GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kiril Tjurdenjev novi generalni direktor NIS-a

Kiril Tjurdenjev novi generalni direktor NIS-a
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.03.2017 / 13:48
Autor: SEEbiz / Beta
BEOGRAD - Novi generalni direktor Naftne industrije Srbije (NIS) je Kiril Tjurdenjev, dosadašnji prvi zamenik generalnog direktora NIS-a za preradu i promet, saopštila je danas ta kompanija.

Kiril Kravčenko će, kako je saopšteno, nastaviti da obavlja funkciju zamenika generalnog direktora Gaspromnjefta za upravljanje inostranim aktivama.

Nastaviće i da učestvuje u rešavanju strateških pitanja razvoja NIS-a, koristeći stečeno ekspertsko iskustvo u upravljanju aktivom Gaspromnjefta u Srbiji.

Predsednik Odbora direktora NIS-a, prvi zamenik generalnog direktora Gazpromnjefta Vadim Jakovljev je u ime akcionara izrazio uverenost da će profesionalizam Kirila Tjurdenjeva obezbediti kontinuitet razvojnog kursa NIS-a "koji je usmeren na porast efikasnosti biznisa i transformaciju kompanije u strateškog igrača na balkanskom energetskom tržištu".

Kravčenko je istakao da je ponosan na rezultate koje je NIS postigao za vreme njegovog rada na funkciji generalnog direktora kompanije.

"Za osam godina NIS je prošao ogroman put od lokalne kompanije do ozbiljnog medjunarodnog igrača na energetskim tržištima. Ja ću nastaviti da učestvujem u rešavanju strateških pitanja razvoja NIS u ulozi člana Odbora direktora kompanije i obezbediću neophodne ekspertize za novog generalnog direktora", rekao je on.

Izrazio je uverenje da sa Kirilom Tjurdenjevom NIS dobija efikasnog i iskusnog rukovodioca, sposobnog da uspešno odgovori na sve izazove koji stoje pred kompanijom, i da reši ambiciozne zadatke, vezane za realizaciju ključnih investicionih projekata NIS-a.

Tjurdenjev i NIS-u radi od aprila 2016. godine, na poziciji prvog zamenika generalnog direktora za preradu i promet.

Tagovi: Kiril Tjurdenjev, Naftna industrija Srbije, Kiril Kravčenko, Gazpromnjeft, Gazprom
PROČITAJ I OVO
Čak 90 posto hotelskih kapaciteta u Hong Kongu potpuno prazno
KATASTROFA
Čak 90 posto hotelskih kapaciteta u Hong Kongu potpuno prazno
HONG KONG – U prva dva mjeseca ove godine popunjenost hotelskih kapaciteta je pala ispod 10 posto, uslijed općeg otkazivanja svih evenata, promocija i događanja.
Wall Street: S&P 500 pao sedmi dan uzastopno
NEGATIVNI NIZ
Wall Street: S&P 500 pao sedmi dan uzastopno
NEW YORK - S&P 500 pao je u petak sedmi dan zaredom, a referentni indeks pretrpio je najveći tjedni pad od globalne financijske krize iz 2008. godine, zbog sve većeg straha da bi brzorastući koronavirus mogao gurnuti gospodarstvo u recesiju.
Otkazan ITB Berlin
LOŠE VIJESTI
Otkazan ITB Berlin
ZAGREB - ITB Berlin, vodeći svjetski putnički i turistički sajam ipak se neće održati kako je najavljeno od 4. do 8. ožujka.
Najgori tjedan za europske dionice od listopada 2008.
RASPRODAJA
Najgori tjedan za europske dionice od listopada 2008.
FRANKFURT - Stoxx600 je tijekom tjedna izgubio otprilike 12,7%, što je najgore od listopada 2008. u jeku globalne financijske krize.
Novi pad indeksa na Beogradskoj berzi, Messer u fokusu
CLOSING BELL BSE
Novi pad indeksa na Beogradskoj berzi, Messer u fokusu
BEOGRAD – Na Beogradskoj berzi je nastavljen pad cena akcija i poslednjeg radnog dana u nedelji, a ukupan promet je, zahvaljujući trgovanju državnim obveznicama, skočio na 1,24 milijarde dinara (10,5 miliona evra).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE