GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lideri za lidere: Saznajte najnovije poslovne, marketinške i tehnološke trendove

Lideri za lidere: Saznajte najnovije poslovne, marketinške i tehnološke trendove
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2015 / 13:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Moraš voljeti to što radiš i moraš unijeti emocije u to što radiš, jer to što uneseš stvara tu razliku i vrijednost. Uvijek treba pokušavati prelaziti granice i rušiti barijere, riječi su prof.dr.sc. Pere Lučina, rektora Sveučilišta u Rijeci, jednog od 20 lidera, panelista ovogodišnje konferencije Lideri za lidere, s temom BUSINESS TRENDS, INNOVATION & GROWTH, koja će se održati u Hotelu Westin, u Zagrebu 8. svibnja 2015.
Lider s pozitivnom i optimističnom filozofijom razmišljanja, velikom dozom samopouzdanja i vjere u vlastitu i snagu svog tima može pomicati granice i uraditi ključnu stvar - potaknuti pozitivnu energiju, potpaliti vatru u srcima i glavama svog tima i inspirirati na uspjeh.

Branimir Muidža – 'lider ambasador'

Drugu godinu zaredom, u organizaciji Mirakula i Motivacijskog govornika, konferencija okuplja preko 200 vodećih regionalnih managera i poduzetnika iz ICT-a, marketinga, financija, proizvodnje, edukacije i poslovnog savjetovanja. Panelisti će konkretnim primjerima i poslovnim situacijama pokazati koji su trendovi u poslovanju, marketing managementu te kako financirati projekte s ciljem osvajanja novih tržišta.

Imajte hrabrosti pogriješiti i riskirati. Budite znatiželjni i naučite dobro slušati što drugi govore. Onoliko ste dobar lider, koliko su za vaše liderstvo spremni vaši suradnici.

Dubravko Hoić – 'lider ambasador'

U tradicionalno inspirativnom, pozitivnom ozračju ispunjenom izazovima i mogućnostima, a uz zanemarivanje standardnih poslovnih floskula 'trebamo', fokus konferencije je na proaktivnosti i konkretnim primjerima 'napravili smo', 'griješili smo', iz pogrešaka učimo i želimo to podijeliti s drugima, kako bi se razmjenom know-howa povećao broj uspješnih kompanija u Hrvatskoj.

Lider mora jasno i nedvosmisleno upravljati kompanijom, svi nalozi moraju biti kristalno jasni. Da bi to mogao raditi, mora biti siguran u sebe, u svoje poteze, ne mijenjati stavove i mišljenja i nadasve biti pravedan.

Dragutin Kamenski – 'lider ambasador'

Konferencija je suma poslovnog i životnog iskustva lidera iz regije, koncentriranih u 4 strateška panela, dok drugi blok panela započinje zanimljivim predavanjem Guerrilla Leadership: Leading from the middle rather than the front, koje će održati dr. Ernie Stark - RIT Croatia.

TECHNOLOGY & INNOVATION
Panelisti: Tomislav Bilić, Ante Mandić, Krešo Perica, Damir Sabol, Ivan VidakovićMARKETING MANAGEMENT - DIGITAL BUSINESS & TECHNOLOGY TRENDS
Panelisti: Mario Fraculj, dr.sc. Jadranka Ivanković, Marina Pulišić, Nikola Vrdoljak, Nikola ŽinićGuerrilla Leadership: Leading from the middle rather than the front, dr. Ernie Stark

PROJECT MANAGEMENT & FINANCING
Panelisti: Kristijan Buk, Denis Čupić, prof.dr.sc. Pero Lučin, dr.sc. Vladimir Preveden, Marko RemenarBUSINESS GROWTH & EMERGING MARKETS
Panelisti: Tomislav Debeljak, Mladen Fogec, Lana Popović, dr. Thomas Sichla, Zoran Uranjek

A successful leader is someone who is completely committed to the position that he or she holds, and the organization that they are a part of. They have to intellectually and emotionally truly believe in what the organization does.

Don Hudspeth

Na konferenciji ćete saznati:

kako usmjeriti svoja ulaganja u marketing i iskoristiti najnovije marketinške trendovena koji način i iz kojih izvora financirati krupne investicije i upravljati složenim projektimakoji su najefikasniji kanali izlaska na strana tržišta i kako postati globalna tvrtka, te koja najnovija ICT rješenja možete implementirati u svojim tvrtkamau kojem se smjeru razvija poslovanje u novom digitalnom dobu i kako iskoristiti prednosti razvoja tehnologije u inoviranju poslovnih procesa.

Vidimo se 08.05.2015. u Westinu!

Pokrovitelji konferencije su Qatar Airways, Vocor media i Virtus dizajn, a edukacijski pokrovitelj je RIT Croatia.

Konferenciju također podržavaju institucionalni partneri Hrvatska udruga poslodavaca, MBA Croatia, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora i Udruga talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj te 'Lideri ambasadori' Comprom plus, Kamgrad, Krauthaker, Sirana Gligora i Tvornica cementa Kakanj.

Medijski pokrovitelji su BIZdirekt, tportal, JaTrgovac, Business magazine, EduCentar, Outdoor akzent, Narodni radio, Antena Zagreb, SEEbiz.eu, banka.hr, Advertiser Serbia, Poslovne novine, Zagreb Plakat, Moj posao, Poslovni turizam i SEEbiz.net.

'Lideri ambasadori' konferencije su i ove godine stali uz konferenciju Lideri za lidere, između ostalih, to su: Ivana Medo Bogdanović, dr.sc. Miroslav Dragičević, prof.dr.sc. Ivan Đikić, Boris Galić, Ivan Gligora, Dubravko Hoić, Damir Hoyka, Donald Hudspeth, Dragutin Kamenski, Ivana Kolar, Gordan Kožulj, Vlado Krauthaker, Zdenko Leko, Branimir Muidža, Dimitrije Popović, Ivo Usmiani.

Više informacija o konferenciji, s detaljnom agendom i opisom, možete pronaći na službenim web stranicama: Konferencija Lideri za lidere.

Tagovi: Lideri za lidere, Pero Lučin, Hotel Westin, Branimir Muidža, Dubravko Hoić
PROČITAJ I OVO
Azijska tržišta: Drugi uzastopni rast indeksa
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Drugi uzastopni rast indeksa
ŠANGAJ - Na azijskim su burzama cijene dionica porasle, drugi dan zaredom, pa tako prate jučerašnji rast Wall Streeta jer su ulagači procijenili da je dobra prilika za kupnju dionica nakon oštrog pada cijena proteklih tjedana.
Wall Street snažno porastao na početku tjedna
SKOK INDEKSA
Wall Street snažno porastao na početku tjedna
NEW YORK - Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica snažno porasle jer su ulagači procijenili da je povoljna prilika za kupnju nakon što su burzovni indeksi pali četiri tjedna zaredom.
Zagrebačka burza: Skroman promet, Viro gubitnik dana
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Skroman promet, Viro gubitnik dana

ZAGREB - Uz skroman redovni promet dionicama, glavni dionički indeksi Zagrebačke burze u ponedjeljak su blago korigirani, uz različite predznake.

Savjet Hanfe: Financijski sektor u 2020. može izdržati teret koronakrize
PROGNOZE
Savjet Hanfe: Financijski sektor u 2020. može izdržati teret koronakrize
ZAGREB - Savjet Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) u ponedjeljak je razmatrao utjecaj koronakrize na sektor financijskih usluga, ustvrdivši da da su procijenjeni gubici fondovske industrije u ovoj godini manji od njihovih dobitaka iz 2019., a i bilance osiguravajućih društava mogu podnijeti novi šok na tržištima.
UMFO: Uvođenje eura značajno će povećati likvidnost imovine mirovinskih fondova
MIROVINCI
UMFO: Uvođenje eura značajno će povećati likvidnost imovine mirovinskih fondova
ZAGREB - Uvođenje eura ukinut će ili bitno smanjiti valutne i kreditne rizike, a imovina mirovinskih fondova bit će znatno likvidnija, rečeno je u ponedjeljak na skupu o utjecaju uvođenja eura za mirovinske fondove u Hrvatskoj, u organizaciji Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava (UMFO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE