GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lawrence Frankopan novi direktor umaškog ATP turnira

Lawrence Frankopan novi direktor umaškog ATP turnira
IMENOVANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.01.2015 / 12:07
Autor: SEEbiz
UMAG - Istraturist Umag, organizator prestižnog međunarodnog turnira Croatia Open Umag, imenovao je glavnog izvršnog direktora kompanije StarWing Sports Management Lawrencea Frankopana novim direktorom Croatia Opena.
"S ciljem unaprjeđenja ATP turnira, jednog od najprepoznatljivijih događanja Umaga i Hrvatske, odlučili smo udružiti se s međunarodnom agencijom za sportski menadžment StarWing te imenovati njezina izvršnog direktora Lawrencea Frankopana direktorom turnira. Očekujemo da će iskustvo gospodina Frankopana doprinijeti vrijednosti turnira poboljšanjem njegove međunarodne gledanosti i to kroz povećanje broja zemalja i TV postaja koje prenose Croatia Open iz Umaga te unaprjeđenje cjelokupne međunarodne promocije turnira. Time smo pokazali kako smo ozbiljni u namjeri da ne samo zadržimo već i unaprijedimo umaški ATP turnir'', rekao je direktor Istraturista Ronald Korotaj.

''Croatia Open, ATP natjecanje iz serije 250 prošle je godine proslavilo 25. godišnjicu u 2014. godini te će u predstojećim godinama nastojati ostvarivati i neka nova postignuća. Kao novi direktor naročito ću nastojati promovirati te predstavljati Croatia Open na ATP Touru i time dodatno motivirati najbolje svjetske igrače da dođu u Umag. Zajedničko dugogodišnje iskustvo u teniskom menadžmentu će nedvojbeno pomoći StarWingu da ponudi popis igrača koji doliči natjecanju Croatia Open'', istaknuo je novi direktor Croatia Opena Lawrence Frankopan.

Croatia Open Umag jedan je od najstarijih i najpoznatijih hrvatskih ATP turnira. Od samoga početka 1990., turnir u Umagu svake godine dočekuje brojne sjajne tenisače. Uz odlične teniske izvedbe, posjetitelji uživaju u bogatom gourmet programu, koncertima i nastupima uživo te cjelokupnom jedinstvenom ugođaju.


Tagovi: Lawrence Frankopan, Croatia Open, Istraturist, Ronald Korotaj
PROČITAJ I OVO
Hanfa: Imovina obveznih mirovinskih fondova premašila 125 mlrd kn
OMF
Hanfa: Imovina obveznih mirovinskih fondova premašila 125 mlrd kn
ZAGREB - Obvezni mirovinski fondovi (OMF) krajem ovogodišnjeg svibnja imali su 2,07 milijuna članova, što je za 37,6 tisuća više nego godinu ranije, dok im je imovina porasla za 12,8 milijardi kuna, premašivši 125 milijardi, podaci su Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa).
BDI Index znatno iznad desetogodišnjeg prosjeka
BRODARSKO TRŽIŠTE
BDI Index znatno iznad desetogodišnjeg prosjeka
ANALIZA - Mnogi smatraju porast ili smanjenje indeksa vodećim pokazateljem budućeg gospodarskog rasta.
Slovenija izdaje prve održive obveznice vrijedne milijardu eura
OBVEZNICE
Slovenija izdaje prve održive obveznice vrijedne milijardu eura
LJUBLJANA - Slovenija je uspješno izdala prvu obveznicu održivosti u kojoj su sredstva od emisije namijenjena financiranju isključivo održivih projekata. Dospijeće je 10 godina, a prinos do dospijeća 0,170 posto.
Hrvatska se ipak zazelenila na europskoj covid-karti
ISPRAVLJENA GREŠKA
Hrvatska se ipak zazelenila na europskoj covid-karti
ZAGREB - Iako je na novoj epidemiološkoj karti Europskog centra za sprječavanje i kontrolu bolesti (ECDC) Hrvatska prvotno bila siva, kasno sinoć u novoj verziji ipak se 'zazelenila'.
Lisabon nameće strože mjere i ograničava putovanja
ZATVARANJE
Lisabon nameće strože mjere i ograničava putovanja
LISABON - Strože covid mjere bit će nametnute lisabonskoj regiji, dok vlasti nastoje držati pod kontrolom porast broja zaraženih koji prijeti portugalskoj turističkoj sezoni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE