodba nad Magmom, koju su potpisali vjerovnici čije tražbine ukupno čine 63,99 posto ukupnih obveza društva.

 

Po glavnim odrednicama plana restrukturiranja, koji su vjerovnici prihvatili sredinom lipnja prošle godine, strategija daljnjeg poslovanja Magme temeljila bi se "na novim pokretačima tržišta, 3D printing tehnologiji i novoj industrijskoj revoluciji".

Tagovi: Magma, Goranko Fižulić, ZSE:MGMA-R-A
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Indeksi prekinuli višednevni uspon
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi prekinuli višednevni uspon
ZAGREB - Crobex indeks Zagrebačke burze u četvrtak je prekinuo pozitivni niz koji je trajao 19 dana uzastopno, a oslabio je i Crobex10, uz nešto veći promet nego prethodnoga dana, pri čemu je četiri izdanja ostvarilo milijunske promete.
Hanfa: PBZ Croatia osiguranje mora otkloniti nepravilnosti u određivanju i praćenju ulaganja u inozemne dionice
RJEŠENJE
Hanfa: PBZ Croatia osiguranje mora otkloniti nepravilnosti u određivanju i praćenju ulaganja u inozemne dionice
ZAGREB – Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga donijela je rješenje kojim se društvu PBZ CROATIA OSIGURANJE za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima (Društvo), u dijelu poslovanja koji se odnosi na investicijski proces i ulaganje imovine mirovinskih fondova izriču mjere za otklanjanje utvrđenih nezakonitosti i nepravilnosti, kao i preporuke za poboljšanje u tom segmentu poslovanja
Dolar u blagom plusu prema košarici valuta
FOREX
Dolar u blagom plusu prema košarici valuta
LONDON - Tečaj dolara u četvrtak je blago ojačao prema najvažnijim svjetskim valutama na međunarodnim tržištima, poduprt ovotjednim snažnim rastom prinosa na američke državne obveznice, dok investitori čekaju nove smjernice sa skorašnje sjednice američkog Feda.
Kako potaknuti generacijsku obnovu na selu?
ANALITIČARI
Kako potaknuti generacijsku obnovu na selu?
ZAGREB - Mladim poljoprivrednicima je nužna pomoć pri pokretanju poslovanja bespovratnim sredstvima za novoosnovana poduzeća, potporu dohotku i mogućnosti kao što je dodatno osposobljavanje, ističu uz ostalo iz konzultantske tvrtke Smarter u analizi mjera kojima bi se potaknula generacijska obnova na selu.
Interomnia kreće u preuzimanje KSG brokera
BROKERI
Interomnia kreće u preuzimanje KSG brokera
ZAGREB - Interomnia d.o.o., jedna od vodećih domaćih brokerskih kuća u osiguranju i reosiguranju, započela je pregovore o preuzimanju konkurentskog društva KSG Broker d.o.o., najavljuje direktorica Interomnie Paulina Fudurić.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE