GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kampanja TZ Grada Zagreba proširena i na Zagorje

Kampanja TZ Grada Zagreba proširena i na Zagorje
PROMOCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.08.2021 / 21:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Promotivna kampanja Turističke zajednice grada Zagreba "Blizu grada, blizu srca", proširena je suradnjom s Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije te se tako po prvi put zajedno promoviraju Zagreb i Zagorje kroz jedinstvenu destinacijsku kampanju, objavile su u srijedu dvije turističke zajednice.

Kako se navodi u priopćenju, uz fokus na boravak na otvorenom, u zelenilu i prirodi, dodatan naglasak stavljen je na eno-gastronomsku ponudu i povijesnu baštinu.

Direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba (TZGZ) Martina Bienenfeld poručuje kako je suradnja s Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije logičan korak nadogradnje kampanje "Blizu grada, blizu srca".

"Kreirali smo novi vizual, promotivni film, kao i web stranice gdje nudimo razne itinerere i ideje za izlete koji prirodno povezuju Zagreb i Zagorje. Tako se može krenuti gastronomskim putevima Zagreba i Zagorja, iskusiti tri dana zanimljivosti i opuštanja ili, pak, pogledati prijedloge za zabavan i aktivan vikend u Zagrebu i Zagorju. Tu je i nova rubrika 'Jeste li znali' koja otkriva da više od 75 posto površine Zagreba prekrivaju zelene površine te da se barem jedan od 45 gradskih parkova nalazi u svakom kvartu, kao i druge zanimljivosti", istaknula je Bienenfeld.

Uz to, kroz kratke video recepte predstavlja se tradicionalna kuhinja Zagreba i Krapinsko-zagorske županije.

TZGZ kampanju pokreće na tržištima Hrvatske, Austrije, BiH, Njemačke, sjeverne Italije, Slovenije i Srbije, a svi materijali, kao i web stranice, jezično su prilagođeni tržištima kojima se obraća.

"Ovakvim sadržajima produžujemo boravak gostiju u obje destinacije", poručila je Bienenfeld.

Voditeljica Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Sanja Škrinjar također je izrazito zadovoljna prvom takvom suradnjom.

"Preklapanja najznačajnijih emitivnih tržišta za obje destinacije su svakako polazišna osnova za realizaciju jedne takve suradnje i vjerujemo da se izuzetno dobro nadopunjujemo u kreiranju još kvalitetnije i bogatije ponude za sve buduće goste naših destinacija s tendencijom produženja boravka na području Zagreba i Zagorja, tim više što se Zagorje 'naslanja' na Zagreb i itekako je dobra cestovna povezanost dviju najznačajnijih turističkih destinacija u kontinentalnom dijelu Hrvatske", istaknula je Škrinjar.

Kampanja "Blizu grada, blizu srca" kreirana je s ciljem stvaranja jedinstvene platforme promocije bogate ponude Zagreba i njegove okolice.

Kampanja je proširena na Krapinsko-zagorsko županiju te će se, kao destinacijska kampanja, obraćati emitivnim tržištima tijekom cijele godine, navodi se u priopćenju.

Tagovi: Turistička zajednica Grada Zagreba, Martina Bienenfeld, Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, Sanja Škrinjar
PROČITAJ I OVO
Vučković: Situacija s mljekarima u Hrvatskoj iznimno ranjiva
MLJEKARI
Vučković: Situacija s mljekarima u Hrvatskoj iznimno ranjiva
ZAGREB - Broj isporučitelja mlijeka značajno se smanjuje u svim zemljama EU-a, no situacija u Hrvatskoj je iznimno ranjiva, rekla je ministrica poljoprivrede Marija Vučković večeras u središnjem HTV-ovom Dnevniku.
U 2022. pala proizvodnja jabuka
JABUKE
U 2022. pala proizvodnja jabuka
ZAGREB - Privremeni podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS) pokazuju da je u 2022. pala proizvodnja jabuka i krušaka u odnosu na godinu ranije, dok je istodobno porasla proizvodnja šljiva, jagoda, mandarina i ostalog voća.
Prihodi od turizma čak 2,5 milijarde eura veći nego 2019.
TURIZAM
Prihodi od turizma čak 2,5 milijarde eura veći nego 2019.
ZAGREB - Prema podacima Hrvatske narodne banke u 2022. godini prihodi od stranih turista na razini cijele zemlje iznosili su 13 milijardi i 114 milijuna eura.
Hrvatska iskoristila 61% dostupnog EU novca za obnovu nakon potresa
FONDOVI EU
Hrvatska iskoristila 61% dostupnog EU novca za obnovu nakon potresa
BRUCELLES - Europska komisija, koja je Hrvatskoj dala milijardu eura za obnovu štete nastale potresima, smatra da bi vlada jasnijom komunikacijom prema korisnicima mogla ubrzati korištenje tih sredstava, saznaje Hina. Hrvatska je iskoristila 61 posto tog novca, a ima rok od tri mjeseca da iskoristi preostali dio. U protivnom će ostati neiskorišten.
Zagrebačka burza: Peti uzastopni rast, Zaba u fokusu
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Peti uzastopni rast, Zaba u fokusu
ZAGREB - Kraj tjedna na Zagrebačkoj je burzi protekao u znaku optimizma.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE