GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Edo Popović: Pokajao sam se što sam gostovao kod Stankovića

Edo Popović: Pokajao sam se što sam gostovao kod Stankovića
KNJIŽEVNOST I MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.10.2012 / 10:15
Autor: SEEbiz / Slobodna Dalmacija
SPLIT - "Gostovanje kod Aleksandra Stankovića u 'Nedjeljom u dva' najradije bih zaboravio. Njega sam zanimao samo kao kolumnist i on 'nije htio gnjaviti ljude književnošću'. Jedino se tako može u medije, pokajao sam se što sam bio tamo", rekao je Edo Popović na svom prvom samostalnom splitskom nastupu na prvoj Bookvici u četvrtoj sezoni u splitskom klubu Quasimodo.
Voditeljica Patricija Vodopija dobro se fokusirala na tri knjige, "Ponoćni boogie", "Priručnik za hodače" i "Lomljenje vjetra".

"Boogie je zbirka priča nastala u doba akademskog, neemancipiranog jezika, bez psovki. Na mene su najveći utjecaj izvršili Slamnig, Šoljan i Majetić. A posebno strši veliki, nažalost zanemareni Milko Valent", rekao je Popović dodavši da je s "Lomljenjem vjetra", čiji se njemački prijevod upravo dovršava, dobro predvidio krizu i loše trendove. Kazao je da ga je bolest navela da promijeni ponašanje i usmjeri se k hodanju. "Bolest je najbolje što mi se dogodilo u životu", našalio se pisac dodavši da se iz Zagreba odselio u prirodu, odrekao se novca i gadgeta...

"Ponosan sam na svoj urednički period u kojem sam uređivao knjige mladih, poticajnih pisaca i priređivao publicistiku. Napustio sam taj posao kad su ga preuzeli PR-ovi!, rekao je Popović dodavši da se integritet uvijek moža sačuvati, ali to košta. Zaključujući, kazao je da je za inozemni uspjeh potreban i faktor sreće.

Tagovi: Edo Popović, Aleksandar Stanković, Nedjeljom u 2
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Indeksi porasli peti uzastopni tjedan
TJEDNI PREGLED ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi porasli peti uzastopni tjedan
ZAGREB - I početak prosinca donio je optimizam na Zagrebačkoj burzi. Indeksi su u plusu već peti uzastopni tjedan, a ovoga se puta rast dogodio uz veći volumen prometa.
Kataklizma na Adi Bojani
RUŠENJE
Kataklizma na Adi Bojani
ULCINJ - Erozivni proces na zapadnom delu ostrva Ada Bojana ugrozio je smeštajne kapacitete HTP "Ulcinjska rivijera". Nepovoljni vremenski uslovi i veliki talasi počeli su da urušavaju apartmane koji su se usled erozije našli na prvoj liniji do mora.
Osniva se Savjet za oporavak i razvoj turizma
SAVJET
Osniva se Savjet za oporavak i razvoj turizma
ZAGREB - Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac donijela je Odluku o osnivanju Savjeta za oporavak i razvoj turizma, realizaciju turističke 2021. godine te unaprjeđenje turističke ponude kojom se okupljaju svi relevantni dionici turističkog sektora kako bi se zajedničkim djelovanjem hrvatski turizam što bolje pripremio za nadolazeće razdoblje, navodi se u priopćenju medijima.
Europljani spremni za inozemna putovanja, posebno Nijemci
PUTOVANJA
Europljani spremni za inozemna putovanja, posebno Nijemci
BERLIN - Europljani se više zanimaju i spremni su za putovanja u inozemstvo u idućih 12 mjeseci, posebno Nijemci, pri čemu od odredišta najviše traže visoke sigurnosne standarde i pozitivne epidemiološke slike, no i dalje se suočavaju s ograničenjima putovanja čije se ukidanje, kao i porast putovanja, očekuje s dostupnošću cjepiva.
Kriptovalute stižu na Wall Street
VELIKI INTERES
Kriptovalute stižu na Wall Street
NEW YORK - Povećani interes institucionalnih investitora, prihvaćanje od strane sve više kompanija i platnih sustava, kao i ponovna vjera da bi mogle biti sigurno sklonište kapitala u kriznim vremenima, ponovno su donijeli optimizam u svijet kriptovaluta.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE