GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inovativno: Evo kako hoteli pokušavaju privući buduće goste

Inovativno: Evo kako hoteli pokušavaju privući buduće goste
MODELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.04.2020 / 21:34
Autor: Marko Majić
ZAGREB - Uslijed dramatično smanjene potražnje diljem svijeta za boravkom u hotelima zbog COVID-19 pandemije, pojavile su se zanimljive inicijative.

Ako unaprijed rezervirate i platite boravak u nekom luksuznom hotelu praktički ulažete u svoje buduće putovanje i za manje novca dobijete mnogo više. Brojni hoteli daju ponude u kojima nude mogućnost kupnje poklon bonova za buduće boravke, a vrijednost će im rasti sve do trenutka kada ih odlučite iskoristiti.

Web stranica "Buy Now, Stay Later", potiče ljubitelje putovanja da kupuju "hotelske obveznice", kako bi podržali hotelsku industriju u ovom teškom periodu.

Ovom “Buy Now, Stay Later” inicijativom, hoteli diljem svijeta omogućuju gostima da kupuju hotelske obveznice sada u obrocima od 100 dolara (92,16 €). Kada budući gosti rezerviraju boravak za neki kasniji datum, a najviše nakon 60 dana, oni će dobiti dodatnih 150 dolara (€ 138.25) na kupljenih 100 dolara.

Još jedna web stranica, Hotel Credits, koju je osnovao Porter & Sail, koji pruža usluge nezavisnim hotelima ima slične poticaje. Hoteli navedeni na njihovoj stranici nude poklon bonove, najčešće u vrijednosti 300 dolara za kupnju od 200 USD, a u većini slučajeva kredit se može koristiti u svim hotelima, uključujući njihove barove, restorane i trgovine.

"Svi se možemo složiti da će se putovanja i smještaj u hotelu vratiti u nekom trenutku, iako nitko od nas ne zna kada", kaže Porter & Sail.

"Ova ideja je dobra i za hotele i njihov opstanak na tržištu a za putnike, to znači ostvariti san o putovanju u bliskoj budućnosti. Bez rizika, jer ćemo odobriti povrat novca ako se hotel zatvori", poručuju.

Tagovi: koronakriza, Buy Now, Stay Later, hotelske obveznice, poklon bonovi, putovanja
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Blok transakcije podigle promet, indeksi pali
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Blok transakcije podigle promet, indeksi pali
ZAGREB - Zagrebačka burza je u srijedu iznjedrila nešto zanimljiviju trgovinu.
Bakar ulazi u superciklus, ponuda ne može zadovoljiti potražnju
ROBNA TRŽIŠTA
Bakar ulazi u superciklus, ponuda ne može zadovoljiti potražnju
LONDON - Brojni stručnjaci za sirovine smatraju da trgovini bakrom predstoji „superciklus“. Jer, za prelazak na klimatski neutralno gospodarstvo potrebna je prije svega jedna sirovina: bakar.
Zašto su Korejci poludjeli za zlatnim polugama?
INTERES
Zašto su Korejci poludjeli za zlatnim polugama?
SEUL - Južnokorejske trgovine imaju novu popularnu stavku u ponudi - zlatne poluge.
Azijska tržišta: Tokijski indeksi predvode pad
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Tokijski indeksi predvode pad
TOKIO - Japanske dionice predvodile su pad na azijsko-pacifičkim tržištima u srijedu, dok su ulagači analizirali zarade iz regije i iščekivali rezultate japanskih divova Toyote i Mitsubishija koji bi trebali biti objavljeni kasnije tijekom dana.
Wall Street: Najduži pozitivni niz Dow Jonesa u pet mjeseci
OPTIMIZAM
Wall Street: Najduži pozitivni niz Dow Jonesa u pet mjeseci
NEW YORK - Dow Jones Industrial Average i S&P 500 porasli su u utorak dok su trgovci tražili više naznaka o tome kada bi Federalne rezerve mogle početi snižavati stope.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE