GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jurčić za SEEbiz: Poznajem Mihajlovića, ali o njegovoj karijeri ne znam ništa

Jurčić za SEEbiz: Poznajem Mihajlovića, ali o njegovoj karijeri ne znam ništa
ENIGMA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2012 / 18:45
Autor: Siniša Malus, sinisa.malus@seebiz.eu
ZAGREB - Ljubo Jurčić za SEEbiz je izjavio kako nije gledao jučerašnju emisiju Nedjeljom u 2 u kojoj se na njega i njihovo prijateljstvo pozivao ekonomist Darko Mihajlović.

- Nisam gledao emisiju, ali znam se s kolegom Mihajlovićem još iz studentskih dana. No, sad se vidimo jednom u svakih nekoliko godina, pa nemam pojma čime se on zapravo bavi, kaže Jurčić za SEEbiz.

Dodaje je kako je načuo da se Mihajlović bavi financijama no s detaljima njegove poslovne karijere nije upoznat. Iznenadila ga je, kaže, i priča o tome da je Mihajlović bio u HOS-u. Sjeća se, kaže, susreta s njim s početka rata, a tada Mihajlović nikako nije imao stavove koji bi ga svrstavali u milje HOS-a.

S Mihajlovićem ga, kaže, veže tek površno druženje iz fakultetskih dana.

- Bio sam predsjednik omladine na fakultetu, većinom sam se družio sa sportašima a on nije bio u toj ekipi. I on se muvao po fakultetu, sjećam se. Danas se kao stare dobre kolege vidimo i prisjetimo studentskih dana, ali to je sve. Mihajlović je u tome vremenu bio revolucionaran i po tome zanimljiv, imao je neke egzotične stavove, prisjeća se Jurčić.

O Mihajlovićevoj znanstvenoj karijeri Jurčić nam ništa nije mogao reći pa niti o izrečenoj informaciji kako je obranio čak četiri doktorske disertacije. Također nije mogao reći ni koje ekonomske poglede Mihajlović dijeli s njim jer o tome nisu razgovarali. Možda i dijelimo neke poglede, ali dosad to nisam znao, zaključuje Jurčić.

Podsjetimo, na samom početku jučerašnje emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković upitao je Mihajlovića dijeli li s Jurčićem ekonomske stavove na što je ovaj odgovorio potvrdno čak i pozdravivši "prijatelja Ljubu" u eteru.

Tagovi: Darko Mihajlović, Ljubo Jurčić, Aleksandar Stanković, Nedjeljom u 2, HOS
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Indeksi porasli peti uzastopni tjedan
TJEDNI PREGLED ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi porasli peti uzastopni tjedan
ZAGREB - I početak prosinca donio je optimizam na Zagrebačkoj burzi. Indeksi su u plusu već peti uzastopni tjedan, a ovoga se puta rast dogodio uz veći volumen prometa.
Kataklizma na Adi Bojani
RUŠENJE
Kataklizma na Adi Bojani
ULCINJ - Erozivni proces na zapadnom delu ostrva Ada Bojana ugrozio je smeštajne kapacitete HTP "Ulcinjska rivijera". Nepovoljni vremenski uslovi i veliki talasi počeli su da urušavaju apartmane koji su se usled erozije našli na prvoj liniji do mora.
Osniva se Savjet za oporavak i razvoj turizma
SAVJET
Osniva se Savjet za oporavak i razvoj turizma
ZAGREB - Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac donijela je Odluku o osnivanju Savjeta za oporavak i razvoj turizma, realizaciju turističke 2021. godine te unaprjeđenje turističke ponude kojom se okupljaju svi relevantni dionici turističkog sektora kako bi se zajedničkim djelovanjem hrvatski turizam što bolje pripremio za nadolazeće razdoblje, navodi se u priopćenju medijima.
Europljani spremni za inozemna putovanja, posebno Nijemci
PUTOVANJA
Europljani spremni za inozemna putovanja, posebno Nijemci
BERLIN - Europljani se više zanimaju i spremni su za putovanja u inozemstvo u idućih 12 mjeseci, posebno Nijemci, pri čemu od odredišta najviše traže visoke sigurnosne standarde i pozitivne epidemiološke slike, no i dalje se suočavaju s ograničenjima putovanja čije se ukidanje, kao i porast putovanja, očekuje s dostupnošću cjepiva.
Kriptovalute stižu na Wall Street
VELIKI INTERES
Kriptovalute stižu na Wall Street
NEW YORK - Povećani interes institucionalnih investitora, prihvaćanje od strane sve više kompanija i platnih sustava, kao i ponovna vjera da bi mogle biti sigurno sklonište kapitala u kriznim vremenima, ponovno su donijeli optimizam u svijet kriptovaluta.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE