GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kanski pobjednik "Drvo života" najveća rujanska atrakcija (VIDEO)

Kanski pobjednik
U KINIMA U RUJNU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.09.2011 / 17:14
Autor: najveća rujanska atrakcija
ZAGREB - U rujnu će se na programu hrvatskih kina naći nekoliko iznimnih filmskih djela. Među prvima izdvaja se novi redateljski uradak cijenjenog Terrencea Malicka, "Drvo života“, koje je na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu nagrađeno "Zlatnom palmom“ kao najbolji film.

Svojim posljednjim filmom predstavit će se i legendarni Woody Allen. Ovoga puta riječ je o čarobnoj priči o najljepšem gradu na svijetu, Parizu, u fantastičnoj komičnoj romansi „Ponoć u Parizu“, koja je, kao i svaki drugi njegov film, okupila brojne glumačke zvijezde. Kao kuriozitet rujanskog filmskog programa izdvaja se akcijska komična pustolovina „Spy Kids: U vrtlogu vremena 4D“, film koji će se, po prvi puta u Hrvatskoj, prikazivati u 4 dimenzije, odnosno moći će se i mirisati! I komedije će obilježiti filmski rujan: „U tuđoj koži“ redatelja „Lovaca na djeveruše“ i scenarista „Mamurluka“, „Ta luda ljubav“ sa Steveom Carellom i Julianne Moore, „Johnny English ponovno jaše“ s Mr. Beanom – Rowanom Atkinsonom i „Koji je tvoj broj?“ s Annom Farris i Chrisom Evansom u glavnim ulogama. Žanr horora predstavljat će filmovi „Put bez povratka 5 3D“, posljednji nastavak kultne horor franšize i „Noć morskih pasa 3D“, u maniri prošlogodišnjeg hita „Piranha 3D“.  U kinima će se naći i triler „Otmica“, prvi film Talyora Lautnera nakon „Sumrak sage“, „Zaraza“ Stevena Soderbergha sa zvjezdanom glumačkom ekipom i jedan 3D crtić „Svemirska avantura“. Dakako, i u rujnu su moguće pojave nenajavljenih filmova ili pomicanje termina prikazivanja najavljenih. Uživajte u filmovima!

DRVO ŽIVOTA (THE TREE OF LIFE)
SAD 2011.
Redatelj: Terrence Malick
Uloge: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain, Hunter McCracken
Žanr: drama
Trajanje: 139 minuta
Budžet: 32 milijuna US$
Distributer: River Road Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Pobjednik Filmskog festivala u Cannesu 2011. godine. Istinski provokativno filmsko iskustvo koje se ne smije propustiti!

Film „Drvo života“ je, prije svega, himna životu, koja otkriva odgovore na pitanja koja „proganjaju“ čovjeka, kroz kaleidoskop intimnog i kozmičkog, od sirovih emocija teksaške obitelji  do  divljih i besko¬načnih rubova prostora i vremena, od dječaka koji gubi nevinost života do čovjeka koji spoznaje strahopoštovanje, čuđenje i transcenden¬ciju.

U kinima od 1. rujna, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)U TUĐOJ KOŽI (THE CHANGE-UP)
SAD 2011
Redatelj: David Dobkin
Uloge: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Leslie Mann, Olivia Wilde
Žanr: komedija
Trajanje: 112 minuta
Budžet: 52 milijuna US$
Distributer: Universal Pictures/Relativity Media/Blitz Film & Video Distribution

Tko kaže da se muškarci ne mogu promijeniti?

Ryan Reynolds, jedan od trenutno najtraženijih glumaca Hollywooda, iza sebe ima godinu punu uspješnih projekata, a u hrvatska kina upra¬vo je stigla urnebesna komedija „U tuđoj koži“ u kojoj, uz Jasona Bate¬mana, igra glavnu ulogu. Ryan tumači lik razuzdanog ženskara bez posla i obveza, koji se nakon pijane noći drugog jutra budi u tijelu svog najboljeg prijatelja, cijenjenog odvjetnika, supruga i oca troje djece. Zamjena tijela dvojice prijatelja „tjera“ ih, doslovno, živjeti život onog drugog, od posla do najintimnijih i osobnih stvari. Film je prepun urnebesnih prizora i duhovitih dijaloga, „rad“ majstora scenarija koje je proslavio „Mamurluk“.

U kinima od 1. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)
PUT BEZ POVRATKA 5 (FINAL DESTINATION 5)
SAD 2011.
Redatelj: Steven Quale
Uloge: Emma Bell, Nicholas D’Agosto, Miles Fisher
Žanr: horor triler
Trajanje: 92 minute
Budžet: 40 milijuna US$
Distributer: Warner Bros. Pictures/New Line Cinema/Blitz Film & Video Distribution

Veliko finale kultne horor franšize u 3D tehnici!

Smrt je u „Putu bez povratka“ sveprisutna, kao i uvijek. Smrt je oslobođena nakon što je predosjećaj jednog mladića spasio skupinu njegovih kolega iz zastrašujućeg kolapsa visećeg mosta. No, ova skupina bezazlenih duša nikada nije trebala preživjeti. U zas¬trašujućoj utrci s vremenom, ova skupina zle kobi grčevito pokušava otkriti način da pobjegne sa zlokobnog dnevnog reda Smrti.

U kinima od 1. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u RealD 3D (www.blitz-cinestar.hr)


NOĆ MORSKIH PASA 3D (SHARK NIGHT 3D)
SAD 2011.
Redatelj: David R. Ellis
Uloge: Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack
Žanr: horor triler
Trajanje: 91 minuta
Budžet: 28 milijuna US$
Distributer: Incentive Filmed Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Ako ste voljeli Piranhu 3D, Noć morskih pasa 3D ćete obožavati!

Vikend u kući na jezeru u zaljevu Louisiane pretvara se u noćnu moru za sedmero prijatelja na godišnjem odmoru kada ih napadne posebna vrsta slatkovodnog morskog psa.

U kinima od 8. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u RealD 3D (www.blitz-cinestar.hr)


TA LUDA LJUBAV (CRAZY STUPID LOVE)
SAD 2011.
Redatelji: Glenn Ficarra, John Requa
Uloge: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon
Žanr: komična romansa
Trajanje: 118 minuta
Budžet: 50 milijuna US$
Distributer: Warner Bros. Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Cal Weaver (Steve Carell) ima četrdeset i koju i živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, sjajnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljuba¬vi. Kada sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov „savršeni“ život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu sama¬ca, Cal, koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, potpuno je neprilagođen. Nesretnog Cala za svog štićenika uzi¬ma Jakov Palmer (Ryan Gosling), frajer koji „poznaje igru“. Ona ga upoznaje s brojnim mogućnostima koje se nude: ženama željnim flerta, muškim opijanjima i osjećajem za stil koji nude mladenački dućani. Usprkos potpunoj promjeni životnog stila i novim osvajanjima, Cal ne mo¬že promijeniti svoje srce, koje ga vodi natrag do mjesta gdje je za njega sve počelo.

U kinima od 8. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)


PONOĆ U PARIZU (MIDNIGHT IN PARIS)
SAD 2011.
Redatelj: Woody Allen
Uloge: Owen Wilson, Rachel McAdams, Kathy Bates, Marion Cotillard, Michael Sheen, Carla Bruni
Žanr: fantastična komična romansa
Trajanje: 94 minute
Budžet: 30 milijuna US$
Distributer: Sony Pictures Classics/Blitz Film & Video Distribution

Čarobni Pariz kako ga vidi Woody Allen!

Romantična komedija o uspješnom i imućnom holivudskom scena¬ristu koji fantazira da napusti Hollywood i postane ozbiljan pisac, predstavlja zvjezdanu glumačku ekipu koju čine Kathy Ba¬tes, Adrien Brody, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Michael Sheen, Owen Wilson i Carla Bruni.

Owen Wilson tumači lik zaručnika, zanesenog nostalgičnog pisca, kojega Pariz apsolutno očara. U svojim noćnim lutanjima roman¬tičnim ulicama, i uz Seineu, susrest će glavne aktere pariškog zlatnog doba iz 20-ih godina prošloga stoljeća. S Hemingwayjem, T. S. Eliotom i Fitzgeraldima obilazit će kultna mjesta. Družit će se s Pi¬casssom, Daliem i njihovim ljubavnicama i muzama…

U kinima od 15 rujna, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)
JOHNNY ENGLISH PONOVNO JAŠE (JOHNNY ENGLISH REBORN)
SAD 2011.
Redatelj: Joe Johnston
Uloge: Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Dominic West
Žanr: komedija
Budžet: 140 milijuna US$
Distributer: Universal Pictures/Working Title/Blitz Film & Video Distribution

Rowan Atkinson vraća se kao nevjerojatno neustrašivi tajni agent, Johnny English, koji ne poznaje strah i opasnost! Jedan muškarac, jedna misija – bez ikakve šanse! Smijte se licu opasnosti!
 
U godinama kada su špijuni tajnih službi nestali sa scene, Johnny English (Rowan Atkinson) svoje vještine „brusio“ je u udaljenim dijelovima Azije. Kada tajna služba Njezinog Veličanstva sazna za planirani napad na kineskog premi¬jera, hitno moraju pronaći neortodoksnog agenta, prije nego se dogodi tragedija i izbije globalni kaos. Kada ga svijet ponovno treba – Johnny English se vraća u akciju!

U kinima od 15. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)
OTMICA (ABDUCTION)
SAD 2011.
Redatelj: John Singleton
Uloge: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Jason Isaacs, Sigourney Weaver
Žanr: akcijski
Distributer: Lionsgate/Blitz Film & Video Distribution

Prva velika uloga Taylora Lautnera nakon „Sumrak sage“! Borba za istinu bit će njegova borba za život! Što ako je vaš cijeli život bio laž?
 
Nathan (Taylor Lautner) nikada nije osjećao bliskost sa svojim roditeljima. Igrom slu¬čaja otkriva svoju sliku na stranicama nestalih osoba i shvaća da je kao dijete otet. Počinje otkrivati veliku zavjeru, zbog koje je prisiljen bježati da bi spasio živu glavu.

U kinima od 22. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)


SVEMIRSKA AVANTURA 3D (BELKA I STRELKA. ZVEZDNYE SOBAKI/SPACE DOGS 3D)
Sinkroniziran na hrvatski!
Rusija 2010.
Redatelji: Inna Evlannikova, Svyatoslav Ushakov
Glasovi: Iva Šulentić, Ana Vilenica, Boris Mirković
Žanr: animirana pustolovna komedija
Trajanje: 85 minuta
Budžet: 35 milijuna US$
Distributer: Epic Pictures Group/Blitz Film & Video Distribution

Uzbudljiva priča prati prva dva psa koji su lansirani u svemir kružili oko Zemlje i sretno se vratili. Belka i Strelka na svemirsku su se avan¬turu uputili 1960. godine iz tadašnjeg Sovjetskog Saveza i postali su najpoznatiji svjetski psi astronauti. Ovo je njihova pseća priča, jer ljudi često skrivaju pravu istinu.

U kinima od 22. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u RealD 3D (www.blitz-cinestar.hr)


ZARAZA (CONTAGION)
SAD/Ujedinjeni Arapski Emirati 2011.
Redatelj: Steven Soderbergh
Uloge: Marion Cotillard, Mat Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet  
Žanr: akcijski ZF triler
Trajanje: 105 minuta
Budžet: 40 milijuna US$
Distributer: Warner Bros. Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Ništa se ne širi toliko brzo kao – strah! Ni sa kim ne razgovarajte! Nikoga ne dodirujte!
 
Film prati širenje smrtonosnog virusa koji ubija ljude u svega neko¬liko dana i prenosi se zrakom. Dok se epidemija širi i prerasta u pandemiju, svjetska zdravstvena organizacija pokušava pronaći lijek i obuzdati paniku koja se počela širiti brže od samog virusa. Istovremeno, „obični“ ljudi bore se za opstanak u društvu koje se ras¬pada.

U kinima od 29. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)
KOJI JE TVOJ BROJ? (WHAT'S YOUR NUMBER?)
SAD 2011.
Redatelj: Mark Mylod
Uloge: Anna Farris, Chris Evans, Chris Pratt  
Žanr: komedija
Trajanje: 106 minuta
Budžet: 40 milijuna US$
Distributer: 20th Century Fox/Blitz Film & Video Distribution

Amy traži svog najboljeg bivšeg!
 
Ally (Anna Farris) razmatra 20 bivših ljubavnika i pita se nije li jedan od njih mo¬gao biti Gospodin Savršeni i njezina prava ljubav? Jeste li i vi napra¬vili svoju (s)ex listu?

U kinima od 29. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)


SPY KIDS: U VRTLOGU VREMENA 4D (SPY KIDS: ALL THE TIME IN THE WORLD IN 4D)
SAD 2011.
Redatelj: Robert Rodriguez
Uloge: Jessica Alba, Jeremy Piven, Joel McHale
Žanr: akcijska komična pustolovina
Trajanje: 89 minuta
Budžet: 27 milijuna US$
Distributer: Troublemaker Studios/Dimension Films/Blitz Film & Video Distribution

Prvi 4D film u Hrvatskoj! Spašavanje svijeta njima je obiteljska zabava!
 
Četvrti nastavak urnebesne špijunske avanture s ekskluzivnom ulogom Cristiana Ronalda!

Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) naizgled ima sve. Udala se za novinara koji otkriva špijune, ima bebu i pomajka je dvoje iznimno inteligentnih blizanaca. U stvarnosti, iznimno joj je teško pokušavati biti mama Rebecci i Cecilu, jer je oni ne žele u svom životu. Osim toga, njezin suprug ne bi prepoznao špijuna ni da živi s njim, što je u ovom slučaju i činjenica jer je Marissa bivša tajna agentica. Stvari se mi¬jenjaju kada Marissu ponovno aktiviraju u službu jer sudbini svijeta zaprijeti strašni Timekeeper (Jeremy Piven).

U kinima od 29. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 4D Aroma-Scope tehnici (www.blitz-cinestar.hr)

Tagovi: Terrence Malick, Woody Allen, Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Alba, Owen Wilson, Rowan Atkinson
PROČITAJ I OVO
Azijska tržišta: Indeksi pali treći dan zaredom
PAD
Azijska tržišta: Indeksi pali treći dan zaredom
ŠANGAJ - Na azijskim su burzama cijene dionica u srijedu pale treći dan zaredom, no vrlo blago jer su ponešto ublažene zabrinutosti nakon što je kineska kompanija Evergrande poručila da će platiti neke dospjele kamate na obveznice.
Oprez na Wall Streetu, indeksi stagnirali
AMERIČKO TRŽIŠTE
Oprez na Wall Streetu, indeksi stagnirali
NEW YORK – Na Wall Streetu su u utorak burzovni indeksi ostali gotovo nepromijenjeni, nakon oštrog pada dan prije, a trgovalo se oprezno zbog rizika od kolapsa kompanije Evergrande i neizvjesnosti uoči poruka čelnika Feda.
Zagrebačka burza: Indeksi blago porasli, u fokusu Podravka
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi blago porasli, u fokusu Podravka
ZAGREB - Nakon žestoke rasprodaje u ponedjeljak, utorak je donio blagi oporavak na Zagrebačkoj burzi.
Zagrebački ugostitelji dobivaju krovnu digitalnu platformu Zagreb Mingles
GASTRO
Zagrebački ugostitelji dobivaju krovnu digitalnu platformu Zagreb Mingles
ZAGREB - Nakon dugog toplog ljeta, život se vratio na zagrebačke ulice, a novim projektom Zagreb Mingles, on će doživjeti svoj gastronomski vrhunac koji će biti sjajna uvertira u uzbudljivu jesen u metropoli.
Dolarov indeks kliznuo s najviših razina u četiri tjedna
FOREX
Dolarov indeks kliznuo s najviših razina u četiri tjedna
LONDON - Dolar je u utorak oslabio s najviše razine u četiri tjedna prema ostalih šest najvažnijih svjetskih valuta na međunarodnim tržištima, dok investitori za daljnje smjernice u vezi poticaja čekaju odluke s ovotjednih sjednica ključnih središnjih banaka, posebno američkog Feda.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE