GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju Zagrepčanke

Javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju Zagrepčanke
NATJEČAJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.02.2012 / 17:08
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Zagrebački holding objavio je danas javni poziv za kupnju nekretnine i/ili poslovnu suradnju za razvoj na zemljišnom kompleksu "Zagrepčanka" u Heinzelovoj ulici.
Zemljište je površine 100.625 četvornih metara, ukupne bruto razvijene površine (BRP) upisanih objekata oko 32.000 četvornih metara, izvijestio je danas Holding na svojim internetskim stranicama.

Zagrebački holding navodi da se nekretnina prodaje u zatečenome zemljišno-knjižnom i katastarskom stanju po načelu 'viđeno - kupljeno' te po valjanoj prostorno-planskoj dokumentaciji. Predviđena mogućnost gradnje je između 230.000 i 280.000 četvornih metara, građevinska bruto površina (GBP) nadzemno.

Navodi da je zemljišni kompleks "Zagrepčanka" u poslovno-trgovačkoj zoni u Heinzelovoj ulici 64-68, uz Radničku cestu, koja je novi poslovni centar Zagreba, samo dva kilometra udaljen od glavnoga željezničkog kolodvora i u blizini autobusnog kolodvora.

Nekretnina je u zoni mješovite, pretežito poslovne namjene (oznake M2) te u obuhvatu urbanog pravila "Uređenje i obnova prostora visoke gradnje" (oznaka 2.9) i Gradskog projekta s obvezom provedbe urbanističko-arhitektonskog natječaja. Smještena je unutar zaštićene kulturno-povijesne cjeline na kojoj su evidentirani pojedinačni zaštićeni elementi prirodne i kulturne baštine.

Rok za podnošenje ponuda, s prijedlogom kupoprodajne cijene i/ili prijedloga poslovne suradnje za razvoj lokacije je 30. travnja 2012.

Zagrebački holding napominje kako taj poziv i prispjela ponuda nisu obvezujući, a ponude se dostavljaju u njegov urudžbeni ured u Ulici grada Vukovara 41, 10.000 Zagreb, ili se šalju poštom u zatvorenoj omotnici s obveznom oznakom "Iskazivanje interesa za lokaciju 'Zagrepčanka' – ne otvarati".

Sve potrebne informacije mogu se zatražiti elektroničkom poštom na adresi zagrepcanka@zgh.hr

Tagovi: Zagrepčanka, Grad Zagreb, nekretnine, Zagrebački holding
PROČITAJ I OVO
U dobnoj strukturi turista u Hrvatskoj najviše smanjen udio starijih od 55
STRUKTURA
U dobnoj strukturi turista u Hrvatskoj najviše smanjen udio starijih od 55
ZAGREB - Koronakriza utjecala je na putovanja raznih dobnih skupina, a posebno je smanjila putovanja "seniora", što pokazuje sustav eVisitor po kojemu je u prvih šest mjeseci ove godine u Hrvatskoj najviše smanjen udjel turista starijih od 55 godina, za 10 postotnih bodova u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Oprez na azijskim tržištima, blagi rast indeksa
TRŽIŠTE KAPITALA
Oprez na azijskim tržištima, blagi rast indeksa
ŠANGAJ - Na azijskim se burzama u utorak trguje oprezno, nakon snažnog rasta cijena dionica dan prije, dok je na kineskim burzama nastavljen rast indeksa.
Wall Street snažno porastao na početku tjedna
SNAŽAN RAST
Wall Street snažno porastao na početku tjedna

NEW YORK - Na Wall Streetu su u ponedjeljak cijene dionica snažno porasle, zahvaljujući boljim nego što se očekivalo pokazateljima iz američkog i kineskog gospodarstva, pa su vijesti o širenju koronavirusa u SAD-u ostale u drugom planu.

Američki milijarder Sheldon Adelson doputovao u Pulu
POSEBAN GOST
Američki milijarder Sheldon Adelson doputovao u Pulu
PULA - Jahtom "Queen Miri", dugom 91 metar, koja može primiti 36 gostiju u 18 luksuznih kabina, u ponedjeljak je u Pulu doputovao 86-godišnji američki milijarder Sheldon Adelson, poslovni čovjek koji je, po posljednjem popisu "Forbesa", 28. najbogatiji čovjek na svijetu.
Katastrofalan promet na Zagrebačkoj burzi
CLOSING BELL ZSE
Katastrofalan promet na Zagrebačkoj burzi
ZAGREB - Prvi trgovinski dan nakon parlamentarnih izbora donio je katastrofalan promet i različite predznake indeksa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE